Editörler : gül-feşan
02 Aralık 2024 21:32

4b İstifa etmiş büro personelinin mühendisliğe geçişi

Merhabalar, birkaç ay önce 4b sözleşmeli büro personeli işimden ailevi sebeplerden dolayı istifa ettim. Şimdi 4b sözleşmeli mühendis olarak atanabilir miyim?

pasa0606
Aday Memur
02 Aralık 2024 22:49

+

pasa0606
Aday Memur
03 Aralık 2024 09:41

Cevap bulabildiniz mi?

pasa0606, 2 ay önce

+

Halill70
Aday Memur
03 Aralık 2024 14:23

Yardımcı olabilecek var mı? Acil bir durum benim için

pasa0606
Aday Memur
04 Aralık 2024 10:19

Öğrenebildiniz mi?

Halill70, 2 ay önce

Yardımcı olabilecek var mı? Acil bir durum benim için

08 Aralık 2024 18:50

Atanırsın arkadaşım sorun olmaz cezaya takılmazsın. Mühendis diploma ile kazanılan ünvan çünkü.

Özcan by
Aday Memur
08 Aralık 2024 20:52

Hocam bir şey sorabilir miyim ben huzurevinde yaşlı bakım personeliyim. çocuk bakıcılığı kazandım geçiş yapabilir miyim
Hannibal Barca, 1 ay önce
Atanırsın arkadaşım sorun olmaz cezaya takılmazsın. Mühendis diploma ile kazanılan ünvan çünkü.
08 Aralık 2024 20:59

Senin durumun biraz karmaşık arkadaşım sanırım sağlık ile ilgili bir bölümden mezunsun detayını bilmiyorum daha detaylı bilgi verirsen yorumlamaya çalışırım.
Özcan by, 1 ay önce
Hocam bir şey sorabilir miyim ben huzurevinde yaşlı bakım personeliyim. çocuk bakıcılığı kazandım geçiş yapabilir miyim

Halill70
Aday Memur
09 Aralık 2024 10:18

hocam yanıtın için teşekkür ederim. Ama bazıları bu durumun geçiş için yani büroda çalışırken mühendisliğe geçişte geçerli olduğunu söylüyorlar. Ben bürodan istifa ettim. Bu durum yine de benim için geçerli midir?

09 Aralık 2024 11:46

büro personeli iken ayrılıp mühendis kadrosuna geçersen cezaya takılmazsın. Mühendis kadrosundan mühendis kadrosuna geçersen takılırsın.
Halill70, 1 ay önce

hocam yanıtın için teşekkür ederim. Ama bazıları bu durumun geçiş için yani büroda çalışırken mühendisliğe geçişte geçerli olduğunu söylüyorlar. Ben bürodan istifa ettim. Bu durum yine de benim için geçerli midir?

Halill70
Aday Memur
09 Aralık 2024 13:33

hocam peki bürodan ayrıldıktan hemen sonra mı mühendisliğe geçmem lazım? Ben istifa edeli 2 ay oldu. Mesela şu an mühendislik alımlarına başvurabilirim değil mi?

büro personeli iken ayrılıp mühendis kadrosuna geçersen cezaya takılmazsın. Mühendis kadrosundan mühendis kadrosuna geçersen takılırsın.
09 Aralık 2024 13:51

Evet başvurabilirsin herhangi bir sorun olmaz.
Halill70, 1 ay önce

hocam peki bürodan ayrıldıktan hemen sonra mı mühendisliğe geçmem lazım? Ben istifa edeli 2 ay oldu. Mesela şu an mühendislik alımlarına başvurabilirim değil mi?

Halill70
Aday Memur
09 Aralık 2024 16:07

teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğin için

Evet başvurabilirsin herhangi bir sorun olmaz.
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi