Editörler : Pangaea
13 Kasım 2024 20:14

BİLSEM'de çocuğum var. Norm Fazlası!

Arkadaşlar malumunuz norm fazlası öğretmenler için ilçelere zorunlu atama söz konusu. fakat bilsemde çocuğu olanlar bunda muaf olabiliyor gibi birşey duydum. asker ve polis için özellikle söyleyenler var. bununla ilgili bilgisi olan varsa acil yardıma ihtiyacım var. herhangi bir yönetmelik göremedim. destek olursanız sevinirim

eshil86
Aday Memur
13 Kasım 2024 20:25

Her ilin kılavuzu farklı hocam. Kendi ilinin kılavuzunu oku bunlar için.

bahçesaray
Memur
13 Kasım 2024 20:41

böyle şeyler yok

windows7
Şube Müdürü
13 Kasım 2024 21:05

peki yok kabul edersek çocuk bilsem derslerine nasıl devam edecek?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
13 Kasım 2024 21:09

İlçede yoksa en yakın ilçeye götürüyor herkes çocuğunu

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
13 Kasım 2024 21:58

sizin bilsemde okuyan çocuğunuz var diye bir başkası mı gidecek ilçeye. çok mantıksız.

eshil86
Aday Memur
13 Kasım 2024 23:07

Bakkala giden çocuğum var, resen atamalardan muaf olur muyum

14 Kasım 2024 09:27

:D :D

eshil86, 1 ay önce

Bakkala giden çocuğum var, resen atamalardan muaf olur muyum

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
14 Kasım 2024 09:45

Çocukların bilseme nasıl kabul edildiğini de biliyoruz.Çok da şaapmayın bu ülkede...

Türkçeci_7
Müsteşar
14 Kasım 2024 09:54

Herhangi birinin bununla gerçekten dertlenecegini düşünüyor musunuz hocam? Kaldı ki bilsem gibi velilere benim çocuğum özel, zeki hissi vermekten başka ne işe yaradığı belli olmayan bir şey için.

windows7, 1 ay önce
peki yok kabul edersek çocuk bilsem derslerine nasıl devam edecek?

Braweheart01
Genel Müdür
14 Kasım 2024 20:58

norm fazlası olur resen atanmaz

windows7
Şube Müdürü
14 Kasım 2024 22:20

yahu insan gibi birşey sordum, saçma sapan yorumlar yazıyorsunuz. embesil misiniz? benim çocuğum özel diye birşey dedim mi? bana ayrıcalık verilsin dedim mi? benim yerime başkası gitsin dedim mi? ne biçim bir topluluk olduk biz arkadaş, anlamak mümkün değil.. fikrin veya bilgin varsa söylersin yoksa yorum yapmazsın. işte bu yüzden bize kıymet veren yok. beş para etmez bir camia olduk çıktık vesselam

windows7
Şube Müdürü
15 Kasım 2024 11:39

o kadar vasıfsız ve boş bir camia haline geldik ki tahammül edemiyorum türkçeci kardeş.. yoruldum anlıyor musun.? eğer türkçeci isen yazdıklarımızı tarafsız yorumlayabilirsin.

Türkçeci_7
Müsteşar
15 Kasım 2024 12:05

Ben ilk mesajımda tarafsız yorumladım zaten bilsem gibi faydası tartışılan bir mazeret için sizin derdinizi kimse dikkate almaz dedim. Şahsi fikrim suçsuz insanları mazerete bakilmaksizin mağdur etmemek ilçe arası atama olmamalı. Olacaksa da en az 3-5 yıl sonrasına yapılacağı şimdiden duyurulmali ki ona göre önceden planlama yapabilecek olanlar tebrinini almalı. Bir norm fazlası olarak söylüyorum bunu sonraki yıllarda bu iş düzelmezse teşvik getirip iller arası da tayin teşvik edilmeli bir ilde binlerce fazla bir ilde binlerce ihtiyaç başka türlü bitmez

windows7, 4 hafta önce
o kadar vasıfsız ve boş bir camia haline geldik ki tahammül edemiyorum türkçeci kardeş.. yoruldum anlıyor musun.? eğer türkçeci isen yazdıklarımızı tarafsız yorumlayabilirsin.

matemkogr
Kapalı
15 Kasım 2024 14:40

Uzman öğretmen ve baş öğretmen adı altında fazla para vereceklerine keşke hizmet bölgelerine göre artırımlı maaş verseler. Batıda bir şehirde haftada 15 saat derse girip 55-60 bin alan öğretmen emekli de olmuyor bir de. Uzman ve Baş öğretmen ödemeleri iptal edilip hizmet alan ve bölgelerine göre artırımlı ödeme yapılmalı. 3/6 da çalışan adam iki kat maaş alsın hakkıdır.

Türkçeci_7, 4 hafta önce

Ben ilk mesajımda tarafsız yorumladım zaten bilsem gibi faydası tartışılan bir mazeret için sizin derdinizi kimse dikkate almaz dedim. Şahsi fikrim suçsuz insanları mazerete bakilmaksizin mağdur etmemek ilçe arası atama olmamalı. Olacaksa da en az 3-5 yıl sonrasına yapılacağı şimdiden duyurulmali ki ona göre önceden planlama yapabilecek olanlar tebrinini almalı. Bir norm fazlası olarak söylüyorum bunu sonraki yıllarda bu iş düzelmezse teşvik getirip iller arası da tayin teşvik edilmeli bir ilde binlerce fazla bir ilde binlerce ihtiyaç başka türlü bitmez

spock
Daire Başkanı
15 Kasım 2024 18:42

Bunlar mazeret olamaz. Bizim öğrencilik zamanımızda da ilçemizde anadolu lisesi, fen lisesi yok diye anamız babamız tayin isteyip il merkezine gitmedi. Otobüsle her gün okula git gel yaptık şehirlerarası.

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
15 Kasım 2024 19:41

Bu yoruma eksi verenlere açıklayayım.Bilseme çocuğunu sokmak için komisyonla araya adam sokan tanıdıklarım oldu.Hayal dünyasında mi yaşıyorsunuz da inanmıyorsunuz?

Memleketinogretmeni, 1 ay önce

Çocukların bilseme nasıl kabul edildiğini de biliyoruz.Çok da şaapmayın bu ülkede...

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi