Editörler : Pangaea
24 Kasım 2024 16:11

24 kasım da bitiyor ama uzman ve başöğretmenlik yok

Evet mevzunun suyu çıktı artık.

İnsanları oylamak ve kandırmak kimsenin hakkı değil.

Neden,

15 ocakta maaşını alanla hak edip te alamayan arasında ne fark var?

Buna maliye mi karar veriyor meb mi karar veriyor

er_kk_an
Aday Memur
24 Kasım 2024 16:14

Güzel tespitler. Yani bu kadar uzamasının mantıklı açıklaması mümkün tek bşrley

er_kk_an
Aday Memur
24 Kasım 2024 16:18

Güzel tespitler. Yani bu kadar uzamasının mantıklı açıklaması mümkün değil tek birşey hariç. O da maliye kaynaklı. Ne bakanlıktan ne sendikalardan bir tane açıklama yok bu kadar umursamazlık kabul edilemez

Salih3425
Aday Memur
24 Kasım 2024 16:23

Maliye kim ya 300bin öğretmenin var olan hakkını nasıl gasp edebiliyor.

uca
Daire Başkanı
24 Kasım 2024 16:42

... Yönetmelik... yok Yakında seçim yok

Salih3425
Aday Memur
24 Kasım 2024 16:58

Kanun aym tarafından iptal edildiği için ortaya bir boşluk cikti peki bundan faydalanmak yasal mi?

freef
Daire Başkanı
24 Kasım 2024 17:05

22 yıldır tüm Öğretmenler Günü'nde olduğu gibi hiçbir şey yok. Diploması bile şaibeli adamlar, öğretmene iyi bir şey düşünürler mi?

Seyyahh49
Aday Memur
24 Kasım 2024 17:15

Su ana kadar mesclis sureci beklenildi simdi yaklasik bir bucuk aydir top mebdeydi hicbir bahanesi kalmadi ve sonucu gordus olduk!! demekki sorun baska birsey sendikalar ozellikle suspus oldular.maliye ekonomi personel sebebi her ne olursa olsun bir sekilde bekleyen binlerce insana bir aciklama yapmalilar altini ciziyorum yetissin yetişmesine insanlara kimsenin boyle davranmaya hakki yok! 11 yildir mebte ben boyle bi kotü sürec gecirmemistim pazartesi sendikamdan istifa edicem hakkimizi savunmadilar hicbirsekilde!!

retorik
Aday Memur
24 Kasım 2024 18:01

Değerli meslektaşlarım,

retorik
Aday Memur
24 Kasım 2024 18:12

Değerli Meslektaşlarım, öncelikle hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Uzun zamandır buraya yazmadım ancak kariyer basamakları sürecinin hala başlatılmaması beni çok üzdü.

Dün sayın cumhurbaşkanı kariyer basamakları süreci 2025 itibarıyla başlatılacak dedi, ocak 2025 demedi. Yönetmeliğin dolayısıyla da kılavuzun geciktirilmesi, 24 Kasım?da bile müjde olarak duyurulmaması ocak 2025?te yetiştirilmeyeceği konusundaki kuşkularımızı ne yazık ki arttırdı.

Bu süreçte sendika başkanlarını da takip ediyorum. Muhalif geçinen bazı sendika başkanlarının bırakın konuyu gündeme getirmelerini TEK BİR TWİT BİLE ATMAMALARI dikkate değerdir. Bir twit bile atmadılar 300 bin öğretmen için. Neden? Öğretmenin yoksul kalması bunların işine mi geliyor acaba? Bu benim çok zoruma gitti. Bu yüzden pazartesi bizzat şube ve sendika başkanına ulaşmaya çalışıp neden twit bile atmadıklarını soracağım, alacağım cevabı çok merak ediyorum zira tatmin edici bir cevap vermezlerse, ki hiç zannetmiyorum, istifa edeceğim. Hepinize saygılar sunuyorum.

hasanpoy2007
Aday Memur
24 Kasım 2024 19:11

Bu saate kadar sarı sendika üyesi kalıp istifa edeceğim demekl çok erken davranmış olmuyor musunuz?

muskarian
Şef
24 Kasım 2024 19:16

saçmalık diz boyu ya kardeşim böyle bir şeyi gündeme getirmeyin o zaman insanları umitlendiriyorsunuz sonrası hayal kırıklığı ,hani online eğitimler felan olacaktı felan filan

uca
Daire Başkanı
24 Kasım 2024 20:27

İstıfa erken mı oldu?

retorik, 3 hafta önce

Değerli Meslektaşlarım, öncelikle hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Uzun zamandır buraya yazmadım ancak kariyer basamakları sürecinin hala başlatılmaması beni çok üzdü.

Dün sayın cumhurbaşkanı kariyer basamakları süreci 2025 itibarıyla başlatılacak dedi, ocak 2025 demedi. Yönetmeliğin dolayısıyla da kılavuzun geciktirilmesi, 24 Kasım?da bile müjde olarak duyurulmaması ocak 2025?te yetiştirilmeyeceği konusundaki kuşkularımızı ne yazık ki arttırdı.

Bu süreçte sendika başkanlarını da takip ediyorum. Muhalif geçinen bazı sendika başkanlarının bırakın konuyu gündeme getirmelerini TEK BİR TWİT BİLE ATMAMALARI dikkate değerdir. Bir twit bile atmadılar 300 bin öğretmen için. Neden? Öğretmenin yoksul kalması bunların işine mi geliyor acaba? Bu benim çok zoruma gitti. Bu yüzden pazartesi bizzat şube ve sendika başkanına ulaşmaya çalışıp neden twit bile atmadıklarını soracağım, alacağım cevabı çok merak ediyorum zira tatmin edici bir cevap vermezlerse, ki hiç zannetmiyorum, istifa edeceğim. Hepinize saygılar sunuyorum.

şanlı0788
Şube Müdürü
24 Kasım 2024 20:36

Artık yönetmelik çıkmalı!

retorik
Aday Memur
24 Kasım 2024 20:40

Okuduğunu anlayan meslektaşlarım muhalif bir sendikaya üye olduğumu anlamıştır. Yazımda da tek eleştiri güya muhalif olup 300 bin öğretmeni ilgilendiren bu konuda tek bir cümle bile yazmayan sendikalaradır. Bu konuyu gündeme getiren sendika var mı? Ali Yalçın bakan beyle görüşmesinde dile getirdi. Onun dışında bu konuda bir cümle bile kuran sendika başkanı oldu mu?

er_kk_an
Aday Memur
24 Kasım 2024 21:22

Arkadaşlar çıkın sendikadan bizler için bir adım atan yok. Kendi başımıza kalmışız. Ek ders buhar olmuş uçmuş. Maaş desen vergi manyağıda döndük. Uzmanlık yılan hikayesi. 300tl için mi bekliyorsunuz sendikada. Amacınız nedir sendikada. Yüzde 50si iş yürütmek siyasal. Geri kalanı neden beklerki sendikada. Bir yıldır reva mıdır bu bir uzmanlık verecekler perişan ettiler binlerce öğretmeni. 24 kasım da ancak lafta kutlayın, bir tane elle tutulur kazanım yok güya 24 kasım öğretmenler günü.

erdem.k88
Genel Müdür
24 Kasım 2024 21:47

nedense bu hafta içi yönetmeliğin yayınlanacağıni düşünüyorum. kaynak falan yok sadece hissiyat ya da temenni.

Türkçeci_7
Müsteşar
24 Kasım 2024 22:55

O kadar yakın zamanda yayınlanacak olsaydı bugün müjdesi gelirdi

erdem.k88, 3 hafta önce
nedense bu hafta içi yönetmeliğin yayınlanacağıni düşünüyorum. kaynak falan yok sadece hissiyat ya da temenni.

medip
Daire Başkanı
24 Kasım 2024 23:00

Görüş alınacak dediler yayınlanmadan önce.

erdem.k88, 3 hafta önce

Seyyahh49
Aday Memur
24 Kasım 2024 23:12

Hocam malasefki katiliyorum yorumunuza muhalif sendikalar ömk ya karsı durduklari icin hicbir adim atmadilar bu yonde ama gozden kacirdiklari sey bu durumda hak kaybina ugrayacak olan cok sayida üyeleri var sen karsi olabilirsin ama bir üyen bile bu hakka sahip olmak icin esit sartlara kavusmus ve birisi alip digeri almiyosa sesini malasef cikarman gerekiyodu!! Ki kanun cikmis artik .Ben de o sebeplen muhalif durusu olan sendikamdan istifa edicem!! bildirmistim bu konuda hakkaybimiz dogucagini sezdigimizi en azindan gorus almak icin mebe gorus yazisi yazmasi gerektigini iletmistim ama gordukki sendikacilik gercekten bu ulkede asiri bir sekilde gelisiguzel yapiliyo en guzel tepkinin istifa olacagini dusunuyorum nacizade zira onemli olsaydik onlar icin coktan cabalamaya baslamislardi bu hakisizlik karsisinda!!

retorik, 3 hafta önce

ibrahim98
Şube Müdürü
24 Kasım 2024 23:35

20 bin öğretmen ataması uzunca bir süre bekletenler, 280 bin öğretmenin başöğretmen olması halinde 56 bin öğretmene aylık 50bin tl vermek kadar maliyet oluşturacak yönetmeliği neden hemen yayınlasın?

Toplam 38 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi