Editörler : swat3410

Nizamettin1453
Genel Müdür
12 Aralık 2024 23:30

Hah aha vereceklecekleri karar bukadar.

Ya ertelerler ya kabul edilemez derler ya RET ederler ama eğer İdare karşısında haklıysan birtürlü İptal kararı veremezler, yıllar geçer gider.

Ben Devlet Bahçeliye hak veriyorum, doğru söylüyor Başkan Erdoğan AYM yi Danıştay'ı kapatsın gitsin.

Ben avukatım la AYM ye bir başvuru yaptım hemde süresini gecirmeden tabiki kerizmiyiz paramızı boşuna harcayalim demi çünkü kanunlara göre kesin haklıyız ya. AYM den 4 ay sonra UYAP üzerinden cevap yazıldı sadece 2 satır yazı ve "Kabul Edilemez" miş süresi geçmiş miş, postayla tebligat bile gönderme lüzumu görmediler yaa şaka yapmıyorum bunlar hakikat

Ahmet AKSÖZ, 1 ay önce

POLİSİN SENDİKA DAVA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME

Anayasa Mahkemesi bugün nihai kararını vereceği Emniyet-Sen davasını erteledi. Polisin sendika kurma,sendikaya üye olma ve Toplu Sözleşme hakkına kavuşma özgürlüğü davası başka bir zaman karara bağlanacaktır.

#SendikaPolisinHakkı

Nizamettin1453
Genel Müdür
12 Aralık 2024 23:38

Ha bir ekleme yapayım da Mert Delikanlı Cesur Hakperest Hâkimin hakkını teslim edelim, tek tük İptal kararı yazan sayıca azınlıkta Hâkimler oluyor onları tabiki taktir ediyoruz.

babanicolas
Memur
13 Aralık 2024 08:43

Twitter da farklı söylentiler var emniyet sen genel başkanı Faruk sezer beyin bireysel dilekçesini geri çektiğini yazmışlar dogrulugu nedir ne değildir bilmiyorum ama Faruk beyin böyle önemli bir günde AYM emniyet sen davasına ait bir açıklama da bulunmaması da manidar.

85200258
Müsteşar Yardımcısı
13 Aralık 2024 09:34

Evet bende okudum. Doğru ise yaziklar olsun. Şah mat yapmak için bir hamle yapmışmış sözde sendika başkanı. Kardeşim neyin şah matı adam reddederse AİHM yolu açılıyor. Birak reddetsin. Dava dilekçesi çekerek neyi amaçlıyorsun? Kime hizmet ediyorsun? Ondan dolayı en az iki sendika olması lazım diyorum. Koskoca teşkilatı bir kişi temsil edemez. Ederse böyle olur.
babanicolas, 1 ay önce
Twitter da farklı söylentiler var emniyet sen genel başkanı Faruk sezer beyin bireysel dilekçesini geri çektiğini yazmışlar dogrulugu nedir ne değildir bilmiyorum ama Faruk beyin böyle önemli bir günde AYM emniyet sen davasına ait bir açıklama da bulunmaması da manidar.

babanicolas
Memur
13 Aralık 2024 09:36

kesinlikle haklısın. ve yeni sendika demek 10 yıl daha beklemek demek
85200258, 1 ay önce
Evet bende okudum. Doğru ise yaziklar olsun. Şah mat yapmak için bir hamle yapmışmış sözde sendika başkanı. Kardeşim neyin şah matı adam reddederse AİHM yolu açılıyor. Birak reddetsin. Dava dilekçesi çekerek neyi amaçlıyorsun? Kime hizmet ediyorsun? Ondan dolayı en az iki sendika olması lazım diyorum. Koskoca teşkilatı bir kişi temsil edemez. Ederse böyle olur.

85200258
Müsteşar Yardımcısı
13 Aralık 2024 09:53

Devrem yakin zamanda zaten bir hak alacagimizi düşünmüyorum. Polis uzerinden umut tacirligi yapip ulusal kanallarda polis sayesinde kendi reklamini yapanlarda bu süreçte ortaya çıkıyor. Başkanımız oyunu fark etti şah mat yaptı yazmış. Muhtemelen iddialar doğru. Kendi ağızlarıyla dogrulamislar. Daha yasal bir zemine oturmadan polis üzerinden prim kasiyorlarsa sendika resmi dayanak kazandiginda nasıl olur bilemiyorum. Sosyal medyada polisin gerçekten özlük haklarını arayan ve bu uğurda bedel ödeyen bir kişi var gerisini çok dikkate almamak lazım. Yok sendika başkanıymis , yok bilmemneymis hikaye. En az iki sendika şart. Tek sendika d görüldüğü uzere çözüm uretmeyecektir.
babanicolas, 1 ay önce
kesinlikle haklısın. ve yeni sendika demek 10 yıl daha beklemek demek

ABlood
Aday Memur
13 Aralık 2024 13:58

Faruk s aym ye yaptigi nihai karar bireysel dilkcesini geri cekmis ama tuzel kisilik olarak aym sendikaya karar vermesi gerekiyo simdi surec nasil isler bilgisi olan varmi

musedes
Aday Memur
13 Aralık 2024 19:13

şuna bey diyorsun ya gerçekten komik
babanicolas, 1 ay önce

babanicolas
Memur
13 Aralık 2024 21:33

varsın ben bey demiş olayım. bey mi farklı birşey mi onu da yaptığı yapacagi hareketlerle belli eder. sendika adına coo söylenti var ama kesinlik olmadığından birşey demek doğru olmz
musedes, 1 ay önce
şuna bey diyorsun ya gerçekten komik

aykutsc91
Aday Memur
13 Aralık 2024 21:46

polise sendika gelir diye siyasilerin ödü patlıyordur,şu haber bile bazı kötü niyetli kişileri tedirgin etmeye yeter

musedes
Aday Memur
13 Aralık 2024 23:03

polislere küfreden birinden polise hayır gelir mi vence asla gelmez
babanicolas, 1 ay önce
varsın ben bey demiş olayım. bey mi farklı birşey mi onu da yaptığı yapacagi hareketlerle belli eder. sendika adına coo söylenti var ama kesinlik olmadığından birşey demek doğru olmz
Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi