Editörler : crops35

S.Ahmet.
Aday Memur
07 Aralık 2024 10:00

Vala hocam şimdi uzaktan eğitim ile de sertifika alacağım bir hafta sonra e devlete yüklenecek belki onu kabul ederler. Eğer atanır ve bu sertifika yüzünden şartları sağlayamadığım için atamam iptal olursa bana bunun yaptırımı ne olur bilginiz var mı? Merkezi atamaya da tercih vermeme engel olur mu

omer96x, 1 ay önce

Hocam hayırlısı olsun da sonradan sıkıntı yaşama inşallah zira adamlar kılavuzda madde 3.9'a yer vermediler ve pozizyonlarda aranan nitelikleri karşılamanız önemlidir şeklinde uyarı da mevcuttu. Sonradan ''Biz transkript kabul etmiyoruz sertifika istediğimizi belirttik sertifikanız yoksa atamanızı yapamayız'' derlerse merkezi kılavuzdaki gibi öne sürebileceğin bir madde de yok ben sırf bu yüzden başvurmadım

omer96x
Aday Memur
07 Aralık 2024 16:45

İnternette araştırdığımda net bir bilgi edinemedim kimisi 3 yıl tercih veremezsin diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum Ösym'yi aramak en doğrusu. Ben başvurmadım o yüzden. Bu arada uzaktan eğitim sertifikası da katılım belgesi türünde olduğu için kabul edilmiyor, kurs bitirme belgesi isteniyor bunun için de yüz yüze eğitim gerekliymiş şeklinde beyanatlar var ben de tam bilmiyorum. Bu konuyu net bilen birisi varsa aydınlatabilir mi ?

S.Ahmet., 1 ay önce

Vala hocam şimdi uzaktan eğitim ile de sertifika alacağım bir hafta sonra e devlete yüklenecek belki onu kabul ederler. Eğer atanır ve bu sertifika yüzünden şartları sağlayamadığım için atamam iptal olursa bana bunun yaptırımı ne olur bilginiz var mı? Merkezi atamaya da tercih vermeme engel olur mu

aksoy999
Şube Müdürü
08 Aralık 2024 15:40

cimer den sorsanız cevap verirler bu bilgisayar sertifikası işine. yada aranızda Ankara'da olan biri elden dilekçe verecek Personel birimine cevap talep edecek sözlü sorduktan sonra sıkıntı yaşamamak adına yazılı da talep etmek isteyenler olursa

omer96x, 1 ay önce

İnternette araştırdığımda net bir bilgi edinemedim kimisi 3 yıl tercih veremezsin diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum Ösym'yi aramak en doğrusu. Ben başvurmadım o yüzden. Bu arada uzaktan eğitim sertifikası da katılım belgesi türünde olduğu için kabul edilmiyor, kurs bitirme belgesi isteniyor bunun için de yüz yüze eğitim gerekliymiş şeklinde beyanatlar var ben de tam bilmiyorum. Bu konuyu net bilen birisi varsa aydınlatabilir mi ?

aksoy999
Şube Müdürü
08 Aralık 2024 15:46

Tercih işinde size ÖSYM cevap verecek. Onlara cimer üzerinden sorabilirsiniz. Başarılar

omer96x, 1 ay önce

hero55
Aday Memur
09 Aralık 2024 19:05

Kardeşim ben ulaştım üniversitede gördüğümüz bilgisayar dersi geçerli dediler. Dersin ismini dahi söyledim atamamız durumunda bunu transkript şeklinde sunmamizin yeterli olacağını söylediler. Keşke kılavuzda da açık şekilde belirttiler insanlar tereddüte dusmeseler

S.Ahmet., 2 ay önce

Hocam ben şu 6225 olayını sormak için defaatle aradım tlfnu açan yok

S.Ahmet.
Aday Memur
09 Aralık 2024 20:58

Teşekkür ederim kardeşim. Sırf bu belirsizlik yüzünden belki de bazılarımız birilerinin hakkına girecekti

hero55, 1 ay önce

Kardeşim ben ulaştım üniversitede gördüğümüz bilgisayar dersi geçerli dediler. Dersin ismini dahi söyledim atamamız durumunda bunu transkript şeklinde sunmamizin yeterli olacağını söylediler. Keşke kılavuzda da açık şekilde belirttiler insanlar tereddüte dusmeseler

omer96x
Aday Memur
09 Aralık 2024 22:34

Hak yine yenildi aslında zira ben dahil eminim çoğu kişi başvurmadı kılavuzda belirtilmedi diye. Gerçi 77 ile umutlanmıyorum büro personeline baya bi iibf kodu yazılmış iktisatından tut ekonomisine kadar heralde yüksek kapatır. Ben muhasebe mezunu olarak 4453 e tabi olduğum için sadece 5 kişilik olan alıma başvurabiliyordum zaten umudum yoktu hayırlısı ile merkeziyi bekliyoruz

S.Ahmet., 1 ay önce

Teşekkür ederim kardeşim. Sırf bu belirsizlik yüzünden belki de bazılarımız birilerinin hakkına girecekti

S.Ahmet.
Aday Memur
11 Aralık 2024 20:21

Yerleşen arkadaşları tebrik ediyorum

657abc657
Aday Memur
12 Aralık 2024 00:48

puanlar ilk alıma göre iyi değil mi? ben 86-87 bekliyordum,84,5 çoğu iibf bölümünün olmasına rağmen iyi geldi bana. 79,5 ile bekliyorum açıktan da olsa:(
Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi