Editörler : cihan27E.Kayı Han

yeniüye.00
Memur
13 Aralık 2024 09:14

yakında seçim olmayacağı için refah payı verilmez diye düşünüyorum. son ayda da enflasyon az gösterilir. yeni yılla birlikte herşeye zam yapılıp bizim aldığımız maaş zamcığı 2 ayda erir

harunashitozturk
Aday Memur
13 Aralık 2024 10:01

gelecek zam belli peşinen söylenmiş sözler var boşuna ümit yapmak gereksiz.

TÜRK1512
Aday Memur
13 Aralık 2024 11:27

Devlet ile hükümetin farkını bilmeyen şahıs suç duyurusunun nereye yapılacağını bilmez tabii yalamak suç mu yani:)
fizikçi1982, 1 ay önce

Ne biçim konuşuyon lan sen devletini hükümetini savunanlar için yalamak gibi iğrenç ithamda bulunmakta neyin nesi böyle boyunu aşan ithamlarda rahatça bulunabiliyorsan ya memur değilsin yada memurluktan atılmış birisisin senin hakkında mahkemeye suç duyurusunda bulunacam haberin olsun.

Memur bayan
Aday Memur
13 Aralık 2024 13:48

bende öyle duydum

kerten.kele, 1 ay önce

refah payı veriliecek cumhurbaşkanı açıkladı

mıcheal owen
Daire Başkanı
13 Aralık 2024 19:10

"Önümüzde asgari ücret, memur ve emekli maaşları gibi kritik kararlar bulunuyor. Meyvelerini toplamaya başladığımız ekonomi programında bozulma olmayacak şekilde, sabit gelirli vatandaşların durumlarını mümkün olan en iyi seviyeye yükseltmeyi arzu ediyoruz"

Bu açıklamaya göre refah payı verileceğini nerden çıkardınız?

Uzman-karacalı
Şube Müdürü
17 Aralık 2024 17:26

Hocam sayın cumhurbaşkanı refah payını ima etmiş olabilir

mıcheal owen, 1 ay önce

"Önümüzde asgari ücret, memur ve emekli maaşları gibi kritik kararlar bulunuyor. Meyvelerini toplamaya başladığımız ekonomi programında bozulma olmayacak şekilde, sabit gelirli vatandaşların durumlarını mümkün olan en iyi seviyeye yükseltmeyi arzu ediyoruz"

Bu açıklamaya göre refah payı verileceğini nerden çıkardınız?

mıcheal owen
Daire Başkanı
18 Aralık 2024 09:53

Hocam yanılmayı çok isterim ama refah payı verilseydi bunu üstüne basa basa belirtirdi diye düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğramyalım sayın hocam.

Uzman-karacalı, 4 hafta önce

Hocam sayın cumhurbaşkanı refah payını ima etmiş olabilir

Uzman-karacalı
Şube Müdürü
18 Aralık 2024 19:38

Hocam umarım memurlara refah payı verilir. Asgari ücretin yüzde 35 artacağı söyleniyor. Bu durumda memurların maaşı çok eriyecek.

mıcheal owen, 4 hafta önce

Hocam yanılmayı çok isterim ama refah payı verilseydi bunu üstüne basa basa belirtirdi diye düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğramyalım sayın hocam.

19 Aralık 2024 15:31

Benim de refah payı için pek ümidim yok ama umarım yanılırız.

mıcheal owen, 4 hafta önce

27 Aralık 2024 19:26

Refah payı verilmezse yüzde 12,50 gibi olur

TakaNuri
Daire Başkanı
28 Aralık 2024 12:33

refah payı konusunda hükümetten bir açıklama yok henüz.

tegmen-kayzer, 3 hafta önce

Refah payı verilmezse yüzde 12,50 gibi olur

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi