Editörler : Pangaea

24 Kasım 2024 19:05

Öğretmen Görevlendirme

Merhaba hocalarım. Ben öğretmen olarak görev yapmaktayım. Eşim de yapılan son atamada sınıf öğretmeni olarak bir köy okuluna atandı. Fakat bu köy okulunda lojman var.Kış aylarında yollar kapanıyor. Ulaşım çok sıkıntılı. Lojmanda yaşamak için şartlar baya zor. Bu sebeplerden ötürü eşim için ilçe içi veya il merkezi için görevlendirme isteyebilir miyiz? Bu mazeretler görevlendirme için yeterli olur mu?

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
24 Kasım 2024 19:17

Peki o okuldaki öğrenciler nasıl eğitim alacak ? Sonucta siz giderseniz gelecek olanda şartlar aynı

ogretmenbey786
Aday Memur
25 Kasım 2024 18:36

bana lojman verin ben köyden çıkmam kabul ediyorum elektirik su doğalgaz varsa tabi

Sevdim-Seni
Genel Müdür
25 Kasım 2024 19:03

Görevlendirme istemenin kanuni olarak hiç bir mazereti yoktur. Görevlendirme sadece sizin gideceğiniz yerde size eski yerinizden daha çok ihtiyaç olmasına bağlıdır. Kamu yararı vs sebepler...

Köyde öğretmene ihtiyaç varken şehre görevlendirme yapılmaz. Torpil döner, kayırmacılık yapılır belki olur ama normal şartlarda yapılmaz.

Bu işe başlarken Türkiye'nin her yerinde her şartta çalışacağım diye başlanır. O yüzden burada şartlar zor demek görevlendirme için bir zazeret değildir.

yldzhmt
Şube Müdürü
25 Kasım 2024 19:30

Peki senin esin merkezde gorevlendirildiginde o koyde kim calisacak.

Ne kadar bencilsiniz.

Torpilim var esimin gorevlendirmesini yaptirirm dersen o da buyuk hak yemek.

Murat6223
Aday Memur
26 Kasım 2024 18:19

arkadaslar bu mesajı okuyan eger bılgısı olan varsa lutfen cevap yazablirmisinz lutfen genclik spor bakanlgnda buro pers olarak yedegım hanı ıstıfa olunca yedege sıra geliyor malum cıft dıplomalı ogretmnler var acaba memur olup da ogretmn olarak atanıp ıstıfa edecek var mı yada cevresnde duyumu olan

goztepe1923
Memur
26 Kasım 2024 18:56

tercih listesine yazarken haberiniz yok muydu lojmanlı olduğundan madem yazmasaydınız

needimage
Memur
26 Kasım 2024 19:47

Hocam mahkemede dayınız varsa yaparsınız, önce ilçe milli eğitim müdürüyle konuşup derdinizi anlatınız, yeni atamasaysa muhtemelen kabul etmeyecektir; bu sefer mahkemedeki dayının devreye girmesi gerekiyor :)) ama yapılıyor kesin bilgi.

BurakYemliha
Kapalı
01 Aralık 2024 17:41

Hocam siz kim oluyorsunuz da beni bencillikle itham ediyorsunuz? Size bu hakkı kim veriyor? 41. Tercihle gelen bir atamayı sadece bilmediğim için sordum. Bu nasıl bir üslup?

yldzhmt, 3 hafta önce

Peki senin esin merkezde gorevlendirildiginde o koyde kim calisacak.

Ne kadar bencilsiniz.

Torpilim var esimin gorevlendirmesini yaptirirm dersen o da buyuk hak yemek.

BurakYemliha
Kapalı
01 Aralık 2024 17:42

Hocam biz de onu düşünüyoruz. 41.tercih ile geldi. Fakat biraz empati yaparsanız ne demek istediğim daha net anlaşılacak

SorunCevaplayıN, 3 hafta önce

Peki o okuldaki öğrenciler nasıl eğitim alacak ? Sonucta siz giderseniz gelecek olanda şartlar aynı

mhmet22
Aday Memur
01 Aralık 2024 21:36

boş yapma.

yldzhmt
Şube Müdürü
01 Aralık 2024 22:09

Ben kim miyim? Anlatiyim

Sizler gibi il merkezine gorevlendirme ile gelenler yuzunden magduriyet yasayan birisiyim.

Babasi sendika delegesi oldugu icin köyde kadrosu oldugu halde evinin karsisindaki okula gorevlendirilenleri gormus birisiyim.

41. Terxihle atanmissa oraya gidecek.

Evet su durumda yaptigin BENCILLIK. Esiniz gorevlendirilirse Belki o koye ucretli ogretmen gidecek ya da gunlerce o cocuklarin hic ogretmeni olmayacak.

BurakYemliha, 2 hafta önce

Hocam siz kim oluyorsunuz da beni bencillikle itham ediyorsunuz? Size bu hakkı kim veriyor? 41. Tercihle gelen bir atamayı sadece bilmediğim için sordum. Bu nasıl bir üslup?

Mehmett060606
Aday Memur
02 Aralık 2024 12:56

Hocam kendi mağduriyetinizden başkalarına öfke patlaması yapmanız hiç hoş değil. Torpil yaptıracağım dememiş. Ama adamı bencillikle suçluyorsunuz. Asıl bencil olan sorulan soruda bile kendinizi ön plana stan sizsiniz. Kibarca bu görevlendirme olmaz demek çok mu zor? Bizene sizin yaşadıklarınızdan

yldzhmt, 2 hafta önce

Ben kim miyim? Anlatiyim

Sizler gibi il merkezine gorevlendirme ile gelenler yuzunden magduriyet yasayan birisiyim.

Babasi sendika delegesi oldugu icin köyde kadrosu oldugu halde evinin karsisindaki okula gorevlendirilenleri gormus birisiyim.

41. Terxihle atanmissa oraya gidecek.

Evet su durumda yaptigin BENCILLIK. Esiniz gorevlendirilirse Belki o koye ucretli ogretmen gidecek ya da gunlerce o cocuklarin hic ogretmeni olmayacak.

yldzhmt
Şube Müdürü
02 Aralık 2024 15:33

Kardes sacmalamissin. Ne ofke patlamasi. Ne bencilligi

bu gorevlendirmeler torpil etrafinda yapilandirilan seylerdir. Proje okullarina ya da milli egitimdeki arge vb. Yerleri gorevlendirmeler rahatsuz edici derecede torpilin oldugu yerlerdir. Bundan rahatsizlik duymak bencilli mi? Zaten gonderi sahibi de cevabini almis kapatmis hesabini.

Mehmett060606, 2 hafta önce

Hocam kendi mağduriyetinizden başkalarına öfke patlaması yapmanız hiç hoş değil. Torpil yaptıracağım dememiş. Ama adamı bencillikle suçluyorsunuz. Asıl bencil olan sorulan soruda bile kendinizi ön plana stan sizsiniz. Kibarca bu görevlendirme olmaz demek çok mu zor? Bizene sizin yaşadıklarınızdan

Mehmett060606
Aday Memur
03 Aralık 2024 13:59

Ben sizin kardeşiniz değilim. Sizin üslup sorununuz var. Sorulan soruya verdiğiniz cevapla belli ediyorsunuz ne olduğunu zaten. Keyfi ve torpilli işlere ben de her zaman karşı olmuşumdur. Ama burda sorulan soruya insanları suçlayıcı dille konuşmak kimseye bir şey kazandırmaz. Bakın yukarda birçok kişi düzgünce suçlamadan cevabını vermiş. Tabi herkes için kolay değil böyle düzgün cevaplar verebilmek.

yldzhmt, 2 hafta önce

Kardes sacmalamissin. Ne ofke patlamasi. Ne bencilligi

bu gorevlendirmeler torpil etrafinda yapilandirilan seylerdir. Proje okullarina ya da milli egitimdeki arge vb. Yerleri gorevlendirmeler rahatsuz edici derecede torpilin oldugu yerlerdir. Bundan rahatsizlik duymak bencilli mi? Zaten gonderi sahibi de cevabini almis kapatmis hesabini.

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi