Editörler : E.Kayı Han
10 Aralık 2024 10:43

Elektrik teknisyeniyim 2. yıllık bilgisayar bölümü okusam tekniker maaşından faydalanabilir miyim?
Arkadaşlar, Elektrik teknisyeniyim 2. yıllık bilgisayar bölümü okusam tekniker maaşından faydalanabilir miyim?

kantar05
Aday Memur
10 Aralık 2024 10:52

evet faydalanabilirsin. bende bilgisayar teknisyeniyim ayn ızamanda iki yıllık bilgisayar prog mezunuyum ve şu an tekniker maaşı alıyorum. bi an önce kurumuna başvuru yap nerde ise dört 5 bin fak ediyor

Mayk39
Aday Memur
10 Aralık 2024 10:54

Ama ben elektrik teknisyeniyim.
kantar05, 1 ay önce

evet faydalanabilirsin. bende bilgisayar teknisyeniyim ayn ızamanda iki yıllık bilgisayar prog mezunuyum ve şu an tekniker maaşı alıyorum. bi an önce kurumuna başvuru yap nerde ise dört 5 bin fak ediyor

kantar05
Aday Memur
10 Aralık 2024 11:00

bukonuyu araştır aynı bölüm üzerine 2 yıllık bitiren diyende var ama aynı bölüm degilde senin gibi bşka 2 yıllık bölüm okuyan ve tekniker hakkını alanı gördüm

Mayk39, 1 ay önce
Ama ben elektrik teknisyeniyim.

Mayk39
Aday Memur
10 Aralık 2024 11:13

Bilgi için teşekkür ederim. Bununla ilgili bir kanun vardı onu bulamamdım. Tam emin olmak istedim.
kantar05, 1 ay önce

bukonuyu araştır aynı bölüm üzerine 2 yıllık bitiren diyende var ama aynı bölüm degilde senin gibi bşka 2 yıllık bölüm okuyan ve tekniker hakkını alanı gördüm

Mayk39
Aday Memur
10 Aralık 2024 13:38

Kanun maddesi, e) Kurumların teknik ve sağlık hizmetleri sınıflarına ait kadrolarında bulunanlardan, bulundukları hizmet sınıflarına atanılabilecek mesleki bir üst öğrenimi bitirenlere, cetvellerde ayrıca belirtilen istisnai durumlar hariç olmak üzere, kariyerleri (mesleki üst öğrenimleri) esas alınarak zam ve tazminat ödenir. Kadroları teknik ve sağlık hizmetleri sınıflarında bulunanlardan, bulundukları hizmet sınıflarından bir kadroya atanılamayacak herhangi bir üst öğrenimi bitirenlere ise bitirdikleri üst öğrenimden dolayı zam ve tazminat ödenmez.

Mayk39
Aday Memur
10 Aralık 2024 13:40

Konu ile ilgili, Üst öğrenim zam ve tazminatına dair 2017 tarihli BÜMKO görüş yazısı https://www.memurlar.net/haber/833609/

Teknisyen1994
Aday Memur
23 Aralık 2024 09:41

Faydalanamazsın mayk mezun olduğun bölüm şartı getirildi yeni düzenleme yapıldı kabul etmiyorlar benimki kabul görmedi yani mezun olduğun alandan bir bölüm okuman gerekir..

Mayk39
Aday Memur
23 Aralık 2024 09:52

yeni düzenleme hangisi? bilgi verebilir misiniz?

Mayk39
Aday Memur
23 Aralık 2024 09:56

link vs belge bilgi varmı?

Mayk39
Aday Memur
23 Aralık 2024 10:45

Yeni düzenleme hangisi, bilgi belge link vs yazabilir misiniz?
Teknisyen1994, 3 hafta önce

Faydalanamazsın mayk mezun olduğun bölüm şartı getirildi yeni düzenleme yapıldı kabul etmiyorlar benimki kabul görmedi yani mezun olduğun alandan bir bölüm okuman gerekir..

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi