Editörler : crops35
06 Aralık 2024 10:16

DHMİ Apron Memurluğu Hakkında

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum. Yakın bir akrabamın oğlu apron memuru olmak istiyor fakat internet üzerinde çok net bir bilgi mevcut değil. Dhmi bünyesinde apron memuru ne iş yapar? İş tanımı tam olarak nedir? Vardiyalı sistemle mi çalışır yoksa 08.00-17.00 arası mesai mi yapar ? çalışma koşulları ne durumda ? atama sayıları yeterli düzeyde mi? ortalama maaşları hangi seviyelerde olur? yani kısacası dhmi apron memurunun her detayını yazabilecek bir arkadaşım varsa çok sevinirim. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

aproncubeyi
Aday Memur
06 Aralık 2024 14:16

Hava tarafının gözetim ve denetim faaliyetlerini yürüten görevlidir. Dikkatli çalışmayı gerektirir ve vardiyalı çalışma usulüne göre çalışır. DHMi'de çalışan diğer unvanlara kıyasla en düşük maaşı alan unvanlardan biridir. DHMİ'de memur olmak daha rahattır lakin puanlar yüksek ve alım sayıları az.

devmemur19
Aday Memur
06 Aralık 2024 14:48

Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla apron memuru puanları da ortalamanın üstünde olan puanlar. Diğer ünvanlara göre daha az maaş alma sebebi iş yükünün daha az olmasıyla ilişkili gibi bir durumdan mı kaynaklanıyor acaba? Yani iş yükü belki de daha fazladır bilgim olmadığı için soruyorum yanlış anlamayın. Birde şöyle bi durum var ortalama devlet memurları ile aynı maaşı mı alıyorlar yoksa dhmi bünyesinde daha fazla mı oluyor maaşları yani ortalama olarak verebileceğiniz bir maaş tahmini var mıdır acaba? Yeni başlayan bir apron memurunun ortalama maaşı kaç olabilir? İş yoğunluğu nasıldır yani sürekli ayakta mı çalışırlar yoksa masabaşı çalışan meslek gruplarından mıdır acaba?

aproncubeyi, 1 ay önce

Hava tarafının gözetim ve denetim faaliyetlerini yürüten görevlidir. Dikkatli çalışmayı gerektirir ve vardiyalı çalışma usulüne göre çalışır. DHMi'de çalışan diğer unvanlara kıyasla en düşük maaşı alan unvanlardan biridir. DHMİ'de memur olmak daha rahattır lakin puanlar yüksek ve alım sayıları az.

devmemur19
Aday Memur
07 Aralık 2024 20:03

Arkadaşlar sorularımı yanıtlayan olursa çok sevinirim. bir de belki saçma olacak ama mevzuatı incelediğimde göremedim apron memurunun sakal bırakması yasak mı acaba ?

Danheim
Aday Memur
08 Aralık 2024 14:59

yasaksa tercih etmeyecek misin ?
devmemur19, 1 ay önce

Arkadaşlar sorularımı yanıtlayan olursa çok sevinirim. bir de belki saçma olacak ama mevzuatı incelediğimde göremedim apron memurunun sakal bırakması yasak mı acaba ?

devmemur19
Aday Memur
08 Aralık 2024 15:04

benim alanım değil hocam zaten bilgi toplamak amaçlı yazdığımı anlamak zor değildi aslında. Ters cevap verme sebebini de anlayamadım. Bilgi alışveriş platformunda bilgiye ulaşmaya çalışmak suç mu oldu?

Danheim, 1 ay önce
yasaksa tercih etmeyecek misin ?
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi