Editörler : crops35
11 Aralık 2024 22:14

Çıkmaza girmiş durumdayım - Lisans 77 puan

Selamlar, son 4 aydır çıkmaza girmiş durumdayım. Neye elimi atsam neye başvursam ya ucu ucuna kaçıyor ya da gelmiyor. Sosyal hizmet lisans mezunuyum kpss puanım 76.9

Ek olarak polisliğe askerliğe başvuru yapamıyorum çünkü renk körlüğü var. Ailede kimsede yokken bende çekinik olmuş ve sadece bende var .d

Bu puan ile nereleri kovalamam lazım? Bilgili ve tecrübeli abi abla kardeşlerimden gerçekten beni anlayabilecek düzeyde bilgilendirme rica ediyorum.

kursad2332
Aday Memur
11 Aralık 2024 23:54

.

Nuraynen
Memur
12 Aralık 2024 04:16

Hocam kaçıncı girişiniz bilmiyorum ama kötü bir puan değil merkezi gelmesi belki zor evet ama açıktan alımları skkı takip edin özellikle belediye ve üniversite alımlarında puanların 65lere düştüğü oluyor her nasılsa. Telegram gruplarına katılın tüm ilanları peşoeşe sıralıyorlar kolaylık sağlarsınız ilan takibi açısından. Ehliyeti ve bilgisayar işletmenliği diplomasını edinin bunlar sizi öne taşıyacak kriterler. Gerisi nasip zaten

başiktisat
Aday Memur
12 Aralık 2024 11:18

Bir süre özel sektörde büro elemanı olarak çalışmanızı öneririm. Bazı 4/b sözleşmeli büro personel alım ilanlarında büro işçisi/personeli/elemanı olarak 3ay ,6 ay ,1 sene çalışmak gibi şartlar konuluyor

figo0
Aday Memur
12 Aralık 2024 16:16

Amacım sizi yıldırmak değil. Lakin umut tüccarligi da yapmamak lazım. Aile bakanlığı yüklü alim yapmazsa işiniz imkansıza yakın. Gardiyan mübaşir katip deneyebilirsiniz

okb8
Aday Memur
12 Aralık 2024 16:33

İnfaz Koruma Memurluğunu araştır dostum

adampation
Aday Memur
13 Aralık 2024 20:21

Hocam zaten kendi alanımdan atanmayı geçtim ben çoktan .d farklı alanlarda ne yapabilirim onu düşünüyorum

figo0, 1 ay önce
Amacım sizi yıldırmak değil. Lakin umut tüccarligi da yapmamak lazım. Aile bakanlığı yüklü alim yapmazsa işiniz imkansıza yakın. Gardiyan mübaşir katip deneyebilirsiniz

figo0
Aday Memur
14 Aralık 2024 10:26

dediğim gibi mübaşir, ikm, katip deneyebilirsin. yüklü alım olmazsa mübaşirde gelmez (istanbul ankara belki gelebilir). katip için klavye lazım. ikm kovalayabilirsin.

farklı bir yol olarak aöf işletme, iktisat (2,5 yılda biter) okuyup 2026 için bir şeyler yapabilirsin.

adampation, 1 ay önce

Hocam zaten kendi alanımdan atanmayı geçtim ben çoktan .d farklı alanlarda ne yapabilirim onu düşünüyorum

meraboy
Aday Memur
15 Aralık 2024 22:07

biraz abartı olmuş mesajlar bu kadar enseyi karartmayın. merkezi atamayla gelir mutlaka bir yerler.

Yılın ilk atamasındaki taban puanlarını ve kodları inceleyin mutlaka size gelen yerler vardır. 65-66 puanla merkezi giren var lisansta.

Asıl dış alımlarda şansınız yok gibi bir şey. Büro personeli diyor herkes fakat üniversitelerin sonuçlarını bir inceleyin derim. 85-95 puanlarla giriş yapılıyor.

1-2 haftaya merkezi gelir mutlaka başvurun

cokomel16
Aday Memur
17 Aralık 2024 11:31

65-66 ? hangi yıl hangi kadrolara bu puanlarla atanmışlar bilgi verir misiniz

meraboy, 1 ay önce

biraz abartı olmuş mesajlar bu kadar enseyi karartmayın. merkezi atamayla gelir mutlaka bir yerler.

Yılın ilk atamasındaki taban puanlarını ve kodları inceleyin mutlaka size gelen yerler vardır. 65-66 puanla merkezi giren var lisansta.

Asıl dış alımlarda şansınız yok gibi bir şey. Büro personeli diyor herkes fakat üniversitelerin sonuçlarını bir inceleyin derim. 85-95 puanlarla giriş yapılıyor.

17 Aralık 2024 13:25

benim de 77 puan. ben de bölümümü yazamıyorum. 4001 kodlu yerleri yazicam galiba. aman ayni yerleri yazmayalim.d

meraboy
Aday Memur
17 Aralık 2024 13:58

Tabi, https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2023/KPSS/TERCIH2/minmaxlsns08012024.pdf

2023 aralık merkezi atamasındaki taban puanlar. Hatta Esenler belediyesi 58 puanla tahsildar aldı. En düşük puanlı alım gördüğüm kadarıyla Esenler belediyesi olmuş.

cokomel16, 1 ay önce

65-66 ? hangi yıl hangi kadrolara bu puanlarla atanmışlar bilgi verir misiniz

memurolacam19
Aday Memur
17 Aralık 2024 14:44

Uluslararası ililkiler 78 ile 2 senede atanır mıyım??

cokomel16
Aday Memur
19 Aralık 2024 10:26

Cevabınız için teşekkürler öncelikle. Yanlış mı biliyorum acaba diye düşünüp inceledim ki bu sonuçlara ilişkin listelere inanın çok kez baktım. durum şu ki ilanlardaki nitelik kodları önemli. kişiye özel gibi hazırlanan nitelik kodları olunca haliyle puanlar 50-60 bandına düşebiliyor. Ona bakarsanız denizcilik sörvey mühendisi alımında kadroların bir çoğu boş kalmış atanan olmamış yani. Bu duruma bakarak da sınava giren atanıyor hatta kadrolar boş kalıyor mu diyeceğiz? Özetle herkes kendi mezuniyetine ait olan nitelik koduna ve özel durumlarına (a sınıfı ehliyet, yabancı dil vb.) bakarak ona göre hareket etmeli. Ayrıca başlığı açan arkadaş sosyal hizmet mezunuyum demiş siz cevap olarak tahsildar var atanan 60 küsür puanla diyorsunuz. Alakasız yani umarım anlatabilmişimdir.

meraboy, 1 ay önce

Tabi, https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2023/KPSS/TERCIH2/minmaxlsns08012024.pdf

2023 aralık merkezi atamasındaki taban puanlar. Hatta Esenler belediyesi 58 puanla tahsildar aldı. En düşük puanlı alım gördüğüm kadarıyla Esenler belediyesi olmuş.

20 Aralık 2024 10:34

Destek personel düşünmez misiniz açıktan atamaları da takip edin

Sansasyonell
Aday Memur
20 Aralık 2024 12:40

Yüklü alım yaptığında bile 80 üstü kapattı sosyal hizmet

figo0, 1 ay önce

Sansasyonell
Aday Memur
20 Aralık 2024 12:41

Lisanstan destek personeli alınmıyor

Ksrl, 1 ay önce

adampation
Aday Memur
20 Aralık 2024 13:34

Lisans mezunu almıyorlar hocam, ikm deneyeceğim bakalım.

Ksrl, 1 ay önce

furyschopen
Şube Müdürü
20 Aralık 2024 15:35

Hocam ne alaka ya 77 puana merkezi gelir falan? özel bir bölümü yoksa gelmez ki? özel bir şartı sağlaması lazım. o dediğin dönemler 2008-2014 arası falandır.
meraboy, 1 ay önce

Sansasyonell
Aday Memur
20 Aralık 2024 16:44

2005'ten kalma şeyleri söylüyosun

meraboy, 1 ay önce

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi