Editörler : Pangaea
11 Kasım 2024 01:05

Merkezi alım

Arkadaşlar merhaba. aralıkta merkezi atama olacak. ben normalde sağlık bakanlığını bekleyecektim ancak artık o kadar yoruldum ve atanamamaktan korkuyorum ki, merkezi atama için de tercih yapmaya karar verdim. sorum şu, merkezi atamada kadrolu olarak atandıktan sonra sağlık bakanlığı için tercih verip atanma gibi durum olduğunda geçiş yapabiliyor mu? ya da böyle bir şey mümkün olmuyor mu? bu konuda bana net bir bilgi verir misiniz, teşekkür ederim

Volkan5225
Aday Memur
11 Kasım 2024 01:37

Kadrolu olarak atandiginda tercih veremezsin bu net sözleşmeli atanirsan verrsin

helosla
Aday Memur
11 Kasım 2024 02:20

ünvan değişik olunca olabiliyor diye biliyorum hocam. yoksa?
Volkan5225, 1 ay önce

Kadrolu olarak atandiginda tercih veremezsin bu net sözleşmeli atanirsan verrsin

ROCKYBALBOA7777
Şube Müdürü
11 Kasım 2024 06:40

Puaninız kaç hocam?

figo0
Aday Memur
11 Kasım 2024 10:59

Branşınızı bilmiyorum ama Merkezide pek sağlıkçı alımı olmuyor. Haberiniz olsun

Sansasyonell
Aday Memur
11 Kasım 2024 12:21

Oluyor diyetisyen, psikolog, çocuk gelişimci ve yaşlı bakıcısı alınıyor

figo0, 1 ay önce
11 Kasım 2024 13:13

Ya merkezi atamada acaba adalet bölümünden alım olur mu? Bari aldığımız puan boşa gitmesin
11 Kasım 2024 15:18

85.2 hocam

ROCKYBALBOA7777, 1 ay önce

Puaninız kaç hocam?

11 Kasım 2024 15:22

Geçmiş yıl da nispeten iyi bir alım oldu hocam. Diyetisyen yüksek kapatsa da yine de iyiydi, yanlış tercih yapmaktan da korkuyorum atanamamaktan da. Umarım hepimiz ataniriz

figo0, 1 ay önce

figo0
Aday Memur
11 Kasım 2024 19:10

hocam yukarıda bi arkadas diyetisyen, psikolog, çocuk gelişimi demişte 1 merkezide bu bölümleri toplasanız 15-20 kişi almıyor. yanlış anlaşılmasın amacım sizi soğutmak değil. benim sizin bölümle hiç alakam yok. ayrıca atanmak gibi bir derdimde kalmadı çok şükür. ama olanı size söylüyorum.

merkeziden gider misiniz bilmiyorum ama sağlık bakanlığı açıktan kesin gidersiniz.

kamu ilan ve kariyer kapısından ilanları takip etmek lazım. üniversiteler genelde alım yapıyor.

lakin açıktan herhangi bir yere atandıktan sonra sağlık bakanlığı da aynı ünvanda alırsa gidemezsiniz. çünkü sağlık bakanlığı da açıktan yapıyor. ama merkeziden kadrolu atanırsanız açıktan tüm alımlara başvuru yapabilirisiniz.

gelişimvediyetisyen, 1 ay önce

Geçmiş yıl da nispeten iyi bir alım oldu hocam. Diyetisyen yüksek kapatsa da yine de iyiydi, yanlış tercih yapmaktan da korkuyorum atanamamaktan da. Umarım hepimiz ataniriz

11 Kasım 2024 22:49

Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için. Soğumadım aksine tam olarak anlamak istiyorum. Hocam kusura bakmayın tekrara düşmüş olabilirim ancak merkezi alımda memurluklardan tercih yapsam diiyelim atandım, sağlık bakanlığı alıma çıkttığında bölümümden tercih yapıp geldiğini varsayarsak geçiş yapamıyorum doğru mudur?

figo0, 1 ay önce

hocam yukarıda bi arkadas diyetisyen, psikolog, çocuk gelişimi demişte 1 merkezide bu bölümleri toplasanız 15-20 kişi almıyor. yanlış anlaşılmasın amacım sizi soğutmak değil. benim sizin bölümle hiç alakam yok. ayrıca atanmak gibi bir derdimde kalmadı çok şükür. ama olanı size söylüyorum.

merkeziden gider misiniz bilmiyorum ama sağlık bakanlığı açıktan kesin gidersiniz.

kamu ilan ve kariyer kapısından ilanları takip etmek lazım. üniversiteler genelde alım yapıyor.

lakin açıktan herhangi bir yere atandıktan sonra sağlık bakanlığı da aynı ünvanda alırsa gidemezsiniz. çünkü sağlık bakanlığı da açıktan yapıyor. ama merkeziden kadrolu atanırsanız açıktan tüm alımlara başvuru yapabilirisiniz.

F4ntomm
Memur
12 Kasım 2024 08:20

Aynen kankam alınıyor hepsinden 1-2 şer tane.
Sansasyonell, 1 ay önce

Oluyor diyetisyen, psikolog, çocuk gelişimci ve yaşlı bakıcısı alınıyor

kitbm
Aday Memur
12 Kasım 2024 09:04

Merkezi alım kadrolu oluyor. Sağlık bakanlığı açıktan alımı sözleşmeli oluyor.

Kadroludan sözleşmeliye istifayla geçersiniz.

Yani merkeziden herhangi bir memurluğa yerleşseniz (bu puanınızla çok zor), sağlık bakanlığında kendi bölümünüze atandığınızda istifa ederek rahatlıkla geçersiniz.

Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için. Soğumadım aksine tam olarak anlamak istiyorum. Hocam kusura bakmayın tekrara düşmüş olabilirim ancak merkezi alımda memurluklardan tercih yapsam diiyelim atandım, sağlık bakanlığı alıma çıkttığında bölümümden tercih yapıp geldiğini varsayarsak geçiş yapamıyorum doğru mudur?

ho-chi-minh
Aday Memur
12 Kasım 2024 09:33

bu puanla diyetisyen olarak zaten atanamazsınız hocam

85.2 hocam

Sansasyonell
Aday Memur
12 Kasım 2024 11:37

Olsun sonuçta alınıyor

F4ntomm, 1 ay önce
Aynen kankam alınıyor hepsinden 1-2 şer tane.
12 Kasım 2024 12:12

Teşekkür ederim hocam sağ olun

kitbm, 1 ay önce

Merkezi alım kadrolu oluyor. Sağlık bakanlığı açıktan alımı sözleşmeli oluyor.

Kadroludan sözleşmeliye istifayla geçersiniz.

Yani merkeziden herhangi bir memurluğa yerleşseniz (bu puanınızla çok zor), sağlık bakanlığında kendi bölümünüze atandığınızda istifa ederek rahatlıkla geçersiniz.

12 Kasım 2024 12:13

Evet hocam biliyorum, sağlık bakanlığından çocuk gelişimi için de kontenjana bağlı olarak tercih yapmayı düşündüm. Memurluklara da bakacağım

ho-chi-minh, 1 ay önce

bu puanla diyetisyen olarak zaten atanamazsınız hocam

Sansasyonell
Aday Memur
12 Kasım 2024 13:03

Çg kesin gelir, ashb vs

Evet hocam biliyorum, sağlık bakanlığından çocuk gelişimi için de kontenjana bağlı olarak tercih yapmayı düşündüm. Memurluklara da bakacağım

12 Kasım 2024 14:22

Hocam umarım hemen atanırız atama bekleyenler olarak :)

Sansasyonell, 1 ay önce

Çg kesin gelir, ashb vs

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi