Editörler : Pangaea
13 Kasım 2024 00:25

Meb Güvenlik Soruşturması

Meb'e Büro Personeli için evrak teslim ettim. 3 ay oldu ve işe başlayanlar oldu. Güvenlik soruşturmasının bu kadar sürmesi normal midir?

m.r_f
Memur
13 Kasım 2024 08:32

15 ay kadar falan sürmüştü benim, sonra başladım işe. Yani; normal.

pasa0606
Aday Memur
13 Kasım 2024 10:49

Hocam 15 ay çok uzun değil mi, bir de Meb için?

m.r_f, 1 ay önce

m.r_f
Memur
13 Kasım 2024 10:52

Ben eski toprağım, 2018 de karışıktı hala ortalık. Ama sorun etme, bazı kişilerin 7-8 ay sürebiliyor.

pasa0606, 1 ay önce

Hocam 15 ay çok uzun değil mi, bir de Meb için?

pasa0606
Aday Memur
13 Kasım 2024 10:58

Hocam bir de benle kağıt verenlerden başlayanlar oldu

m.r_f, 1 ay önce

Kagiş
Müsteşar
13 Kasım 2024 11:55

Siz de bir sıkıntı çıkmıştır o zaman! Peşine düşüp araştırın!!

pasa0606
Aday Memur
13 Kasım 2024 13:00

Hocam bizzat evrakları kendim götürüp teslim ettim. İncelediler, tamam dediler. Yine de dediğiniz gibi araştırayım.

Kagiş, 1 ay önce

Siz de bir sıkıntı çıkmıştır o zaman! Peşine düşüp araştırın!!

m.r_f
Memur
13 Kasım 2024 13:30

Sıkıntı falan yoktur, aklınız karışmasın. Herkesin soruşturması aynı süreçte sonuçlanmaz. Bi kere aynı kurum olsun olmasın, soruşturma işlemini ikametinizin bağlı olduğu valilik yapar. Bu bile süreyi etkileyen bir faktör. Hele büyük bir şehirde ikamet ediyosanız bekleyin ki sonuçlansın. Ama dediğim gibi içiniz rahat olsun, bu gün yarın sonuçlanır. Ben kendi dönemimde atananlar arasında en son başlayanlardanım. Süreç gerici olabiliyor, fazla düşünmemeye, başka şeylerle meşgul olmaya bakın.

pasa0606, 1 ay önce

Hocam bir de benle kağıt verenlerden başlayanlar oldu

pasa0606
Aday Memur
13 Kasım 2024 13:38

Teşekkür ederim hocam. Bu memuriyet işlerini bilmediğimden, bir de kuruma telefonla ulaşamadığımdan danışmak istedim. Evet, büyükşehirdeyim.

m.r_f, 1 ay önce

Sıkıntı falan yoktur, aklınız karışmasın. Herkesin soruşturması aynı süreçte sonuçlanmaz. Bi kere aynı kurum olsun olmasın, soruşturma işlemini ikametinizin bağlı olduğu valilik yapar. Bu bile süreyi etkileyen bir faktör. Hele büyük bir şehirde ikamet ediyosanız bekleyin ki sonuçlansın. Ama dediğim gibi içiniz rahat olsun, bu gün yarın sonuçlanır. Ben kendi dönemimde atananlar arasında en son başlayanlardanım. Süreç gerici olabiliyor, fazla düşünmemeye, başka şeylerle meşgul olmaya bakın.

Küplüceli
Aday Memur
14 Kasım 2024 17:17

Güvenlik soruşturması azami 60 iş günü içerisinde tamamlanır. Resmi yazışma yani talep yazısı ne kadar seri yapılırsa aynı şekilde soruşturma birimlerinde ne kadar hızlı tamamlanırsa o kadar çabuk sonuçlanır.

pasa0606
Aday Memur
14 Kasım 2024 18:49

Hocam bu aşamada benim ne yapmam gerekir? Telefonlara cevap vermiyorlar

Küplüceli, 1 ay önce
Güvenlik soruşturması azami 60 iş günü içerisinde tamamlanır. Resmi yazışma yani talep yazısı ne kadar seri yapılırsa aynı şekilde soruşturma birimlerinde ne kadar hızlı tamamlanırsa o kadar çabuk sonuçlanır.
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi