Editörler : E.Kayı Han

milli genç
Aday Memur
26 Ocak 2025 23:36

arkadaşlar benim 7 kredim var toplamda 130 bin TL bunlardan icraya düşsem ayrı ayrı gelecek icralar bu durumda bana sürekli soruşturma açılacak işten atilmama neden olur mu nasıl yol izleyecem bilgi verirmsniz

vvatanseverr
Memur
27 Ocak 2025 09:09

Ben icralık filan değilim ama konu sürekli önüme düştüğü için fikir vermek açısından yazıyorum, burada çok sayıda icralık olan meslektaş var hakeza aynı şekilde polis forumunda da çok sayıda polis memurunun icralık olduğunu gördüm. Şöyle bir şey yapsanız, hepiniz bir araya toplanıp maaşları ortaya koysanız ve her ay birinizin borcunu kapatsanız nasıl olur. Altın günü gibi örneğin.

İnfaz4206
Daire Başkanı
27 Ocak 2025 10:59

isten atılma niye olsun kardeşim soruturma açılıyor zaten o usul.geregi açılacak mecbur yüz kızartıcı suç değil bu borçlanma olur nasıl yaptığına bağlı ben ayrıldım ailevi sebeplerden ötürü borçlandımm maaşın 4 de 1 ini keser olay biter
milli genç, 2 hafta önce
arkadaşlar benim 7 kredim var toplamda 130 bin TL bunlardan icraya düşsem ayrı ayrı gelecek icralar bu durumda bana sürekli soruşturma açılacak işten atilmama neden olur mu nasıl yol izleyecem bilgi verirmsniz

milli genç
Aday Memur
27 Ocak 2025 11:16

kardeşim benim 9 kredi var en yükseği 50 bin tl cezaevinde çalısıyorum burda personel kalemi ile görüştüm her kredinin icrası icin ayrı sorusturma acarız diyor hepsinde de bir üst ceza uygularız diyor benim korkum o tek dosya olsa kafama takmayacam bu durumda olan varmı ayrı ayrı icra yazıları kuruma düsünce tek tek mi sorusturma acılıyor yoksa hepsi geldikten sonra tek dosya olarak ceza verebilir mi kurum idaresi benim icin onemli olan o

İnfaz4206, 2 hafta önce
isten atılma niye olsun kardeşim soruturma açılıyor zaten o usul.geregi açılacak mecbur yüz kızartıcı suç değil bu borçlanma olur nasıl yaptığına bağlı ben ayrıldım ailevi sebeplerden ötürü borçlandımm maaşın 4 de 1 ini keser olay biter

İnfaz4206
Daire Başkanı
27 Ocak 2025 14:12

kardeşim bazı idare ayri ayri acıyor bazısı birletiriyor
milli genç, 2 hafta önce

kardeşim benim 9 kredi var en yükseği 50 bin tl cezaevinde çalısıyorum burda personel kalemi ile görüştüm her kredinin icrası icin ayrı sorusturma acarız diyor hepsinde de bir üst ceza uygularız diyor benim korkum o tek dosya olsa kafama takmayacam bu durumda olan varmı ayrı ayrı icra yazıları kuruma düsünce tek tek mi sorusturma acılıyor yoksa hepsi geldikten sonra tek dosya olarak ceza verebilir mi kurum idaresi benim icin onemli olan o

milli genç
Aday Memur
28 Ocak 2025 12:01

eksi hesabiniz var diye maasinizin hepsini mı çekiyor
katipehanım, 1 ay önce
maaş ibanını değiştirdim yine eksi hesabı çekmeye devam ediyor hiçbir şey değişmedi

katipehanım
Aday Memur
28 Ocak 2025 19:33

evet aynen öyle
milli genç, 2 hafta önce
eksi hesabiniz var diye maasinizin hepsini mı çekiyor

Adem0406
Aday Memur
28 Ocak 2025 22:02

Kardeş ibani değiştir hemen kesmez keserde faizini alır az da olsa kalır para başka yerden icran varsa BDDK ya yaz kesmezler maaş bankasıdan kredinin biri düşerse ek hesbi yine kesmez ama ibani değiştirirsen çünkü.ek.hesabin olduğu.hesaba bloke gekecek.o yüzden artık.almaz faiz

katipehanım, 2 hafta önce
evet aynen öyle
Toplam 68 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi