Editörler : F16 Gökçen
29 Kasım 2024 10:33

Çıkmazdayım !!!

bugün doğum günüm ama yaşama şevkim sıfırın altında. majör depresyon okb ve anksiyetem var. ilaç kullanıyorum. sağ beynim hafif hasarlı.

işyerimde yalnızım diyebilirim. karşılıklı büyük hatalar olduğundan durum bu arkadaşlarla ve onlarla konuşmayacağım. sosyalleşmek açısından kursa yazıldım ancak sıramı bekliyorum kursa alınmak için.

derlenip toparlanma ihtiyacı hissediyorum. evde de yalnız yaşadığım için iyice internete gömdüm kendimi ve şu an en çok bundan muzdaribim.

bana tavsiyeniz var mı ?

Burak Eker67
Daire Başkanı
29 Kasım 2024 11:54

hangi kurumdasın bilmiyorum ama tayin hakkın varsa şehir değişikliği dene. yeni ortam, yeni arkadaşlar iyi gelir. belki yeni düzene alışmak senin için zor olacak ama 10 yıl bu çileyi çekiyorsan başka alternatifi yok bence.

gokhankakiz
Daire Başkanı
29 Kasım 2024 14:23

güncel

gokhankakiz
Daire Başkanı
03 Aralık 2024 10:06

GÜNCEL

Belkıs Kısmet
Aday Memur
03 Aralık 2024 10:55

allah yardımcın olsun kardeş çık dışarı gez tanış insanlarla konuş ilaçlarını ihmal etme

gokhankakiz
Daire Başkanı
04 Aralık 2024 14:22

TANIDIKLARLA DA PEK KONUŞAMIYORUM. UZAKTAYIM ÇÜNKÜ. TELEFON DA AÇAMIYORUM SON DERECE ÇEKİNİYORUM.

Belkıs Kısmet, 2 hafta önce

allah yardımcın olsun kardeş çık dışarı gez tanış insanlarla konuş ilaçlarını ihmal etme

gokhankakiz
Daire Başkanı
05 Aralık 2024 12:18

güncel

gokhankakiz, 1 hafta önce

TANIDIKLARLA DA PEK KONUŞAMIYORUM. UZAKTAYIM ÇÜNKÜ. TELEFON DA AÇAMIYORUM SON DERECE ÇEKİNİYORUM.

yldrmesut
Memur
06 Aralık 2024 17:04

Umarım bu çıkmazdan kurtulursunuz size tavsiyem gününüzü, haftanızı planlayın. Plansız yaşamayın. Uyku saatiniz düzenli olsun, uyanma saatiniz de. Yatağınızı toplamadan güne başlamayın, düzenli su için, hormon değerlerinize kan değerlerinize baktırın mutlaka. Eksik bir vitamin vs olursa mutlaka doktor önerisi ile beslenin. Doktorlar pek söylemez ama doğal yoğurt doğal turşu, beyaz ekmekten uzak bir yaşam size bambaşka şeyler katar. Dini anlamda da bir boşluğa düşmenize izin vermeyin. Çevrenizde sizi olumsuz duygulara sürükleyen varsa mümkün olduğu kadar iletişimi azaltın veya kesin. Tabii ki düzenli yürüyüşü ve bisikleti de tavsiye ederim. Herkesin bu hayatta sınavı başka benim karşıma bu sorular çıkmadı ama başka sorular çıktı, herkese başka sorular soruyor hayat. İnternet bağımlılığı genel olarak ekran bağımlılığı sizin bu süreçte toparlanmanızı çok yavaşlatır hatta engelleyebilir bu yüzden günlük en fazla 2 saat ekran başında durun.

gokhankakiz
Daire Başkanı
10 Aralık 2024 14:12

GÜNCEL

gokhankakiz
Daire Başkanı
12 Aralık 2024 11:51

hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım.

arkadaşım kalmadı. beş parasızım... moralmen göçtüm.

bana tavsiyeniz varsa özelden yazabilirsiniz.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi