Editörler : Pangaea

erhannn34
Şube Müdürü
18 Aralık 2024 21:19

emniyette devam edenler sonradan dahil oldu bazıları devam etti
hayrullah06, 1 ay önce

bu dediğiniz teorik olarak mümkün değil söyle örnek vereyim mesala 1 ay önce promosyon parasını cekenler var 6 ay önce cekenler var 3 ay sonra cekecekler 1 sene sonra cekecekler var adamlar parayı alıp bitirdiler kimden parayı toplayıp bankaya iade edeceksinde hepsini bir yapacaksın yani imkansızdan da öte bise bu dediğiniz

hayrullah06
Aday Memur
19 Aralık 2024 09:14

hocam aslında söyle bir çıkıs yolu var diyelim a bankası c ilindeki promosyon ihalesine girdi ve 69 bin liraya ihaleyi kazandı 6 ay sonrada meb dedi ki toplu promosyon ihalesi yapacam banka aynı banka bu ihaleye girdi ve bu sefer 100 bin tlye kazandı daha önce promosyon ödediği personele 31 bin lira öder kaybederse de söyle yapılabilir atıyorum ihaleyi kazanan banka daha önce ihaleyi kazanıp 69 bin lira ödeyen bankaya derki kardesim ben bu ihaleyi 100 bin tlye kazandım sen 69 bine kazanmıştın bana ödeme yaptığın personelin listesini ver kime ne verdiysen ben bu 100 binden düsüp sana ödeyim geri kalanı personelin hesabına yatırayım böyle bir yöntem olabilir

erhannn34, 1 ay önce
emniyette devam edenler sonradan dahil oldu bazıları devam etti

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
19 Aralık 2024 14:03

Bu talep sendikalar tarafından daha önce MEB e yazılı olarak iletildi ancak Bakanlık bu topa girmedi. İller kendi içerisinde halletsin diyerek cevap yazdı. Bizim zararımıza olmakla beraber MEB kendi açısından haklı. Daha önce ilçe komisyonunda görev almak biri olarak söyleyeyim küçücük ilçelerde bile kırk tane dedikodu oluyor. 1 Miyon kişilik bir ihalede ortalık yerinden oynar. Öncelikle her ne olursa olsun mutlaka birileri bu sürece itiraz edecek. Para az oldu, bizim ilçede bankanın şubesi yok, bu banka sıkıntılı, sadece yetkili sendika katıldı vb. bir sürü mevzu olacak. Ben de Bakanlık yetkilisi olsam bu işe bulaşmak istemem.

Toplam 23 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi