Editörler : crops35
05 Aralık 2024 21:14

PTT personel alım

ptt 2018 yılından beri alım yapmıyor. acaba beklenen yüksek alım gelecek mi? gelirse kaç civarı olur?

05 Aralık 2024 22:09

w

dfnyemalkvrne
Aday Memur
05 Aralık 2024 22:43

el altından alıyorlardır hocam. yoksa mümkün mü
06 Aralık 2024 16:43

Taşeron alıyorlar sanırım.
dfnyemalkvrne, 2 ay önce
el altından alıyorlardır hocam. yoksa mümkün mü

figo0
Aday Memur
09 Aralık 2024 11:21

ptt memurdan kurtulmaya çalışıyor sen alım diyorsun.

muhendisee
Aday Memur
09 Aralık 2024 12:27

sitelerde sürekli bir alım haberi dönüyor

figo0, 1 ay önce

ptt memurdan kurtulmaya çalışıyor sen alım diyorsun.

figo0
Aday Memur
09 Aralık 2024 17:25

haberlere bakma hocam. 2018'de bi habere denk geldim ptt 50k alım yapacak. hala yapıyor.

aslında personel alıyor ama iş kanununa göre alıyor. maliyeti uygun olan taşeron varken neden devlet memur alsın ki. ptt günden güne işlevini kaybediyor. ptt'nin yok olması kaçınılmaz. özel sektörün rahatlıkla ve hızlı bir şekilde yaptığı işi devlet neden sırtına yük olarak yüklesin ki

muhendisee, 1 ay önce

sitelerde sürekli bir alım haberi dönüyor

muhendisee
Aday Memur
09 Aralık 2024 18:07

tamam da hocam bu mantıkla hiçbir kurumun memur çalıştırmaması gerekmez mi? zaten tasarruf da olacak hiç atama beklemeyelim mi diyorsunuz?

figo0, 1 ay önce

haberlere bakma hocam. 2018'de bi habere denk geldim ptt 50k alım yapacak. hala yapıyor.

aslında personel alıyor ama iş kanununa göre alıyor. maliyeti uygun olan taşeron varken neden devlet memur alsın ki. ptt günden güne işlevini kaybediyor. ptt'nin yok olması kaçınılmaz. özel sektörün rahatlıkla ve hızlı bir şekilde yaptığı işi devlet neden sırtına yük olarak yüklesin ki

sessegnon
Memur
11 Aralık 2024 11:32

zaten normal kendi bünyesi üzerinden alım yapsa da devlet memuru ya da kit statüsünde alım yapamaz. İHS statüsü ile alım bu statünün de memurluk ile alakası yok.

figo0, 1 ay önce

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi