Editörler : Pangaea
23 Kasım 2024 15:35

Emekli sandığı memur prim günümü nasıl öğrenirim?

Merhaba. İş başlangıcım 10 Ekim 1999. Öğretmenim. Mebbise göre 25 hizmet yılından gün almış gözüküyor um. Bu durumda ödenmiş SGK prim günüm ne kadardır? Veya bunu ogrenebilecegim hesaplama robotu gibi birşey var mı teşekkür ederim.

anther
Şef
23 Kasım 2024 16:16

e devlete gir aramaya SGK tescil ve hizmet dökümü yaz. oradan öğrenebilirsiniz.

yenersonmez
Aday Memur
23 Kasım 2024 16:26

https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-hitap-hizmet-dokumu

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
23 Kasım 2024 16:37

E-devlette Çalışma hayatım kısmında mevcut durumunuzu ve emeklilik şartlarınızı görebilirsiniz.

egeliinci
Genel Müdür
23 Kasım 2024 18:01

Yaklaşık 1 ay ile eyt kaçırmışsınız, bende 5 ekim başlamayım ama 97 de ki ssk nereni ile eyt li oldum, size Allah kolaylık versin

kalkulate
Aday Memur
23 Kasım 2024 20:30

Evet aynn 1 ayla EYT mağduriyeti söz konusu. Ha emekli olur mıydım? şu şartlarda imkansiz tabii fakat kazanılmış hakkın azı çoğu mantığı olmaz orası da ayrı. Yarın öte gün sağlığımız bozulsa (bozulmaz İnşallah) ayıkla pirincin taşını Bu arada cevabı e devletten buldum. Yonlendirme ve yardımlar için teşekkür ederim

egeliinci, 3 hafta önce

Yaklaşık 1 ay ile eyt kaçırmışsınız, bende 5 ekim başlamayım ama 97 de ki ssk nereni ile eyt li oldum, size Allah kolaylık versin

kalkulate
Aday Memur
23 Kasım 2024 20:32

Hocam begeniyim derken yanlışla eksiledim hakkınızı helal edin

YUSUF YILDIRIM, 3 hafta önce

E-devlette Çalışma hayatım kısmında mevcut durumunuzu ve emeklilik şartlarınızı görebilirsiniz.

egeliinci
Genel Müdür
23 Kasım 2024 21:07

Aynen benimde şuan emekli olma durumum yok ama hakkın cepte olması büyük avantaj dünyanın binbirtürlü hali var, emeklilik hakkımın cepte olması büyük rahatlık, sanırım 99 ile 2008 arasında olanlar için de kademeli emeklilik gelecek gibi

kalkulate, 3 hafta önce

Evet aynn 1 ayla EYT mağduriyeti söz konusu. Ha emekli olur mıydım? şu şartlarda imkansiz tabii fakat kazanılmış hakkın azı çoğu mantığı olmaz orası da ayrı. Yarın öte gün sağlığımız bozulsa (bozulmaz İnşallah) ayıkla pirincin taşını Bu arada cevabı e devletten buldum. Yonlendirme ve yardımlar için teşekkür ederim

Küplüceli
Aday Memur
23 Kasım 2024 21:58

e-devlet üzerinden giriş yaparak SGK Tescil ve Hizmet Dökümü başlığından 4/C Tescil bilgilerinizi ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
24 Kasım 2024 01:34

En doğru veriye buradan ulaşabilirsiniz.

Yine hizmet dökümünü inceleyerek askerlik kısmına özellikle bakın. Orada bazen yanlış yapılabiliyor. Yanlışsa kurumunuza vereceğiniz dilekçe ile MEB o işi sizin yerinize düzelttiriyor.

yenersonmez, 3 hafta önce

https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-hitap-hizmet-dokumu

kalkulate
Aday Memur
30 Kasım 2024 13:04

Buldum hocam buldum 9133 veya 9136 prim günüm var. 25 seneden gün aldım ve 26. senemi çalışıyorum. Maalesef artık sağlık alarm veriyor. Bu yonetim memura öğretmene gün görmeyi nasip etmez ya hayırlısı Allah'tan

atahoca, 3 hafta önce

En doğru veriye buradan ulaşabilirsiniz.

Yine hizmet dökümünü inceleyerek askerlik kısmına özellikle bakın. Orada bazen yanlış yapılabiliyor. Yanlışsa kurumunuza vereceğiniz dilekçe ile MEB o işi sizin yerinize düzelttiriyor.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
01 Aralık 2024 00:36

İnsanlar çalışmaktan kaçmıyor.

Mobbingten, angaryadan, saçmalıklardan kaçıyor.

kalkulate, 2 hafta önce

Buldum hocam buldum 9133 veya 9136 prim günüm var. 25 seneden gün aldım ve 26. senemi çalışıyorum. Maalesef artık sağlık alarm veriyor. Bu yonetim memura öğretmene gün görmeyi nasip etmez ya hayırlısı Allah'tan

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi