Editörler : Pangaea
13 Kasım 2024 08:11

Acilde verilebilecek rapor hak.

hocam merhaba. halk eğitimde çalışıyorum. 39 gün rapor kullanmak zorunda kaldım ve şu an çok kötü durumdayım depresyonum şiddetlendi. sabahları ağlayarak uyanıyorum. huzursuz bacak sendromu da yaşıyorum strese bağlı olarak. acile gideceğim ve takdir hakkını kullanıp 1 günden fazla rapor verirse doktor ; ne gibi bir durumla karşılaşacağım? 3 gün verdi diyelim; geri kalan 2 gün maaşımdan mı kesilecek ? bu ayki maaşımdan mı gelecek aykinden mi kesilir ?

Yukatuman
Şef
13 Kasım 2024 08:16

Bu dırumdada parayı düşünmezsn be

gokhankakiz
Daire Başkanı
13 Kasım 2024 08:22

düşünmüyorum zaten. sadece öğrenip hazırlıklı olmak istiyorum.
Yukatuman, 1 ay önce

Bu dırumdada parayı düşünmezsn be

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
13 Kasım 2024 08:47

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sıkıntılarınızı atlatır, sağlığınıza kavuşursunuz.

Bir yılda 40 günü aşan raporlar ya da tek doktorun bir defada verdiği 10 günden fazla raporlar için heyet onayı gerekmektedir. Doğrudan işleme konulamaz, heyetten onaylatılması istenir.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
13 Kasım 2024 08:51

Doktorunuzu bu konuda uyarırsanız rapor vermeyecek, sizi heyete yönlendirecektir.

Ayrıca muhtemelen kadrolu memursunuz. Kadrolu memurlarda bir yılda 7 günü aşan tüm raporlar için özel hizmet tazminatı ve yan ödemenin 1/4'ü kesilir. Kesinti mümkün olan ilk bordroda yapılır. Şu anda kasım ayı bordroları onaylatıldığı ve 2 gün sonra maaş ödeneceği için kasım ayı maaşında kesinti yapılamaz. Aralık ayı bordrosunda kesilir.

gokhankakiz
Daire Başkanı
13 Kasım 2024 08:53

heyet onayı nasıl oluyor?
YUSUF YILDIRIM, 1 ay önce

Allah yardımcınız olsun. İnşallah sıkıntılarınızı atlatır, sağlığınıza kavuşursunuz.

Bir yılda 40 günü aşan raporlar ya da tek doktorun bir defada verdiği 10 günden fazla raporlar için heyet onayı gerekmektedir. Doğrudan işleme konulamaz, heyetten onaylatılması istenir.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
13 Kasım 2024 08:57

Hiç karşılaşmadım. Muhtemelen en yakın heyet bulunan hastaneye gidip heyet raporu talebinde bulunmanız ya da kurumunuzun sizi göndermesi gerekiyor.

gokhankakiz, 1 ay önce
heyet onayı nasıl oluyor?

Braweheart01
Genel Müdür
13 Kasım 2024 09:10

kurul raporu alın onda zaman sınırlaması yok, tek doktorda 40 günü aşarsa ceza alırsınız

gokhankakiz
Daire Başkanı
13 Kasım 2024 09:39

sağlık kurulunda hemen rapor yazılır verilir mi peki?

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
13 Kasım 2024 11:27

Doktorun vereceği rapordan dolayı memur niye ceza alsın? En fazla izne çevrilmez, heyetten onay istenir.

Braweheart01, 1 ay önce

kurul raporu alın onda zaman sınırlaması yok, tek doktorda 40 günü aşarsa ceza alırsınız

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
13 Kasım 2024 11:30

Muhtemelen acilde olmaz ama poliklinikte muayene olduğunuz doktor rapor vermek isterse, durumunuzu anlatın ve tek hekim raporu alamayacağınızı, heyet raporu olması gerektiğini belirtin. Doktorunuz 3 hekimce onaylanan rapor yazabilir. Ayrıca heyete girmeniz gerekmez.

gokhankakiz, 1 ay önce
sağlık kurulunda hemen rapor yazılır verilir mi peki?

fen-25
Şef
13 Kasım 2024 11:48

heyet raporu almanız lazım.

yılda 40 gün rapor hakkımız var,39 gün almışsınız artık size heyet raporu yazmaları lazım.doktora söyleyin.yani sanırım en az 3 doktor imzalayacak raporunuzu ,heyet dedikleri o.

ayda 7 günü asan raporlarda maaştan kesinti olur zaten.

Braweheart01
Genel Müdür
13 Kasım 2024 11:51

kusura bakma doğrusun memur böyle bir durumda raporunu heyete çevirmesi istenir

YUSUF YILDIRIM, 1 ay önce

Doktorun vereceği rapordan dolayı memur niye ceza alsın? En fazla izne çevrilmez, heyetten onay istenir.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
13 Kasım 2024 21:16

Özel hastaneye gidin psikiatri 20 gün heyet raporu verir zaten.Durumunuzu kayıt geçmişinizden görür.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi