Editörler : Lanet

Memuradayı3535
Aday Memur
04 Aralık 2024 20:16

2828 kanunu kapsamında alınma kısmını taşımacılık duyurularda gördüm ama psikotekniğe girilecek diye yazmıyordu o zaman düz memur olarak alım olmuş diyebilir miyiz
yeşilrussel, 5 ay önce

Olursa 1 2 tane olur yetiştirme yurdunda buyuyenlere olanlara 20 kadro açmışlar taşımacılığı bilmiyorum

c-eng
Aday Memur
05 Aralık 2024 16:08

bunların içinde bilgisayar mühendisi var mı?

yeşilrussel, 6 ay önce

Toplam 500 yakın memur alımı olacakmis hareket memuru 50 55 civari sayi

yeşilrussel
Memur
05 Aralık 2024 18:24

Mühendis alımı yok taşoran şirketine veriyorlar

c-eng, 5 ay önce

bunların içinde bilgisayar mühendisi var mı?

Phantom06
Memur
11 Aralık 2024 12:05

Hareket Memuru: Demiryolu trafik kapasitesinin artırılması ile tren trafiğinde çalışmaktadır. Merkezi yerleşim yerlerinden uzak, mahrumiyet bölgesi denilebilecek iş yerleri olan istasyonlarda tek başına 7/24 esasına göre çalışılmaktadır. Bu görevlerin her türlü arazi ve iklim şartlarında günün her saatinde yapılması zorunludur. Ayrıca periyodik sağlık ve psikoteknik muayenesine tabi olan söz konusu personel, demiryolunun yer aldığı güzergah boyunca kişisel ihtiyaçların her zaman karşılanamadığı durumlarda demiryolu emniyet kritik görevlerini yerine getirir. Çalışma ortamı ve koşulları itibariyle; bel bacak ve ayak rahatsızlıkları gibi sorunlar görevin yerine getirilmesini zorlaştıran özellikler olarak görülmektedir. 7327 Nitelik Kodunda yazmaktadır. Bakabilirsiniz. Oradan aldım.
Kadir.3405, 6 ay önce

Açılır tcdd her atamada kadro açıyo hareket memuru arkadaşlar nasıl memnunlarmı işten tercih edilebilirmi cevap veren olursa seviniriz tcdd için

doganbey06
Memur
21 Aralık 2024 05:04

2024/2 için

lisans 75 kadro.

önlisans 50 kadro. (yaklaşık tam saymadım.)

orta öğretim 20-30 civarı.

Toplam 150 kadro bile çıkmıyor.

Bu sefer arkadaşın dediği sayının yakınına bile gelmemiş eğer merkezi atamadan bahsediliyorsa.

Phantom06, 5 ay önce
Yanılıyorsunuz hocam. Her atama öncesi Yeşilrussel hocamızın dedikleri çıkıyor birebir kılavuzla aynı sayıları veriyor hep.

doganbey06
Memur
21 Aralık 2024 05:23

Düzeltme :ösym klavuzda devlet demiryolları ve t.c devlet demiryolları diye ikiye ayırmış o yüzden sadece birine bakmışım.

neden böyle bir ayrım var bilmiyorum ben sadece devlet demiryolları yazanlara bakmışım t.c ile başlayan kadrolar var orada yaklaşık 250 kadro daha var.

yani 400'e yakın bir kadro ediyor, arkadaş da 500 civarı demiş yani geçmişte de doğru sayılar verdiği söylenen bir üye olarak yine yakın bir sayı vermiş tebrik ederim.

doganbey06, 5 ay önce

2024/2 için

lisans 75 kadro.

önlisans 50 kadro. (yaklaşık tam saymadım.)

orta öğretim 20-30 civarı.

Toplam 150 kadro bile çıkmıyor.

Bu sefer arkadaşın dediği sayının yakınına bile gelmemiş eğer merkezi atamadan bahsediliyorsa.

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi