Editörler : Pangaea
06 Aralık 2024 15:25

Memurluğa Nasıl Geçebilirim

Artık öğretmenlik psikolojimi etkilemeye başladı. Yarın yine okul var kaygısı, sabah uyanınca kalp çarpıntısı, sınıf hakimiyetinde azalma vb. 3 aydır heyet raporluyum. Psikolojik destek aliyorum . Sağlık Kurulundan geri hizmet için rapor alabilir miyim?

m.r_f
Memur
06 Aralık 2024 15:40

Merhaba https://forum.memurlar.net/konu/2574120/ogretmenlikten-memurluga-nasil-gecilir.html burada baya tartışıldı konu.

Özetle; heyet raporunuzu eklediğiniz bir dilekçe ile ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvuruda bulunup geri hizmete geçmek istediğinizi belirtebilirsiniz.

hafize-ömer
Aday Memur
08 Aralık 2024 14:30

Ben de çok istemiştim memurluğa geçişi fakat bir sonuç elde edemedim. Kimse net birşey söyleyrmiyorn

yemrey
Şube Müdürü
08 Aralık 2024 21:34

Güncel

08 Aralık 2024 21:49

Branşıniz nedir hocam bende aynı sorunları yasiyorum

09 Aralık 2024 21:21

Çok haklısınız hocam.Velisi ayrı dert,öğrencisi ayrı dert,idareciler ayrı bir dert.Valla bıktım usandım artık.

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
10 Aralık 2024 00:02

okulunu değiştir mümkünse. sakin rahat yerler var oralarda çalış. inan farkı huzuru göreceksin. öğretmenliği bırakma. kolay gelmediğin yeri kolay bırakma.

yemrey
Şube Müdürü
10 Aralık 2024 19:50

Türkçe

ferdaogretmen, 1 ay önce

Branşıniz nedir hocam bende aynı sorunları yasiyorum

10 Aralık 2024 20:33

Benimki de fen bilimleri.
yemrey, 1 ay önce

Türkçe

mutsuztayinci.
Aday Memur
11 Aralık 2024 11:41

Hocam merhaba aynı sıkıntıları yaşıyorum sizinle, aynı branştayım. Heyet raporu için nasıl bir yol izlediniz? Çok geçmiş olsun size de. Ben de psikiyatrik destek ve ilaçlar kullanıyorum. Seneye görevlendirme istemek istiyorum ama nasıl olur bir fikrim yok. Heyet raporunu yine bu durumunuza dayanarak mı aldınız ?

yemrey, 1 ay önce

Güncel

yemrey
Şube Müdürü
22 Aralık 2024 11:20

Evet hocam bu durum için gitmiş olduğum hastaneden aldım

mutsuztayinci., 1 ay önce

Hocam merhaba aynı sıkıntıları yaşıyorum sizinle, aynı branştayım. Heyet raporu için nasıl bir yol izlediniz? Çok geçmiş olsun size de. Ben de psikiyatrik destek ve ilaçlar kullanıyorum. Seneye görevlendirme istemek istiyorum ama nasıl olur bir fikrim yok. Heyet raporunu yine bu durumunuza dayanarak mı aldınız ?

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi