Editörler : swat3410
10 Aralık 2024 02:31

Gönüllü 2. şarka gitmek

Öncelikle herkese iyi günler bilen arkadaşlara abilerime bir sorum olacak ben ilk şarkımı yaptım ve bir batı iline atandım bu sene bu batı ilindeki 5 yıllık süremi dolduruyorum ve gönüllü şark isteyeceğim gideceğim şark ilinin gönüllü olduğum için tüm görev süresini tamamlayacakmıyım yoksa şark ilinin süresinin 1 sene eksiğini mi yapacağım bilenler cevap verir beni aydınlatırsanız kafamdaki soru işaretleri gidecek şimdiden teşekkürler

Never give up 21
Aday Memur
10 Aralık 2024 05:10

1 yıl eksik yapacan

Brse
Memur
10 Aralık 2024 13:21

Gönüllü gidenler tam yapıyor diye biliyorum

Never give up 21, 1 ay önce

1 yıl eksik yapacan

Cucu.4442
Aday Memur
10 Aralık 2024 13:54

kesin mi yoksa duyummu seninki acaba var mı çevrende öyle yapan
Brse, 1 ay önce

kaptan34m
Genel Müdür
10 Aralık 2024 14:21

devrem ben 2. şark hizmetindeyim gönüllü şarka gelmiştim bak gönüllü şark hizmetinde o atandığın yerin görev süresinden 1 yıl eksik yaptiğinda 2. şark hizmetin biter yeni 1 yıl eksik evet
Cucu.4442, 1 ay önce
kesin mi yoksa duyummu seninki acaba var mı çevrende öyle yapan

kripto1982
Daire Başkanı
10 Aralık 2024 14:23

Yanlış bilgi, 2 şarka gönüllü ve zorunlu gitsende bir yıl eksik yapıyorsun, ben 2021 yılında gönüllü 2. şark için gitmiştim, gittiğim ilin süresi 4 den 3e düştü, birde 2. sarkta olduğumuz için 1 yıl düştü, 2023 yılında geri döndüm batıya, ipka vermedim
Brse, 1 ay önce

Cucu.4442
Aday Memur
10 Aralık 2024 15:31

sağol devrem
kaptan34m, 1 ay önce
devrem ben 2. şark hizmetindeyim gönüllü şarka gelmiştim bak gönüllü şark hizmetinde o atandığın yerin görev süresinden 1 yıl eksik yaptiğinda 2. şark hizmetin biter yeni 1 yıl eksik evet

ezdarha
Aday Memur
10 Aralık 2024 18:21

arkadaşlar 2. şark gidenler gönüllü veya zorunlu 3 yıllık yerde 2 sene 4 yıllık yerde de 2 yıl yapıyorsun 5 yıllık yerde 3 yıl yapıyorsun diye biliyorum acaba yanlış mı biliyorum en son öyleydi değişti mi acaba
10 Aralık 2024 18:28

.bundan önce 1 yıl eksik yapınca yapmış sayiliordun.2 yıllık 3 yıllık 4 yıllık yerede gitsen 2.sarki 2 yıl yaparsın 5 yillik yerde 3 yıl yaparsın.ama bu sene yönetmelik degisirmi bilinmez her sene değişiyor

ezdarha, 1 ay önce
arkadaşlar 2. şark gidenler gönüllü veya zorunlu 3 yıllık yerde 2 sene 4 yıllık yerde de 2 yıl yapıyorsun 5 yıllık yerde 3 yıl yapıyorsun diye biliyorum acaba yanlış mı biliyorum en son öyleydi değişti mi acaba

ezdarha
Aday Memur
10 Aralık 2024 18:32

aynem devrem bende öyle biliyorum şuan öyle 2 şarka gidecek olanlar 5 yıllık yerde 3 yıl yapacak 4,3,2 yıllık yerlerde 2 yıl yapacak ve 2 şark bitecek
adsız_cengaver, 1 ay önce

.bundan önce 1 yıl eksik yapınca yapmış sayiliordun.2 yıllık 3 yıllık 4 yıllık yerede gitsen 2.sarki 2 yıl yaparsın 5 yillik yerde 3 yıl yaparsın.ama bu sene yönetmelik degisirmi bilinmez her sene değişiyor

Brse
Memur
10 Aralık 2024 19:12

2. Şark iptal olabilir

Avcıkurt
Aday Memur
10 Aralık 2024 19:14

2.şark kesinlikle iptal edilmelidir.

ezdarha
Aday Memur
10 Aralık 2024 20:51

brse bende en az senin kadar iptal edilmesini istiyorum ama kesinlikle kaldırmazlar abi oyüzden bana 2 sene sonra 2 şark geliyor 2 sene sonra gidemem cocukların okulundan filan oyüzden bu sene gönüllü gidip geleceğim cıkarsa işallah sanada tavsiyem abi sende bir an önce planını yap git bence bunların kaldıracağı yok hiç bir çalışmada yok yüzden onlar göndermeden sen git bence
Brse, 1 ay önce

2. Şark iptal olabilir

Kraltutsak
Aday Memur
10 Aralık 2024 21:50

2. şark zaruridir eziyettir kaldırın artık

Brse
Memur
10 Aralık 2024 23:57

2. Şark gönüllü olmalı

mengok
Şube Müdürü
12 Aralık 2024 12:27

gönüllü şark yazarken tek tercih mi yapıyoruz
12 Aralık 2024 17:11

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum gönüllü şark modülü pbs üzerinden 1.şark görevini tamamlayıp batıya döndükten fiili olarak 3 yıl çalıştıktan sonra açılır ben 2019 da döndüm bana ilk olarak 2023 yılında açıldı gönüllü şark modülü 2023 ve 2024 yılında 1.tercihe şırnak yazarak toplamda her yıl 7 tercih yapmama rağmen tayinim çıkmadı lanet rezil istanbul un çilesini çekmeye devam ediyoruz maalesef 2025 atama döneminde yine tercih yapacam istanbul da polis olmak demek aldığın maaşın yarısını kiraya vermek demek işe gitmek ayrı bir rezillik işten gelmek ayrı bir rezillik işte çektiğimiz trafik ayrı bir rezillik çocuğunu hastaneye götürüyon 4 saat sıra bekliyorsun ayrı bir rezillik deprem olsa yaşanabilecek kaosu hayal bile edemiyorum milyonlarca insan ölür gider heralde istanbul da çalışan polis çift maaş alsa hakediyor bugün bana çift maaş verseler bile istemiyorum bu istanbul da çalışmayı o derece nefret ediyorum rezil istanbul dan mesleğe bilecik de başlayıp gümüşhaneye şarka gidip oradan dönüşte Isparta'ya gidenler olduğu sürece biz bu rezilliği çekmeye mahkümuz bütün polisler istanbul da göreve başlayıp şarka gidip bir daha da gelmek istemeyen gelmemeli bunu bir sistematik hale getirmedikleri sürece sürekli birileri haksızlığa uğrayacak ben şahsen hakkımı kim yiyorsa kimseye hakkımı helal etmiyorum

under09
Memur
12 Aralık 2024 21:47

ellerine sağlık içimizden geçeni yazmışsın gönüllü şark isteyen gidemez istemeyeni zorla yollarlar burda bi kaç dayı var adamlar gitmek istemedi kurulu düzenleri var diye zorla yolladılar bu işi cidden çözemedim yahu istanbul'a yolluyorsun eyvallah süreyi doldurdu mu gönder şark istiyorsa gönder batı istiyorsa gönder nedir bu çile allah aşkına geleni buraya zimletlemişler her yer pahalı demeyin cidden tepem atıyor pahalılık değil kaos yoruyor

karaşimşek76, 1 ay önce

Bilgilendirme amaçlı yazıyorum gönüllü şark modülü pbs üzerinden 1.şark görevini tamamlayıp batıya döndükten fiili olarak 3 yıl çalıştıktan sonra açılır ben 2019 da döndüm bana ilk olarak 2023 yılında açıldı gönüllü şark modülü 2023 ve 2024 yılında 1.tercihe şırnak yazarak toplamda her yıl 7 tercih yapmama rağmen tayinim çıkmadı lanet rezil istanbul un çilesini çekmeye devam ediyoruz maalesef 2025 atama döneminde yine tercih yapacam istanbul da polis olmak demek aldığın maaşın yarısını kiraya vermek demek işe gitmek ayrı bir rezillik işten gelmek ayrı bir rezillik işte çektiğimiz trafik ayrı bir rezillik çocuğunu hastaneye götürüyon 4 saat sıra bekliyorsun ayrı bir rezillik deprem olsa yaşanabilecek kaosu hayal bile edemiyorum milyonlarca insan ölür gider heralde istanbul da çalışan polis çift maaş alsa hakediyor bugün bana çift maaş verseler bile istemiyorum bu istanbul da çalışmayı o derece nefret ediyorum rezil istanbul dan mesleğe bilecik de başlayıp gümüşhaneye şarka gidip oradan dönüşte Isparta'ya gidenler olduğu sürece biz bu rezilliği çekmeye mahkümuz bütün polisler istanbul da göreve başlayıp şarka gidip bir daha da gelmek istemeyen gelmemeli bunu bir sistematik hale getirmedikleri sürece sürekli birileri haksızlığa uğrayacak ben şahsen hakkımı kim yiyorsa kimseye hakkımı helal etmiyorum

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi