Editörler : F16 Gökçen
12 Kasım 2024 11:44

2025 En İyi Online YDS Kursu
Merhaba arkadaşlar 2025 ilkbahar YDS sınavına hazırlanmak istiyorum. Online yds kursu arayışındayım. Hem benim hem de ilgilenen diğer adayların kurs arayışına yardımcı olabilmek adına anketi başlatıyorum, görüşlerinizi bekliyorum.

Bu ankete 7 günde, 34 kişi oy kullandı ve 19/11/2024 11:44 tarihinde sona erdi.

Hasan Ertürkkk
Aday Memur
12 Kasım 2024 11:49

Ben Kariyer Yolundan eğitim aldım bu dönem. Sınav 3 ünde oldu henüz sonuçlar açıklanmadı ama eğitim süreci çok verimli geçti. 70 üstü hedefliyorum. Kontrol ettiğim kadarıyla da 77,5 gibi bir puan alacağım inşallah.

Sönmez Yürekli
Aday Memur
12 Kasım 2024 11:59

Çok iyi olmuş anket açılması bende şu an araştırma içerisindeyim. Burayı takipte olacağım. Lütfen oy verenler görüşlerini de bildirsinler, kursların imkanlarından da bahsetsinler ki doğru tercihler yapabilelim. Hem zaman, hem para çok kıymetli. Doğru yere harcayabilelim. Ben aslında modadil, kariyer yolu ve akın dil arasında kaldım kendi araştırmalarımda. Henüz netleştiremedim ama hafta sonuna kadar artık karar verip bir yere yazılmam lazım.

hako bilgili
Aday Memur
12 Kasım 2024 12:09

Arkadaşlar size tavsiyem hangi kursa giderseniz gidin bu işin %50 si sizde bitiyor. Üstüne düşüp zaman ayırıp çalışmanız lazım. Bir de son dakika kurs arayışına giren de çok arkadaşım var. Bu çok yanlış son 1 ay da 2 ayda kimse bir şey öğrenemez. Şimdiden başlamanız lazım. En az 4-5 ay ayırmanız lazım. Bol bol okuma ve kelime çalışması yapmanız lazım. Tabii ki kesinlikle kişinin tek başına hazırlanacağı bir sınav da değil. Doğru yönlendiren bir hoca ve eğitim programıyla kişinin azmi de birleşirse 70+ ları görmek o kadar da zor değil.

mucize87
Aday Memur
12 Kasım 2024 12:19

Yds time da iyi diye biliyorum. Ben kurs almadım ama bir arkadaşım önermişti.

maidenal
Aday Memur
12 Kasım 2024 12:34

Ben Kariyer Yolundan Almanca YDS eğitimi almıştım. Muhtemelen konu ingilizce yds için açılmış ama Almanca YDS'de Erdem Karabulut gibi dev bir hocayla çalışan kurumun ingilizce ydssi de iyidir diye düşünüyorum. Tanıyan bilir Erdem hocayı. Almanca öğretmenleri, akademisyenler bilir. Almanca da bir tık üstü yoktur. Varsa bilen söylesin.

12 Kasım 2024 12:41

akın dili tavsiye ederim tabi derse ahmet akın hoca giriyorsa.

irmakkader
Aday Memur
12 Kasım 2024 12:44

YDS'de Kariyer Yolunun üstüne tanımam. 3 defa sınav ve kurs deneyimi yaşayan biri olarak gönül rahatlığıyla Kariyer Yolunu önerebilirim. Zaten arkadaşlar siz de arayın, sorun burada ismi yazan kurumları en çok hangisi içinize siniyorsa ona kaydolun. Ama şunu söyleyim telefondaki ilgiden bile anlayacaksınız neden Kariyer Yolu.

burcu sönmezer
Aday Memur
12 Kasım 2024 12:51

Anket devam ediyor. Şu ana kadarki katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Kafamdaki kurs sayısını 2'ye düşürebildim şu an için.

12 Kasım 2024 18:44

Ben çok eskiden kariyer yolundan kurs almıştım hocam ilk girişte de aldım istediğim puanı. yds düşünenlere gönül rahatlığı ile öneririm.

irmakkader, 1 ay önce

YDS'de Kariyer Yolunun üstüne tanımam. 3 defa sınav ve kurs deneyimi yaşayan biri olarak gönül rahatlığıyla Kariyer Yolunu önerebilirim. Zaten arkadaşlar siz de arayın, sorun burada ismi yazan kurumları en çok hangisi içinize siniyorsa ona kaydolun. Ama şunu söyleyim telefondaki ilgiden bile anlayacaksınız neden Kariyer Yolu.

Sinan kalem
Aday Memur
14 Kasım 2024 12:46

İlkbahar sınavına bende girecektim ama sınav 9 marta alınmış. Eskiden nisanda oluyordu. Hafta sonu kursa kayıt olacağım ama yetişebilecek miyim emin değilim :(

akinkalayci
Aday Memur
14 Kasım 2024 12:49

Hemen çalışmaya başlarsanız yetişirsiniz bence hocam. Ama günlük iyi bir çalışma planı hazırlayın ve ona sadık kalın.

Sinan kalem, 1 ay önce

İlkbahar sınavına bende girecektim ama sınav 9 marta alınmış. Eskiden nisanda oluyordu. Hafta sonu kursa kayıt olacağım ama yetişebilecek miyim emin değilim :(

lethediane
Aday Memur
14 Kasım 2024 15:35

İngilizce temeli olan ama onu nasıl 60-75 bandından 80lere taşıyacağını düşünenler için Tijen Hoca öneririm. Ben kursa gitmedim Tijen hocanın video çözümlü denemelerini çözüp soru tekniğini hallettim. Ankara Dil Akademisi sanırım o, kursa gitmeden olduğundan oy vermiyorum belki kursu o kadar verimli değildir, kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim. Ama akademik düşünen ve puan yükseltmeyi hedefleyen arkadaşlar varsa aklınıza bulunsun.

Oguuzzz
Aday Memur
15 Kasım 2024 13:24

Bende bir haftadır araştırıyordum. YDS time, Demet Hoca ve Online YDS Center arasında kalmıştım. Anlatım, telaffuz olarak ve formlardaki yorumlara bakarak Demet Hoca'nın kursunu aldım. Online kurs almayı düşünenlerin de acele etmesinde fayda var. Kursların kotejanları doluyor veya dersler başlamış oluyor ki 2025 YDS Mart ayında olduğu için erken başlamakta fayda var.

gulay225
Aday Memur
18 Kasım 2024 15:12

Online YDS Center'ı gönül rahatlığıyla öneririm. Kurumsal yerleri her zaman tercih etmişimdir. Tabii diğer kurslara da kötü diyemem hepsiyle ilgili bilgim yok ama zamanında aralarında ben burayı tercih etmiştim. İyi de gitmişim dedim. İstediğim puanı yıllar önce aldım sayelerinde.

bugrasener
Aday Memur
18 Kasım 2024 15:18

Hocam sınav marta alınmış yetişir mi sizce ne dersiniz geç mi kaldık ? Ayrıca siz nasıl çalıştınız, nasıl hazırlandınız, ne önerirsiniz?

gulay225, 4 hafta önce

Online YDS Center'ı gönül rahatlığıyla öneririm. Kurumsal yerleri her zaman tercih etmişimdir. Tabii diğer kurslara da kötü diyemem hepsiyle ilgili bilgim yok ama zamanında aralarında ben burayı tercih etmiştim. İyi de gitmişim dedim. İstediğim puanı yıllar önce aldım sayelerinde.

nur44nur
Aday Memur
18 Kasım 2024 15:23

Bugün bende Kariyer Yoluna kayıt oldum. Zaten YDS'de bildiğim bir kurstu. Daha önce de eğitim almıştım ama şimdi 90 üstü hedefliyorum. Bilgileri baştan tazeleyim istedim :)

gulay225
Aday Memur
18 Kasım 2024 15:24

Hemen başlarsanız yetişir bence. Ama sıkı çalışmak lazım. Ben ders dışında günde ortalama 3 saatimi ayırmıştım. Hem ödevler, hem konu tekrarı, hem kelime çalışmaları için. Bu sınav okuduğunu anlama üzerine olduğu için bolca kelime okuma çalışması yapmanızı tavsiye ederim.

bugrasener, 4 hafta önce

Hocam sınav marta alınmış yetişir mi sizce ne dersiniz geç mi kaldık ? Ayrıca siz nasıl çalıştınız, nasıl hazırlandınız, ne önerirsiniz?

banucambaz88
Aday Memur
18 Kasım 2024 15:26

udemyden eğitim alıp memnun kalan var mıdır? kurslar çok pahalandı daha uyguna gelir diye düşündüm ama güvenemiyorum da.

hemsirelisans6345
Aday Memur
19 Kasım 2024 15:25

normalde dil duzeyin iyi miydi 0 da mi böyle
Hasan Ertürkkk, 1 ay önce

Ben Kariyer Yolundan eğitim aldım bu dönem. Sınav 3 ünde oldu henüz sonuçlar açıklanmadı ama eğitim süreci çok verimli geçti. 70 üstü hedefliyorum. Kontrol ettiğim kadarıyla da 77,5 gibi bir puan alacağım inşallah.

Hasan Ertürkkk
Aday Memur
19 Kasım 2024 18:25

B1 seviyeydim diyebilirim. En son B1'i bitirmiştim ama aradan da baya zaman geçmişti. Yds daha çok kelime bilgisi, gramer üzerine olduğu için açıkçası bol bol kelime çalıştım okuma yaptım. Grameri zaten tüm detaylarıyla derste gördük. Kelime okuma da derste yaptık ama tabii ben üstüne ekledim yani zaman ayırdım bu işe.

hemsirelisans6345, 4 hafta önce
normalde dil duzeyin iyi miydi 0 da mi böyle
Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi