Editörler : Pangaea
23 Kasım 2024 22:03

Mazeret İzni ile Yurtdışına Çıkma

2 gün mazeret izni alıp yurtdisina çıkmal istiyorum.Bununla ilgili bir yasak var mı acaba?

didaof
Memur
24 Kasım 2024 00:05

Hazır gürcistana geçmişken ve yeni vergiler gelmeden bana da bir PlayStation 5 getirirsen ben nereye gittiğini kimseye söylemem. Parasını peşin veririm merak etme.

bahçesaray
Memur
24 Kasım 2024 13:22

kaymakam izin verdikten sonra , niye olsun

Çelik3
Aday Memur
24 Kasım 2024 15:47

2 günlük mazeret okul müdürü takdiri ile alınıyor.Kaymakam vermiyor.Okul müdürüme yurtdışına çıktığımı söylemeyeceğim.

bahçesaray, 3 hafta önce
kaymakam izin verdikten sonra , niye olsun

bahçesaray
Memur
24 Kasım 2024 15:54

müdürün bu konuda yetkisi yok . Başınız ağrır

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
25 Kasım 2024 09:32

Neden müdürün yetkisi yok? Atamaya yetkili amirler mazeret izin haklarını devredebilirler. Bir çok il ve ilçede vali/kaymakam bu tür durumlar ile uğraşmamak için kurum müdürlerine yetki veriyor. Çoğunlukla 1 gün okul müdürü 2 gün ilçe müdürü şeklinde bir uygulama var. Elbette yetki devri yapmayan, 1 günlük izinde dahi öğretmenin şahsen müracaat edip makama giderek izin almasını isteyenlerde var. Anlaşılan arkadaşın bulunduğu yerde de müdüre yetki verilmiş.

bahçesaray, 3 hafta önce
müdürün bu konuda yetkisi yok . Başınız ağrır

bahçesaray
Memur
25 Kasım 2024 12:07

veriyor yetkiyi ama vermesi kanuni değil. müdürün vereceği mazeret izinleri var, veremeyeceği izinler var. bu veremeyeceği izinlerden.

hsnsylk
Genel Müdür
26 Kasım 2024 11:21

normalde mazeret izninde adres verilir. sosyal medyadan paylaşım yapsanız idareniz dava açabilir, başınıza bir şey gelse bir çok hakkınızdan mahrum kalırsınız.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi