Editörler : swat3410
10 Aralık 2024 01:00

Daha önce çalıştığım şark iline atama talebi

Ben polis memuruyum eşim hemşire. Doğu ilinde görev yaparken gıyabında ilişiğim kesildi. Batı iline tayin oldum. 3-4 aydır çalışıyorum eşim gelmedi gelmek de istemiyor. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Ben Ocak ayı geliyorken tekrar dilekçe versem. Eşimin bulunduğu Doğu iline tayin olmak istiyorum eşim aktif olarak halen doğu da çalışıyor. Bunla ilgili dilekçem hemen kabul olur mu? Veya yol gösterebilecek bir kişi var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Brse
Memur
10 Aralık 2024 01:06

Emniyet vermez geri. 3 yıl dolup gönüllü iste. O da kesin değil

Brse
Memur
10 Aralık 2024 01:07

İsteyeni vermezler . 48 yaşındaki adamı zorla gönderirler.ilginc

trf_oktay
Aday Memur
10 Aralık 2024 05:39

eşim, gelmek istemiyor ne demek. bunun altını doldurmak gerek, eşin neden gelmek istemiyor, nasıl gi zorunluluğu var... Bunları iyi anlatmak gerekir... (bence böyle bı gerekçe olamaz, çünki herkezde çok farklı ve kendince haklı gerekçeler var...)

adalı-polis
Genel Müdür
10 Aralık 2024 08:01

Sen dilekçe verirsin emniyet sağlık bakanlığına yazar bu eşi bulunduğu ilde çalışabilir mi diye. Bakanlık ta evet derse o, eşinin de zorunlu bir görevi vs yok ise emniyet vermez, o karı koca arasındaki ilişkidir der. Normal iki polis eş atanacağı zaman dahi modülde "eşimle aynı yere atanmak istiyorum" diye seçenek koyuyor emniyet, senin eşinin keyfin hiç takmaz

under09
Memur
10 Aralık 2024 22:38

bir defaya mahsus eşine tabi olursun sen iyisi bi sor hatta personeli arayıp sor burdan çok sağlıklı bilgi alamayabilirsin

Cancan001
Aday Memur
10 Aralık 2024 23:15

Ben cidden soruyorum bir defaya mahsus eşinin yanına gitme olayı nerde yazıyor kanun yönetmelik genelge yönerge v. b nerde yazıyor

under09, 1 ay önce

bir defaya mahsus eşine tabi olursun sen iyisi bi sor hatta personeli arayıp sor burdan çok sağlıklı bilgi alamayabilirsin

ahmet7174
Memur
10 Aralık 2024 23:41

evlilik yapıldığı anda geçerli bir seferliğine eşe tabi olmak.
Cancan001, 1 ay önce

Ben cidden soruyorum bir defaya mahsus eşinin yanına gitme olayı nerde yazıyor kanun yönetmelik genelge yönerge v. b nerde yazıyor

Samiex
Aday Memur
11 Aralık 2024 03:21

benim de şarktan gıyabımda kesildi batıya geldim. eşim gelemedi şarkta kaldı. eşime de 3+1 sözleşmeli olduğu için bakanlığından red geliyor. ben aynı şark iline gidebilir miyim bu gerekçe ile.

iamapoliceman
Daire Başkanı
11 Aralık 2024 09:47

gidersin. ama madem eşin 3+1 çakılı kadroydu neden şoka vermesin dostum?
Samiex, 1 ay önce
benim de şarktan gıyabımda kesildi batıya geldim. eşim gelemedi şarkta kaldı. eşime de 3+1 sözleşmeli olduğu için bakanlığından red geliyor. ben aynı şark iline gidebilir miyim bu gerekçe ile.

Cancan001
Aday Memur
11 Aralık 2024 11:34

Gidersin oraya gidemesende yakın yere verirler

Samiex, 1 ay önce

Samiex
Aday Memur
11 Aralık 2024 20:59

yani aynı ile dönüş isteyeceğim için problem olurmu diye
iamapoliceman, 1 ay önce

Samiex
Aday Memur
11 Aralık 2024 21:01

pardon şimdi anladım. bize gidersiniz dendi o yüzden vermemiştik meğer bu 3+1 mevzusu yeni değişmiş
iamapoliceman, 1 ay önce
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi