Editörler : Lanet
12 Aralık 2024 15:23

Türk şeker diğer KİTlere kıyasen nasıldır?

türkşeker kurumu nasıldır

dollylenovo
Aday Memur
12 Aralık 2024 15:34

Şeker gibi kurum.

fd1453
Aday Memur
12 Aralık 2024 17:59

mesleğine göre çalışma şartları değişen bi kurum

399lumüh
Aday Memur
12 Aralık 2024 19:37

Kitlerin hiçbirine bulaşmayın

kurumumuseviyorum
Aday Memur
12 Aralık 2024 19:42

katılıyorum.
399lumüh, 1 ay önce

bilgisayartekniker
Aday Memur
12 Aralık 2024 19:49

neden hocam mesela çalışma şartlarına göre parasımı az yada tayinmi çok zor dhmi dışındakiler için dediğiniz olabilir
399lumüh, 1 ay önce

399lumüh
Aday Memur
12 Aralık 2024 20:17

Hocam bence kurumlar genellikle personel yapısı itibariyle geri kalmış durumda 30-40 yıllık memurlar la iş yapması da anlaşması da zor. İşçilere iş yaptırmak çalıştırmak zor işçilerle geçinmek de zor çünkü alışılmış bir düzen var kolay kolay yıkılmıyor. Bu kurumların acilen personel yapısı ve anlayış olarak değişip katma değerli iş üretmesi lazım
bilgisayartekniker, 1 ay önce
neden hocam mesela çalışma şartlarına göre parasımı az yada tayinmi çok zor dhmi dışındakiler için dediğiniz olabilir

bahtsizmuhendis.
Aday Memur
13 Aralık 2024 08:21

20 yıl özelleştirme kapsamında kalmış memur zihniyetini yitirmiş bir kurum. Çalışmaya başladığınızda işçilere sizden daha çok değer verildiğini göreceksiniz işçilere iş yaptırmada zorluk yaşayacaksınız iş kazası olursa başınız ağrıyacak mesleğinizle alakasız angarya işlerle uğraşacaksınız burada çalışan tüm işletme mühendisleri şeker mühendisidir meslek ayrımı olmadan herkes aynı işi yapar mevcut mühendislerin kaçmaya çalıştığı bir kurumdur gideceğiniz fabrikayı iyi araştırın.

ademadem33
Aday Memur
14 Aralık 2024 19:48

turksekerden uzak durun .. bunu 7 sene turksekerde calisan tum dinamiklerini iyi bilen ve kpss girip kurtulan bir muhendis olarak söylüyorum . Kitlerin çoğu kötüdür evet ama turkseker çağ dışı kalmış bir kurumdur . Hala bazı fabrikalarda zincirle ventil açma işlemleri devam eder , bazı fabrikalarda hala kömür ocaklarına kömürler taşınır el arabalarıyla vesaire . Mühendisin branşının onemi yoktur herkes isletme de kampanya zamanı şeker mühendisidir . İşçilere is yaptırmak zordur amirler eski kafalıdır tayin zordur vardiya vardır daha ne kadar kotu olabilir ki bir kurum .

burax53
Aday Memur
14 Aralık 2024 22:04

abı ben anlam veremıyorum. Bırısı uzak durun dıyor, Bırısı en ıdeal 3 kurumdan bırı dıyor. Bu nasıl bı tezatlık, Bende kendı calıstıgım kurumdan dert yandıgım ıcın bu kuruma gecmek ıstıyorum. Ama bı bakıyorsun muhendısı dertlı teknıkerı dertlı ıscısı dertlı. burda mutlu kımse hıcmı yok yahu

ademadem33, 1 ay önce

turksekerden uzak durun .. bunu 7 sene turksekerde calisan tum dinamiklerini iyi bilen ve kpss girip kurtulan bir muhendis olarak söylüyorum . Kitlerin çoğu kötüdür evet ama turkseker çağ dışı kalmış bir kurumdur . Hala bazı fabrikalarda zincirle ventil açma işlemleri devam eder , bazı fabrikalarda hala kömür ocaklarına kömürler taşınır el arabalarıyla vesaire . Mühendisin branşının onemi yoktur herkes isletme de kampanya zamanı şeker mühendisidir . İşçilere is yaptırmak zordur amirler eski kafalıdır tayin zordur vardiya vardır daha ne kadar kotu olabilir ki bir kurum .

bilgisayartekniker
Aday Memur
16 Aralık 2024 09:36

ÇALIŞILAN BİRİME GÖRE DEĞİŞİYOR OLABİLİR HOCAM GENEL MÜDÜRLÜKTE ÇALIŞAN İLE FABRİKALARDA ÇALIŞANLAR YADA İDARİ KADRODA ÇALIŞANLA TEKNİK KADRODA ÇALIŞANLAR İÇİN ŞARTLAR FARKLIDIR

burax53, 1 ay önce

abı ben anlam veremıyorum. Bırısı uzak durun dıyor, Bırısı en ıdeal 3 kurumdan bırı dıyor. Bu nasıl bı tezatlık, Bende kendı calıstıgım kurumdan dert yandıgım ıcın bu kuruma gecmek ıstıyorum. Ama bı bakıyorsun muhendısı dertlı teknıkerı dertlı ıscısı dertlı. burda mutlu kımse hıcmı yok yahu

burax53
Aday Memur
16 Aralık 2024 20:33

Sızın bransınız nedır acaba turk sekerde. Gercekten soylenıldıgı gıbı uzak durulması gereken bır kurummudur. Yoksa ıs yapmak ıstemeyen, oturdugu yerden ıtıbar gormek ısteyen kısılerın abartarak kotuledıgı bır kurummu. Mısal bır zıraat teknıkerı veya zıraat muhendısı tam olarak ne ıs yapar, ne gıbı sorunlarla karsılasır?

dollylenovo, 1 ay önce

Şeker gibi kurum.

burax53
Aday Memur
16 Aralık 2024 20:38

Tamam da hocam bu ınsanlar ne yasıyor olabılır bu kadar fazla. Acaba ıse baslarken beklentılerını mı fazla tuttular, yoksa gercekten bahsedıldıgı gıbı yalakalık yapanların el ustunde tutuldugu, gercek calısanların hakkını vermeyı reddedıp mobbıng yaparak baskı altında tuttugu bır kurummu.

bilgisayartekniker, 1 ay önce

ÇALIŞILAN BİRİME GÖRE DEĞİŞİYOR OLABİLİR HOCAM GENEL MÜDÜRLÜKTE ÇALIŞAN İLE FABRİKALARDA ÇALIŞANLAR YADA İDARİ KADRODA ÇALIŞANLA TEKNİK KADRODA ÇALIŞANLAR İÇİN ŞARTLAR FARKLIDIR

bilgisayartekniker
Aday Memur
17 Aralık 2024 13:53

EN SON ALIMDA TEKNİKERLİK TABAN PUAN KAÇ OLDU ARKADAŞLAR

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi