Editörler : crops35
13 Aralık 2024 14:04

AÖF de hangi bölümden atanılır

Sizce çeko okumak mı mantıklı yoksa uluslararası ticaret ve lojistik mi?

happydays000
Aday Memur
13 Aralık 2024 14:07

iktisat bölümlerini öneriyorlar.

cornalieee
Aday Memur
13 Aralık 2024 14:17

evet galiba öyle çekodan alım bayağı var ama ben lojistiğe başlamıştım kararsızım bölüm değiştirsem mi diye işte

Memuradayı3535
Aday Memur
13 Aralık 2024 21:37

ben ulus ticaret ve lojistik okudum 86 aldım kpssden tcdd ve ticaret bakanlığı dışında bir alım görmedim tcdd güzel bir alım yapıyor ama erkek alıyor kadınların başvurabildiği sadece lojistik memurluğu var başka da yok onun da kontenjanı az ama erkek için avantajlı baya alıyor
cornalieee, 1 ay önce

evet galiba öyle çekodan alım bayağı var ama ben lojistiğe başlamıştım kararsızım bölüm değiştirsem mi diye işte

figo0
Aday Memur
14 Aralık 2024 10:28

çeko bitirdim atandım. şimdi uluslararası tic. ve loj. okuyorum. hedef 2026'da kendi şehrimde tcdd.

cornalieee
Aday Memur
14 Aralık 2024 10:38

çeko dan memnun değil misiniz neden başka bölüm okuyorsunuz

figo0, 1 ay önce

çeko bitirdim atandım. şimdi uluslararası tic. ve loj. okuyorum. hedef 2026'da kendi şehrimde tcdd.

cornalieee
Aday Memur
14 Aralık 2024 10:40

benimde bi arkadaş şehir planlamacıydı ama lojistikte açıktan okumuştu 85le atandı tcddye bayandı

Memuradayı3535, 1 ay önce
ben ulus ticaret ve lojistik okudum 86 aldım kpssden tcdd ve ticaret bakanlığı dışında bir alım görmedim tcdd güzel bir alım yapıyor ama erkek alıyor kadınların başvurabildiği sadece lojistik memurluğu var başka da yok onun da kontenjanı az ama erkek için avantajlı baya alıyor

figo0
Aday Memur
14 Aralık 2024 11:02

memnunum hocam. çeko ile ktb'ye büro personeli olarak atandım. 6 ay çalışıp istifa ettim. sonra merkeziyle eüaş'a (kit) atandım. ama hedefim kendi şehrime atanmak. şehrimdeki tek kit tcdd. o yüzden u.tic ve lojistik okuyorum.

cornalieee, 1 ay önce

çeko dan memnun değil misiniz neden başka bölüm okuyorsunuz

Memuradayı3535
Aday Memur
14 Aralık 2024 11:16

evet zaten tcdd ve ticaret bakanlığı dışında bir alım yok başka bir bölümün yanına okunur bu bölüm ben tek bölüm mezunuyum o da ulus ticaret ve lojistik ama keşke başka bir bölüm daha okusaydım diyorum
cornalieee, 1 ay önce

benimde bi arkadaş şehir planlamacıydı ama lojistikte açıktan okumuştu 85le atandı tcddye bayandı

cornalieee
Aday Memur
14 Aralık 2024 11:55

anladım hocam inşallah istediğiniz yere atanırsınız

figo0, 1 ay önce

memnunum hocam. çeko ile ktb'ye büro personeli olarak atandım. 6 ay çalışıp istifa ettim. sonra merkeziyle eüaş'a (kit) atandım. ama hedefim kendi şehrime atanmak. şehrimdeki tek kit tcdd. o yüzden u.tic ve lojistik okuyorum.

the back of furkan
Şube Müdürü
14 Aralık 2024 13:38

ibfciler ne kadro yakmış

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi