Editörler : Pangaea
11 Kasım 2024 21:45

İptal sorular hk

Arkadaşlar örnek veriyorum coğrafyadan iptal edilen o soruları coğrafya hocaları sınav bittikten sonra açıklamalarında doğru cevabı verdi nasil hata varda iptal oluyor hata varsa coğrafya hocaları hata var diyip doğru cvp soyleyemezdi

Yvztxnn
Aday Memur
11 Kasım 2024 22:04

Puanınız kaçtı kaç oldu hocam

12 Kasım 2024 09:24

Engin hoca her iki soru içinde baya eleştiri yapmıştı ama doğru cevabı her ikisi içinde budur demişti. Ama taşa toprağa dayalı sana Türkiye'de artık yapılmıyor da demişti yapılsaydı cevap budur demişti.

12 Kasım 2024 09:26

Adamlar sorunun iptal olacağı düşüncesinde cevap vermediler yani o durumda. 1 tane cevap arıyolardı onda da eleştirerek söylediler cevabı zaten

12 Kasım 2024 09:46

cğrafya hocalarının da atanamamış öğretmen olduğunu unutuyorsun.

Bilgmuhh
Aday Memur
12 Kasım 2024 10:03

Atanamamış mı? Kamuyu tercih etmeyen herkesi atanamamış olarak görmen üzücü kardeşim. Adam atanmaya çalıştı mı sence? Bilip bilmediğin konularda ne kadar kolay ahkam kesiyorsun. Şuan adamlar aylık yüzlerce bin lira kazanıyor gelmişsin atanamamış diyorsun. Devlet özel statü açıp gel 100 bin maaş şu ilkokulda ders ver dese hangisi kabul eder?

Ha bir de coğrafya öğretmeninin dersine hakim olup olmamasını kpss ile ölçemezsin. Eğitim bilimlerinden gy gk ya kadar alan bilgisini ölçmez. Bu da ayrı bir konu.

samsa677, 1 ay önce

cğrafya hocalarının da atanamamış öğretmen olduğunu unutuyorsun.

TunahanUgurTuran
Aday Memur
12 Kasım 2024 10:51

Hocam bilirkişi karar verdi günün sonunda coğrafya alanında bir akademisyene sorulmuştur. Bu gibi konularda öğretmen, doktor, mühendis değil de ilgili alanın bilgi üretren, makale yazan kesimi devreye girer. Coğrafya soruları net hatalıydı.

Bilgmuhh, 1 ay önce

Atanamamış mı? Kamuyu tercih etmeyen herkesi atanamamış olarak görmen üzücü kardeşim. Adam atanmaya çalıştı mı sence? Bilip bilmediğin konularda ne kadar kolay ahkam kesiyorsun. Şuan adamlar aylık yüzlerce bin lira kazanıyor gelmişsin atanamamış diyorsun. Devlet özel statü açıp gel 100 bin maaş şu ilkokulda ders ver dese hangisi kabul eder?

Ha bir de coğrafya öğretmeninin dersine hakim olup olmamasını kpss ile ölçemezsin. Eğitim bilimlerinden gy gk ya kadar alan bilgisini ölçmez. Bu da ayrı bir konu.

Bilgmuhh
Aday Memur
12 Kasım 2024 15:25

İptaller konusunda benzer düşünüyorum. zaten o konuya yorum yapmadım. Yoksa alanında uzmanların görüşleriyle iptal edilmiş biz burada yanlış doğru demişiz anlamsız. Hata bulmuşlar ve bu hatanın soruyu iptal ettirmesi gerektiğine karar vermişler. Hakkımızda hayırlısı olsun.

TunahanUgurTuran, 1 ay önce

Hocam bilirkişi karar verdi günün sonunda coğrafya alanında bir akademisyene sorulmuştur. Bu gibi konularda öğretmen, doktor, mühendis değil de ilgili alanın bilgi üretren, makale yazan kesimi devreye girer. Coğrafya soruları net hatalıydı.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi