Editörler : Pangaea
25 Kasım 2024 20:34

Polislikten öğretmenliğe geçenlerin yaptigi şark görevi öğretmenlikte zorunlu hizmet sayılır mı?

Değerli hocalarım, malumunuz pek çok emniyet mensubu öğretmenliğe geçmeden önce şark görevini yapmış oluyor. Ve istifa dilekçemize bütün haklarım saklı kalmak şartıyla diye yazıyoruz. Daha önce polislikten geçen hocalarıma zorunlu hizmetten muaf olup olmadıklarını sormak istiyorum.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
25 Kasım 2024 23:02

O sil bastan.

Y-K-P
Memur
26 Kasım 2024 07:41

Aday memurluk sürecini bile tekrarlatıyorlar hocam.

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
26 Kasım 2024 09:58

öncelikle öğretmenlikte zorunlu şark görevi diye birşey yoktur.

zorunlu hizmet vardır ki bu da hizmetbölgesi x-6 olan bir yerde yapmanız yeterli. 1-6 olan bölgede yaptığınızda zorunlu hizmet tamamlanır. hatta zorunlu hizmet bölgesine hiç gitmenize gerek yok. zira meb sürekli zorunlu hizmet affı çıkarıyor

Diagne38
Şef
26 Kasım 2024 21:24

zorunlu hizmet sayılmıyor. sadece hizmet puanı yansıyor. o da neredeyse her sene için 12 puan gibi birşey. hizmet puanı sayılıyor bu seferde uzman öğretmenlik için hiçbir artısı yok. 14 yıllık hizmeti olan tanıyorum. şu an 18-19 yıllık memuriyeti var.derece kademe 1/4 durumda ama ancak mesleğin 24.yılında uzman öğretmen olacak.

selcukturkce
Genel Müdür
29 Kasım 2024 21:48

Mesleğinde değil memuriyette 24. yılı olur.

Diagne38, 2 hafta önce
zorunlu hizmet sayılmıyor. sadece hizmet puanı yansıyor. o da neredeyse her sene için 12 puan gibi birşey. hizmet puanı sayılıyor bu seferde uzman öğretmenlik için hiçbir artısı yok. 14 yıllık hizmeti olan tanıyorum. şu an 18-19 yıllık memuriyeti var.derece kademe 1/4 durumda ama ancak mesleğin 24.yılında uzman öğretmen olacak.

Diagne38
Şef
29 Kasım 2024 22:19

detaya takılmayın, uzman öğretmenlik sınavı, 7. veya 8.sınıfta bulunan bir öğrencinin rahatlıkla verebileceği bir sınavdı sonuçta. burda, meselenin özü 20 yılı devirmiş bir memurun, uzmanlık artılarından yararlanamayacak olması. kademesi derecesi 1/4 ama haktan mahrum
selcukturkce, 2 hafta önce

Mesleğinde değil memuriyette 24. yılı olur.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi