Editörler : Pangaea
14 Kasım 2024 13:06

Vatandaşın sinir uçlarıyla oynuyorlar

Osym yaptığı spekulasyonlarla adeta vatandaşın sinir uçlarıyla oynuyor bu halk nereye kadar dayanacak yaptığım araştırmalara göre server sunucuları brans bazlı sıralamaları 1 dk bile sürmeyecek süre içerisinde sıralamaları yaparmış adamlar günler geçmesine rağmen hala bir açıklama yapmadilar bu işin altında art niyet aramaya başlanacak artık 1 dk dan kısa sürede yapılacak islemi neden 10 gün gibi bir süreye uzatılır birde teknoloji çağında olduğumuz bir dönem yokssa yandaşlarınizi Manuel olarak serpistirme mi yapiyorsunuz

happydays000
Aday Memur
14 Kasım 2024 16:06

usta bu forumda tepki çıkmaz. çok mağdur olmadıkça sistemi eleştirmezler.

Volkan5225
Aday Memur
14 Kasım 2024 16:24

Hocam bende ona sinir oluyorum insanlar koyunlasmis

ers93
Aday Memur
14 Kasım 2024 16:38

hocam bu kurum temmuzda yaptığı sınavın sonucunu kasımda anca açıkladı sorularla ilgili mahkeme sürecinde adaylara zahmet edip tek bir duyuru dahi yapmadı. Biz şimdi branşın açıklanmasını bekliyoruz bunlar çıkıp sınavla ilgili tam tersi bir açıklama bile yaparlar her şey beklenir bu kurumdan vatandaşla iletişimleri zayıf.
Volkan5225, 1 ay önce

Hocam bende ona sinir oluyorum insanlar koyunlasmis

Volkan5225
Aday Memur
14 Kasım 2024 17:22

Osym gibi bir kurumu pozitif bilimden uzaklaştırıp din görevlisi imamları kuruma atarsan önemli noktalara soruda yanlış hazirlanir sıralamada yanlış hesaplanır ve insanlar mağdur olmaya devam eder 1 milyon aday osym önüne yürüyüşe çıksın bakalim ne olur biz s3ssiz kaldıkça ağzımıza daha çok yapılır devam susmaya

figo0
Aday Memur
14 Kasım 2024 17:25

Senin akıl sağlığın yerinde değil
Volkan5225, 1 ay önce

Osym gibi bir kurumu pozitif bilimden uzaklaştırıp din görevlisi imamları kuruma atarsan önemli noktalara soruda yanlış hazirlanir sıralamada yanlış hesaplanır ve insanlar mağdur olmaya devam eder 1 milyon aday osym önüne yürüyüşe çıksın bakalim ne olur biz s3ssiz kaldıkça ağzımıza daha çok yapılır devam susmaya

Volkan5225
Aday Memur
14 Kasım 2024 17:30

Senin ya çıkarın var bu isten ya da gerçekleri göremeyecek kadar körsün hangi yıl hatasız spekulasyonsuz bir sınav atlatıldı neden insanlar güven duymuyor hak aramak suç mu oldu virgül ile b3lki atanamayanlar arkadaşlar olcak 0.30 ile 5 bin kişinin oynadığı bir sınav git zurnani başka kapıda cal

figo0, 1 ay önce
Senin akıl sağlığın yerinde değil
14 Kasım 2024 22:14

böyle başlıklar görmek istiyorum

Sansasyonell
Aday Memur
14 Kasım 2024 22:59

Kaos seviyosun yani

furkan yedek, 1 ay önce
böyle başlıklar görmek istiyorum
14 Kasım 2024 23:24

hayır adaletsizliğe karşı çıkan

haksızlığın hukuksuzluğun karşısında duran

malum siyasi yapılanmanın torpilcilerine karşı çıkan

muhalif, eleştiren, ayrıcalık değil eşitlik isteyen kişiler görmek istiyorum.

Sansasyonell, 1 ay önce

Kaos seviyosun yani

Adanam001
Aday Memur
14 Kasım 2024 23:28

Peki eleştirdiğin kesimlerin yaptığını yapman peki halis mi elli tane sahte hesap açıp trollük yapmayı eleştirdiğin kesimlerden mi öğrendin işin gücün kaos kargaşa her forumda yalan dolan konuşuyorsun olay çıkarıyorsun sonra da ben şu kesimi eleştiriyorum diyorsun az biraz samimi ol insan ol iki dakika dicem de elin ayağın titrer diye susuyorum
the back of furkan, 1 ay önce

hayır adaletsizliğe karşı çıkan

haksızlığın hukuksuzluğun karşısında duran

malum siyasi yapılanmanın torpilcilerine karşı çıkan

muhalif, eleştiren, ayrıcalık değil eşitlik isteyen kişiler görmek istiyorum.

15 Kasım 2024 21:50

ben her zaman adaletsizliğin, adam kayırmacılığın, neopotizmin karşısında oldum ve olmaya devam edeceğim.

Adanam001, 1 ay önce
Peki eleştirdiğin kesimlerin yaptığını yapman peki halis mi elli tane sahte hesap açıp trollük yapmayı eleştirdiğin kesimlerden mi öğrendin işin gücün kaos kargaşa her forumda yalan dolan konuşuyorsun olay çıkarıyorsun sonra da ben şu kesimi eleştiriyorum diyorsun az biraz samimi ol insan ol iki dakika dicem de elin ayağın titrer diye susuyorum

italyanmaz
Şube Müdürü
16 Kasım 2024 01:20

rüstemiibf, sertac96, mustafays, melih blue, pdsude ve furkan hepsi aynı kullanıcı, kafayı iibf ile bozduğunu düşündüğüm, aklı dengesinden şüphe ettiğim kişi. ciddiye almayın bunu...

the back of furkan, 4 hafta önce

ben her zaman adaletsizliğin, adam kayırmacılığın, neopotizmin karşısında oldum ve olmaya devam edeceğim.

ers93
Aday Memur
16 Kasım 2024 10:34

Yine bir sinir uçları vakası bu seferde temyiz söylentileri var işi sulandırmaya çalışanlar var ösym tarafından yine resmi bir açıklama yok

impostor
Şube Müdürü
16 Kasım 2024 12:29

Türk milletinin sinir ucu yoktur, güldürmeyin insanı

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi