Editörler : crops35

Moleskin
Aday Memur
21 Kasım 2024 10:11

Adalet hiçbir zaman yoktu ki olsun!

23 Kasım 2024 23:49

KKG iş kıyafetidir. Verildiği dönemler mevzuata aykırı verildi, kimse de ses etmedi,Mehmet Şimşek geldi, haklı olarak ses etti. Öğretmenin ek dersi, doktorun döner sermayesi, askerin oyakı mevzuata aykırı değil ki? Siz neyle neyi kıyaslıyosunuz? 657 linin de, 399 şunun da, idari hizmet sözleşmelinin de giyim kartı olarak aldığı KGB bedeli mevzuata aykırıdır, yasal değildir, kamu zararıdır, 6183 sayılı AATUHK hükümlerine göre ilgili çalışandan tahsil edilmesi gerekir. Mevzuata uygun olsun, 500.000 liralık KKG giyim kartı alın hiç umrumda olmaz.

Kpsbirincisi
Genel Müdür
24 Kasım 2024 00:11

Yorumunuza katılıyorum, tarafsız ve doğru sekilde bakarsak böyle. İşine geldiği gibi bakarsan tabi kimse istemez verilen para kesilsin. Ha ben de aldım 2 sene bu yardımı cok da tatlı oluyordu gisip de koruyucu giyim almadık tabi, zaten teknik personel de değilim. Mehmet Şimşek gelip duzeltene kadar faydalanmış oldum, verilince güzel oluyordu ama verilmeyince de bu benim hakkim neden vermiyorsunuz demedim :)

AdaymemurAdayi, 3 hafta önce

KKG iş kıyafetidir. Verildiği dönemler mevzuata aykırı verildi, kimse de ses etmedi,Mehmet Şimşek geldi, haklı olarak ses etti. Öğretmenin ek dersi, doktorun döner sermayesi, askerin oyakı mevzuata aykırı değil ki? Siz neyle neyi kıyaslıyosunuz? 657 linin de, 399 şunun da, idari hizmet sözleşmelinin de giyim kartı olarak aldığı KGB bedeli mevzuata aykırıdır, yasal değildir, kamu zararıdır, 6183 sayılı AATUHK hükümlerine göre ilgili çalışandan tahsil edilmesi gerekir. Mevzuata uygun olsun, 500.000 liralık KKG giyim kartı alın hiç umrumda olmaz.

Moleskin
Aday Memur
03 Aralık 2024 10:19

Giyim yardımı başka bahara kaldı gibi.

dopetr
Memur
03 Aralık 2024 16:21

öğretmenin 40 dakikası 1 saate denk geliyor. yazın yattıkları yerden maaşları yatıyor. doktorun sağlıkcının döner sermayesi kadar saçma bir ödeme yok. kit kurumlarından da kar eden botaş var tpao var döner sermaye adı altında bu kar dan pay almıyor. askerin oyakı demişsiniz hiçbir kamu çalışanında cüzi miktar maaşımdan kesilsin yüksek miktar toplu para alayım durumu yok. kitlerin maaşları şöyle böyle dediniz aradaki fark ta kapandı. giyim yardımı dediniz o da gitti. o zaman bizimde 40 dakikamız 1 saat sayılsın 3 ay yazın 1 er haftada sonbahar ilk bahar tatil olsun kışında 15 gün gitmeyelim işe. uzaktan seminer adı altında yatalım evde. çalıştıgımız kurum kar açıklayınca döner sermaye adı altında 4 5 kalem adı altında maaş alalım. yıpranma payı alalım. oyak adı altında 1 yatırdıgımız 3 olsun enflasyona ezilmesin. tayin hakkı olmasın. mesai saati dışında çalışma olmasın. umrumda degil diyerek birton yazı yazmışsınız ama bence umrunuzda yediremiyorsunuz. sizin gibiler yüzünden engellenirse hiç te şaşırmam

AdaymemurAdayi, 3 hafta önce

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi