Editörler : E.Kayı Han
28 Kasım 2024 02:22

Vardiyada çalışan ikm nın iletişim hakkı

Belki milyon defa konuşulmuştur ama yine de hatırlatmakta fayda var. Vardiyacının neden anaysal bir hak olan iletişim hakkı yoktur bunun sorgulanması gerek. Kimse bu konuda hiçbir öneride bulunmuyor. Mesela vardiyacının neden günde yarım saat telefona çıkma hakkı yoktur? Ya da neden bloklarda istediği zaman konuşabileceği bir telefon yoktur? İdari katta, ziyarette ya da açıkta memurlar cebinde telefon rahatına bakarken vardiyacılar neden hiçbir hakka sahip değildir bu konuda merak ediyorum.

kadiresref
Memur
28 Kasım 2024 08:23

İdarede telefon kullanılabilen cezaevi parmakla sayılacak kadardır. Memura itimatı yok kimsenin normalde cep telefonu bile olabilir herkeste, her yerde görüntülü arama çıkmış memurun mahkuma telefon temin etmesinin bir mantığı zaten kalmamıştır

wax meber
Şef
28 Kasım 2024 12:30

Sadece idare değil dostum gündüzde çalışan kişiler nerede olursa olsun telefonuna rahatça erişiyor bir şekilde. Ama vardiyanın telefona ulaşması çok daha meşakkatli. Araba satacaksındır telefon lazım olur kargon vardır lazım olur ödeme yapman gerekir ya da birini araman gerekir vs. izin istemek için eğilip bükülüyorsun iki saat.

kadiresref, 2 ay önce

İdarede telefon kullanılabilen cezaevi parmakla sayılacak kadardır. Memura itimatı yok kimsenin normalde cep telefonu bile olabilir herkeste, her yerde görüntülü arama çıkmış memurun mahkuma telefon temin etmesinin bir mantığı zaten kalmamıştır

Sansasyonell
Aday Memur
28 Kasım 2024 14:19

mesleğe bunu bilerek girmediniz mi
wax meber, 2 ay önce

Sadece idare değil dostum gündüzde çalışan kişiler nerede olursa olsun telefonuna rahatça erişiyor bir şekilde. Ama vardiyanın telefona ulaşması çok daha meşakkatli. Araba satacaksındır telefon lazım olur kargon vardır lazım olur ödeme yapman gerekir ya da birini araman gerekir vs. izin istemek için eğilip bükülüyorsun iki saat.

İkmmemo
Aday Memur
30 Kasım 2024 15:43

Hayır, bize içeride sauna var masaj yaptırırsınız demişlerdi. Çalgı çengi oynamaya girdik işe bro
Sansasyonell, 2 ay önce

Sansasyonell
Aday Memur
30 Kasım 2024 15:44

böyle ağlarsın sonra
İkmmemo, 2 ay önce
Hayır, bize içeride sauna var masaj yaptırırsınız demişlerdi. Çalgı çengi oynamaya girdik işe bro

İkmmemo
Aday Memur
30 Kasım 2024 16:00

Ahahahahaha, benim telefon kullanıp kullanmamakla ilgili problemim yok. Askerde de kullanmadım, dünya yansa umruma gelmez
Sansasyonell, 2 ay önce
böyle ağlarsın sonra

üst devre
Aday Memur
01 Aralık 2024 20:40

bu mesleğe kravat, gömlek ve klasik ayakkabı var diye girdim ama şimdi bot ve palaska kullanıyorum. Bu konuda da bir güncelleme yapılabilir. Boş konuşmak yerine nasıl bir çözüm bulunur ona kafa yormanız lazım.

Benim olduğum kurumda belirli yerlerde ki telefonlarda dış hat var. memur işi varsa o telefonlardan konuşabiliyor.

Olması gereken ise, cte bünyesinde kapalı cik da çalışan memurlara iletişim tazminatı verilmesidir.

Sansasyonell, 2 ay önce

Sansasyonell
Aday Memur
01 Aralık 2024 20:49

sen kafa yor ben niye yoruyorum ahaha senin derdin bilader
üst devre, 1 ay önce

bu mesleğe kravat, gömlek ve klasik ayakkabı var diye girdim ama şimdi bot ve palaska kullanıyorum. Bu konuda da bir güncelleme yapılabilir. Boş konuşmak yerine nasıl bir çözüm bulunur ona kafa yormanız lazım.

Benim olduğum kurumda belirli yerlerde ki telefonlarda dış hat var. memur işi varsa o telefonlardan konuşabiliyor.

Olması gereken ise, cte bünyesinde kapalı cik da çalışan memurlara iletişim tazminatı verilmesidir.

üst devre
Aday Memur
01 Aralık 2024 21:28

bilgin yok fikrin de yok. Belli ki trollük yapmak için gelmişsin.

Sansasyonell, 1 ay önce
sen kafa yor ben niye yoruyorum ahaha senin derdin bilader

farelikoyunnincası
Aday Memur
02 Aralık 2024 12:00

Adam haklı, ne diye tatava yapıyorsunuz.

Sansasyonell, 2 ay önce

Sansasyonell
Aday Memur
02 Aralık 2024 12:12

ağlama ağlama istifa et madem
farelikoyunnincası, 1 ay önce

Adam haklı, ne diye tatava yapıyorsunuz.

farelikoyunnincası
Aday Memur
02 Aralık 2024 13:29

Mal bebe, seni savundum, bana boş yapıyorsun.

Acıma yetime gibi bişey oldu bu.

Sansasyonell, 1 ay önce
ağlama ağlama istifa et madem
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi