Editörler : Lanet
09 Aralık 2024 20:27

KİT den Sağlık Bakanlığına Geçiş
Merhabalar 2024 önlisans kpss puanım ile bir KİT kurumuna masa başı bir pozisyona başvurdum mülaka çağrıldım. Kendi branşım paramedik. Sağlık bakanlığının ikinci alımını beklemeyi düşünüyorum(yaklaşık 1 yıl sürer). Kitte işe başlasam sağlık bakanlığına geçişte sorun yaşar mıyım?

dopetr
Memur
09 Aralık 2024 21:39

3 seneye takılırsın. sakın öyle bi yanlış yapma. sağlık bakanlıgına geç keyfine bak

o1wankenobi
Aday Memur
09 Aralık 2024 22:13

hocam farklı unvan ama istifa edip geçişte bi sorun olmayacagını okudum ama net bilgi bulamıyorum. ya da iki tarafın muvafakatıyla geçiş olabiliyormuş
dopetr, 1 ay önce

3 seneye takılırsın. sakın öyle bi yanlış yapma. sağlık bakanlıgına geç keyfine bak

atanamayanaktuer
Aday Memur
10 Aralık 2024 07:36

Hocam kendi bransina gecislerde 3 yil sarti yok. Gonul rahatligiyla geçebilirsin. Tabi kitte duz memurluktan bahsettigini düşünüyorum. duz memurluktan kendi bölümünuzdeki bransa gecis yaparken 3 yil sartina haiz olmazsınız.

o1wankenobi
Aday Memur
10 Aralık 2024 17:37

Hocam kitte veri giriş operatörü pozisyonuna başvurmuştum, kendi branşım paramedik. Kesin bilgiye nerden ulabşabilirim acaba
atanamayanaktuer, 1 ay önce
Hocam kendi bransina gecislerde 3 yil sarti yok. Gonul rahatligiyla geçebilirsin. Tabi kitte duz memurluktan bahsettigini düşünüyorum. duz memurluktan kendi bölümünuzdeki bransa gecis yaparken 3 yil sartina haiz olmazsınız.

mnkssz
Aday Memur
19 Aralık 2024 18:54

hocam ise basladiniz mi bende aynı durumdayım ve paramedigim
o1wankenobi, 1 ay önce
Hocam kitte veri giriş operatörü pozisyonuna başvurmuştum, kendi branşım paramedik. Kesin bilgiye nerden ulabşabilirim acaba

o1wankenobi
Aday Memur
19 Aralık 2024 18:58

hocam mülakat bugündü gitmedim. 1 sene için risk almaya değmez, özel sektör düşünüyorum bu vakitte. konu hakkında hiç kimse net bir şey bilmiyor çok fazla araştırdım. sizede önerim paramedikten atanmak için yeterli bi puanınız varsa riske atmayın. diğer bakanlıklar alımlara başka kuruma atananlar başvuru yapamaz diye madde eklemeye başlamışlar, saglık bakanlıgıda öyle bir şey yaparsa sıkıntıya düşeriz.

mnkssz
Aday Memur
19 Aralık 2024 19:00

puanınız kaç
o1wankenobi, 4 hafta önce
hocam mülakat bugündü gitmedim. 1 sene için risk almaya değmez, özel sektör düşünüyorum bu vakitte. konu hakkında hiç kimse net bir şey bilmiyor çok fazla araştırdım. sizede önerim paramedikten atanmak için yeterli bi puanınız varsa riske atmayın. diğer bakanlıklar alımlara başka kuruma atananlar başvuru yapamaz diye madde eklemeye başlamışlar, saglık bakanlıgıda öyle bir şey yaparsa sıkıntıya düşeriz.

o1wankenobi
Aday Memur
19 Aralık 2024 19:01

88 hocam
mnkssz, 4 hafta önce
puanınız kaç

mnkssz
Aday Memur
19 Aralık 2024 19:01

benimde aynı hayırlısı olsun
o1wankenobi, 4 hafta önce
88 hocam

o1wankenobi
Aday Memur
19 Aralık 2024 19:02

hayırlısı hocam insallah çok beklemeden atanırız hepimiz
mnkssz, 4 hafta önce
benimde aynı hayırlısı olsun

atanamayanaktuer
Aday Memur
19 Aralık 2024 19:22

keske gitseydin hocam gecebiliyirsun kurumu arayip sorabilirdn diplomaya haiz bir memurluga kesinlikle gecis yapabilirsin statu fark etmeksizin.yani herhangi bir yerde duz memursan ya da diolomanla ilgili olmayan bir memurluk herhangi bir alim acilgldiginda kesinlikle gidebilirsin

o1wankenobi
Aday Memur
19 Aralık 2024 20:03

saglık olsun hocam hayırlısı böyleymiş. belki de yıllarca o işi yapmak isteyen biri vardır başvuran önüne de geçmiş olmak istemedim 1 sene için
atanamayanaktuer, 4 hafta önce
keske gitseydin hocam gecebiliyirsun kurumu arayip sorabilirdn diplomaya haiz bir memurluga kesinlikle gecis yapabilirsin statu fark etmeksizin.yani herhangi bir yerde duz memursan ya da diolomanla ilgili olmayan bir memurluk herhangi bir alim acilgldiginda kesinlikle gidebilirsin

mnkssz
Aday Memur
19 Aralık 2024 22:12

hocam bende paramedigim ama türk şekerin ziraat teknikerinr basvurdum sıkıntı olur mu aynı puanla geçişte

atanamayanaktuer
Aday Memur
19 Aralık 2024 22:20

hangi alimla atandiniz 2023/1-2 degilse sorun olmaz
mnkssz, 4 hafta önce
hocam bende paramedigim ama türk şekerin ziraat teknikerinr basvurdum sıkıntı olur mu aynı puanla geçişte

mnkssz
Aday Memur
19 Aralık 2024 22:25

hocam şimdi başvuracağım kariyer üzerinden alım merkezi alım değil

mnkssz
Aday Memur
19 Aralık 2024 22:26

2024 puanimla türk şekere atanıp tekrar bu puanimla sağlık bakanlığı bekleyeceğim

gonlugeniskafadar
Aday Memur
21 Aralık 2024 03:39

Ben de benzer durumdayım. Merkezi atamada DMO'ya 3179 nitelik koduyla(3001 değil) düz memurluğa tercih verdim. İşe başladıktan sonra Sağlık Bakanlığı alımlarında tıbbi sekreterliğe geçiş yapabilir miyim?

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi