Editörler : swat3410
08 Aralık 2024 02:01

İkinci silahın ruhsat süresinin bitmesi

Merhaba arkadaşlar. Benim ikinci silah bayadır köşede duruyordu. Bugün bi bakayım dedim. Ruhsatın süresi dolmuş. Hatta bir sene falan geçmiş. Bizim ikinci silahlarda ruhsat otomatik yenileniyor mu yoksa benim şimdi işlem yaptırmam gerekir mi acaba. Ruhsat yenilemem gerekirse bu gecikmeden dolayı bir sıkıntı olur mu acaba. Önce sizlerede danışmak istedim.

Kürşad060606
Aday Memur
08 Aralık 2024 03:54

Kardeş ne süresi polissen eğer görev süresince düzenlenir o ruhsat

nothingface
Aday Memur
08 Aralık 2024 04:11

Polisim hocam. Sistemsel uzatılıyor mu acaba yoksa başvuru yapıp güncelleme yapmak lazım mı orda ikilemde kaldım. Silahı satma durumum var. O yüzden. E devletten baktım, süresi biten ruhsatın bilgileri gözüküyor. Güncellenen bir bilgi yoktu.

Kürşad060606, 1 ay önce

Kardeş ne süresi polissen eğer görev süresince düzenlenir o ruhsat

08 Aralık 2024 10:33

ikinci silahın ruhsatinda ruhsat görev süresi boyunca devam eder ruhsatta da geçerlilik süresi kısmında süresiz yazar yenileme yapma durumu yok yani
nothingface, 1 ay önce

Polisim hocam. Sistemsel uzatılıyor mu acaba yoksa başvuru yapıp güncelleme yapmak lazım mı orda ikilemde kaldım. Silahı satma durumum var. O yüzden. E devletten baktım, süresi biten ruhsatın bilgileri gözüküyor. Güncellenen bir bilgi yoktu.

Kürşad060606
Aday Memur
08 Aralık 2024 10:57

Polis değil muhtemelen vatandaş

akbey aslan, 1 ay önce
ikinci silahın ruhsatinda ruhsat görev süresi boyunca devam eder ruhsatta da geçerlilik süresi kısmında süresiz yazar yenileme yapma durumu yok yani

Nrll
Aday Memur
08 Aralık 2024 14:20

sure bitmisse senin polislikte bitmistir. zaten bu soruyu soranın polis olma ihtimali 0 bile degil 1

nothingface
Aday Memur
08 Aralık 2024 14:31

Ya arkadaş ne ezbere konuşuyorsunuz ya. Polisim diyorum, hala polis olma ihtimali sıfır diyorlar. Bi bırakın şu ezbere iş yapmayı.

@akbey aslan hocam cevap için sağolun. Silahı satma durumum var. Ruhsatı bulamadım, e devletten bi bakayım dedim. Ruhsat geçerlilik tarihi geçen sene bitmiş gözüküyordu. Ondan dolayı bi sorayım dedim. Belki bi ufak bi belgeyle yenileme yada kart yenileme gibi bir durum olabilir diye. Teşekkürler tekrardan hocam

08 Aralık 2024 16:32

Polisin E devlette üzerine kayıtlı silahın ruhsat geçerlilik tarihinde hiçbir şey yazmaz o kısım boştur sivil vatandaşın taşıma yada bulundurma ruhsatı varsa onun geçerlilik süresi e devlette yazar polis görev süresi boyunca ruhsat yenilemesi yapmasına gerek yoktur ikinci silah için

nothingface
Aday Memur
08 Aralık 2024 18:52

Yazıyor hocam. E devletten ?Adıma tescilli silah ruhsatı sorgulama ? bölümümden baktığımda ikinci silahımın biilgileri yazıyor. Ve orada geçerlilik tarihi karşısında 31.10.2023 yazıyor. Sizinde varsa bakabilirsiniz.

akbey aslan, 1 ay önce
Polisin E devlette üzerine kayıtlı silahın ruhsat geçerlilik tarihinde hiçbir şey yazmaz o kısım boştur sivil vatandaşın taşıma yada bulundurma ruhsatı varsa onun geçerlilik süresi e devlette yazar polis görev süresi boyunca ruhsat yenilemesi yapmasına gerek yoktur ikinci silah için

ömür23
Aday Memur
09 Aralık 2024 00:14

Şimdi güzel kardeşim herkes haklı yorumunda. Şöyle ki; senin ruhsatın muhtemelen eski nesil ruhsatlardan ve onları polnet 4 e kaydediyorduk ve orada başlangıç ve bitiş tarihini belirtmen gerekiyordu, yani 5 yıllık olduğu için ruhsatlar 5 yıl öteliyorduk her ne kadar görevinin devamı süresince geçerli olsa da. Silahını devretmende hiçbir sıkıntı yok, sen e devlette gördüğün süreye takılma. 2020 den sonra basılan ruhsatlar e devlette görev süresi devamınca görülür süre yazmaz.

nothingface, 1 ay önce

Yazıyor hocam. E devletten ?Adıma tescilli silah ruhsatı sorgulama ? bölümümden baktığımda ikinci silahımın biilgileri yazıyor. Ve orada geçerlilik tarihi karşısında 31.10.2023 yazıyor. Sizinde varsa bakabilirsiniz.

09 Aralık 2024 11:01

arkadaşlar bu arkadaş 2 inci silahını alan polis bende mecburen aldım ve ilk beylik silahı üzerine ruhsat alman için 3 aylık süre var dediler bu süresi bitti derken onu kastediyor
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi