Editörler : E.Kayı Han
10 Aralık 2024 10:01

Sigara içilmeyen birim (cezaevi)

Arkadaşlar Merhaba, x bir cezaevinde mahkum kabul biriminde çalışıyorum fakat günlük faaliyetlerin yoğun olmasından dolayı h/t'ler birimde çok fazla sigara içiyor ve bende sigara kullanmadığım için ve havalandırma imkanı bulunmadığı için bu durum sağlığımı olumsuz yönde etkiliyor. Bununla ilgili kuruma dilekçe yazdım yer değişikliği için fakat red edildi. Nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz.

E.Kayı Han
Editor
10 Aralık 2024 10:06

Cezaevi savcısına söyle, onda da bi şey olmazsa başsavcı ile konuş, onda da bi şey olmazsa cimere yaz, onda da bi şey olmazsa yapacak tek şey sende sigaraya başla.

herky
Aday Memur
10 Aralık 2024 10:11

Memur olsaydı içen her türkü kısıtlama yapılırdı diyeceklerim bu kadar

sayko1299
Memur
10 Aralık 2024 10:18

mahkum kabulde nasıl sigara içiyo anlamadım.içirmeyin

ZuZuLi53
Aday Memur
10 Aralık 2024 10:32

Kanunda Cezainfaz Kurumlarında sigara içmek serbest olduğu için idare tarafından herhangi bir kısıtlama yapılmadı

sayko1299, 1 ay önce

mahkum kabulde nasıl sigara içiyo anlamadım.içirmeyin

Akrep8787
Aday Memur
10 Aralık 2024 10:33

h/t geçici koğuşta oldukları için mahkumkabülde sigara içemezler koğuşa verilene kadar geçici koğuşta sigara yasaktır 16 yıldır farklı cezaevinde çalıştım bu hep böyledir ....

ZuZuLi53
Aday Memur
10 Aralık 2024 10:42

geçicilerde yasak zaten, geçici odalarda değil sabah ve öğlen hastane adliyeye giden h/t'leri mahkum kabuldeki açık odalara alıyoruz buralarda sigara içiliyor

Akrep8787, 1 ay önce
h/t geçici koğuşta oldukları için mahkumkabülde sigara içemezler koğuşa verilene kadar geçici koğuşta sigara yasaktır 16 yıldır farklı cezaevinde çalıştım bu hep böyledir ....

memuraday-y
Şube Müdürü
10 Aralık 2024 11:03

Sigara çok kötü ve çok zararlı bir alışkanlıktır, sigaraya başlamayın .

E.Kayı Han, 1 ay önce

Cezaevi savcısına söyle, onda da bi şey olmazsa başsavcı ile konuş, onda da bi şey olmazsa cimere yaz, onda da bi şey olmazsa yapacak tek şey sende sigaraya başla.

kadiresref
Memur
10 Aralık 2024 11:40

Kurum aracılığı ile komisyona durumu yazarsanız 2 günde çözülür

10 Aralık 2024 12:04

İyi de mahkum hastaneye, mahkemeye..vs giderken sigara çıkaramaz ki.. Bence uygulamada sıkıntı var.. Üzerinde tesbih, saat, sigara, çakmak...vs hiç bir şey olamaz zaten.. Siz sigarayla neden çıkarıyorsunuz..

ZuZuLi53, 1 ay önce

geçicilerde yasak zaten, geçici odalarda değil sabah ve öğlen hastane adliyeye giden h/t'leri mahkum kabuldeki açık odalara alıyoruz buralarda sigara içiliyor

10 Aralık 2024 12:23

Kurumdan Süreli çıkış yapan (acil/poliklinik/sınav/keşif) gibi h/t üzerine hiçbirşey almadan duyarlı kapı ve xrayden geçiyor. Aynı şekilde kuruma ilk giriş yapılan cbs den gelen veya sevk gelen h/t nin aranması yapılmadan hiçbirşey kendisine verilmediği için içecek sigarayı nerden buluyor???
Sevgili Bayan Milena, 1 ay önce

İyi de mahkum hastaneye, mahkemeye..vs giderken sigara çıkaramaz ki.. Bence uygulamada sıkıntı var.. Üzerinde tesbih, saat, sigara, çakmak...vs hiç bir şey olamaz zaten.. Siz sigarayla neden çıkarıyorsunuz..

13 Aralık 2024 08:24

sigara içmeyen mahkumları sigara içilmeyen koğuşa alıyorlar ama memura böyle bir hak yok mu yani

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
13 Aralık 2024 10:49

Hiçbir işten anlamayan torpillileri kurumlara idareci diye koyarsan sonucu bu olur.

serkan_42
Şef
14 Aralık 2024 11:32

cezaevlerinde sigara yasağı olmadığını bilmen lazim
E.Kayı Han, 1 ay önce

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi