Editörler : E.Kayı Han
03 Aralık 2024 15:21

Personel kimlik kartında neden çalıştığımız kurum yazmıyor?

Adalet Bakanlığı kimlik kartı yazıyor. Kimliği birine gösterdiğimde beni Ankarada Bakanlıkta çalıştığımı sanıyor. Hangi adliyede çalıştığımız belli değil. Bazı işletmeler adliyelere özel indirim yapıyor. Kimlik göstererek çalıştığım adliyeyi ispatlayamıyorum. Biz hakimler savcılar gibi tayine tabi kişiler de değiliz, sürekli şehir değiştirmiyoruz. Kimlik kartında kurum adının yazmaması saçma değil mi?

MirzaAfşar
Memur
03 Aralık 2024 17:58

Evet aslında madem o kimlik kartı veriliyor çalışılan kurum ve birim yazmalı. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi gibi. Yani bunun amacı o değil mi zaten? Sizin gibi durumlarda ise komisyondan çalışma kağıdı almak zorunda kalıyor insanlar.

katip1988
Şube Müdürü
03 Aralık 2024 18:42

neyi doğru yaptılar ki personel için?

düsünmeklazim
Aday Memur
03 Aralık 2024 18:59

her kuşu öptük bi leylek kaldı o da yazmasın ya %13 zam geliyor onu napcaz

anten10
Memur
04 Aralık 2024 08:45

Adalet Bakanlığı kartında kurum adı yazmaz. Sürekli tayinler oluyor. Çalışılan adliye, Cezaevi ve Denetimli Serbestliklerin personele ayrıca kurum kartı vermesi gerekir. Sorun ancak bu şekilde çözülebilir.

haciabi-
Aday Memur
04 Aralık 2024 08:57

Bu dediğiniz şeyi çalıştığınız adliyenin yapması lazım. Ben Sakarya Adliyesinde çalışıyorum hem adalet bakanlığı kartı var hem de Adliyenin kendi kartı var. orada görevi de yazıyor.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
11 Aralık 2024 06:03

Ne memnuniyetsiz insanlarsınız :)

X adliyesinde çalışırken çok sevdiğim müdürüm vardı, kendisi mülhakat adliyesinde çalışıyordu. (Bilmeyenler için yazayım, mülhakat adliyesi, adalet komisyonuna bağlı adliyedir.) Kendisi görev yaptığı adliye personeline kimlik kartı çıkartmak için komisyonun olduğu adliyeye gelmişti, kendisiyle konuşurken kimlik kartı çıkartacağını bunun için de matbaaya gideceğim demişti. O zamanlar 2012 yılıydı. Sonra bunu bakanlık neden yapmıyor sorusu aklıma geldi ve konuyu haberleştirdim. Sağolsun bakanlığımız bu konuyla ilgilendi, önce Denizbank vasıtasıyla kartlarımızı aldık, sonradan da şu andaki sistemde kartlarımızı aldık.

Personel kartında görevli olduğunuz birimin isminin yazılı olmasının şöyle sorunu olabilir. Biriminiz değişince kartınızı da değiştireceksiniz bu da maliyetin artması anlamına gelir.

İlgili haber şudur: Adalet Bakanlığı, Neden Personel Kimlik Kartı Vermiyor? - Memurlar.Net

meemur42
Aday Memur
11 Aralık 2024 10:40

birde adalet hizmetleri sınıfı ve personel maaşları ile ilgili haber yapsan ds bakanlık görse ilgilense...
ÇOTANAK, 1 ay önce

Ne memnuniyetsiz insanlarsınız :)

X adliyesinde çalışırken çok sevdiğim müdürüm vardı, kendisi mülhakat adliyesinde çalışıyordu. (Bilmeyenler için yazayım, mülhakat adliyesi, adalet komisyonuna bağlı adliyedir.) Kendisi görev yaptığı adliye personeline kimlik kartı çıkartmak için komisyonun olduğu adliyeye gelmişti, kendisiyle konuşurken kimlik kartı çıkartacağını bunun için de matbaaya gideceğim demişti. O zamanlar 2012 yılıydı. Sonra bunu bakanlık neden yapmıyor sorusu aklıma geldi ve konuyu haberleştirdim. Sağolsun bakanlığımız bu konuyla ilgilendi, önce Denizbank vasıtasıyla kartlarımızı aldık, sonradan da şu andaki sistemde kartlarımızı aldık.

Personel kartında görevli olduğunuz birimin isminin yazılı olmasının şöyle sorunu olabilir. Biriminiz değişince kartınızı da değiştireceksiniz bu da maliyetin artması anlamına gelir.

İlgili haber şudur: Adalet Bakanlığı, Neden Personel Kimlik Kartı Vermiyor? - Memurlar.Net

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi