Editörler : Pangaea
15 Aralık 2024 21:19

kafa yok ki adamda bomboş konuşuyor
yvzhfz, 1 ay önce
Bir kısma verip bir kısma verilmeyen ödeme hakka hukuka ve insafa aykırıdır.İnşaallah iptal olur

yvzhfz
Aday Memur
15 Aralık 2024 21:24

Aynen iade ediyorum
bilinçlivatandas, 1 ay önce
kafa yok ki adamda bomboş konuşuyor

Dantesedmond
Aday Memur
16 Aralık 2024 09:02

askere gittik gitmesek şimdi uzmandık
16 Aralık 2024 10:07

Askerlik nedeniyle 17 yıl bekledik yeni düzenleme için.. Halen bekliyoruz. Yönetmeliğin çıkacağı yok Anayasa mahkemesine yapılan başvuru bahane edilebilir Oysaki süreci etkilemez 1-2 yıl öncesine kadar karar da çıkmaz zaten. Lakin 15 Ocak a kadar haklarınız alacaksınız diyen sendikalar ne yapacak .Suçu başkasına mı atacaklar. 2 aydır neden gündem oluşturulmadı . Üyelerden de ses çıkmazsa olacağı bu.

Bu gidişle eğitim akademiye kalacak 2026 ya da bulur

Dantesedmond, 4 hafta önce
askere gittik gitmesek şimdi uzmandık
16 Aralık 2024 10:18

Az önce Kariyer Basmakları Daire Başkanlığından şube müdürünü yine aradım . Yönetmelikle ilgili bilgimiz yok biz de bekliyoruz cevabını verdi. Bu iş yattı anlaşılan..

yahya4155
Aday Memur
16 Aralık 2024 10:21

olaya bak komik gerçekten daire başkanı bilmiyorum diyor
rehberöğretmeni, 4 hafta önce

Az önce Kariyer Basmakları Daire Başkanlığından şube müdürünü yine aradım . Yönetmelikle ilgili bilgimiz yok biz de bekliyoruz cevabını verdi. Bu iş yattı anlaşılan..

16 Aralık 2024 12:15

Resmi gazetede yayınlanacağı günü adam nerden bilsin.

rehberöğretmeni, 4 hafta önce

Askerlik nedeniyle 17 yıl bekledik yeni düzenleme için.. Halen bekliyoruz. Yönetmeliğin çıkacağı yok Anayasa mahkemesine yapılan başvuru bahane edilebilir Oysaki süreci etkilemez 1-2 yıl öncesine kadar karar da çıkmaz zaten. Lakin 15 Ocak a kadar haklarınız alacaksınız diyen sendikalar ne yapacak .Suçu başkasına mı atacaklar. 2 aydır neden gündem oluşturulmadı . Üyelerden de ses çıkmazsa olacağı bu.

Bu gidişle eğitim akademiye kalacak 2026 ya da bulur

şanlı0788
Şube Müdürü
16 Aralık 2024 13:34

t.
uca, 1 ay önce

bol şans

Dantesedmond
Aday Memur
16 Aralık 2024 15:48

:(

12den
Aday Memur
16 Aralık 2024 19:54

üç maymunu oynuyorlar..! görmedim,duymadım,bilmiyorum..!

yahya4155, 4 hafta önce
olaya bak komik gerçekten daire başkanı bilmiyorum diyor

uca
Daire Başkanı
16 Aralık 2024 20:26

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin:

?Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şekilde adil bir mülakat gerçekleştirdik.

Altını çizerek ifade ediyorum, süreç boyunca hiçbir şekilde adam kayırma olmadı.?

Serkan BOSTAN
Aday Memur
18 Aralık 2024 20:49

Şubat ayında il dışı atama istiyoruz

Gandalflotr
Aday Memur
19 Aralık 2024 09:58

Bugün de yok

R. Netsk
Aday Memur
19 Aralık 2024 11:59

uygun koşullar sağlandığında açıklanakcaktır.Umudunuzu yitirmeyin.

fadime82
Şef
19 Aralık 2024 13:40

Değerli öğretmenlerimiz, Bakanlığımızca yapılan hizmet puanı hesabı, atama ve yer değişikliği, kariyer basamaklarında ilerleme, görevde yükselme gibi uygulamalar Mebbis bilgileriniz esas alınarak yürütülmektedir. Bu sebeple Mebbis bilgilerinizin güncel olması önem taşımaktadır. Lütfen, bilgilerinizi kontrol ederek Aralık ayı sonuna kadar varsa güncellenmesi gereken hususlarla ilgili kadronuzun bulunduğu okul/kurum üzerinden işlem başlatmanızı önemle rica ederiz. B001 bu msj geldiyse eli kulağında demektir

cemol
Genel Müdür
19 Aralık 2024 14:02

Saç üstündeki kurbağa ya döndürdüler milleti be heralde kurbağa benzeyen bizler piştik galiba ses seda yok kimse de

20 Aralık 2024 16:05

Yönetmelik ile ilgili gelişme var ama açıklayamıyoruz şeklinde telefondan son bilgi aldım Önümüzdeki hafta işaret edildi. Bekleyip görelim

Serkan BOSTAN
Aday Memur
22 Aralık 2024 12:21

Şubat ayında il içi ve il dışı atama istiyoruz

Toplam 40 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi