Editörler : E.Kayı Han

14 Aralık 2024 10:56

Adalet Bakanlığı Promosyon 2025

Merhaba Herkeze kalan 7 ay için 125 bin TL istendi cuma günü Vakıfbank ise toplan 3 yıla bu yilida katıp 270 bin TL teklifte bulundu Herkeze hayırlı olsun bereketli harcamalar

80aslan
Aday Memur
14 Aralık 2024 11:34

Umarım yeni bir taş atmak veya bir umut bağlanmak için yazmadın güzel kardeşim..

fatpın
Şef
14 Aralık 2024 12:32

imkaniz

dca23
Şef
14 Aralık 2024 12:53

bu konuyu kapatip bu arkadasi banlayin

catman23
Aday Memur
14 Aralık 2024 12:57

arkadaşlar gerçekten sıkıntıda olan arkadaşlarımızın hakkına giriyorsunuz. insanlara yalan yere umut vermeyin lutfen

Ktipben
Aday Memur
14 Aralık 2024 14:07

İnsanlarlar ile dalga geçmeyi hobi haline getirdiler

KhanThenegor
Aday Memur
14 Aralık 2024 15:21

Zeka geriliği nedir? Nörogelişimsel bozukluk.

Zihin yetersizliği veya mental retardasyon, zihinsel işlev kapasitesi, normal kabul edilen sınırların anlamlı ölçüde altında olan ve uyumsal davranışlarda yetersizlikleri olan bireyleri tanımlamak için kullanılır.

Maalesef çok sayıda insan görülmektedir. Bunun farkında olmayan zor durumda olan insanlar vardır.

Sıradın Birii
Yasaklı
14 Aralık 2024 17:33

moderatörlerin fake hesapları bunlar. Aklı sıra milletin aklıyla dalga geçecek birşeyler paylaşım forum yüzlerce yorumla dolsun forum şenlensin. Yoksa böyle türlerin küfür ve hakaret edenlerle aynı cezayı alması gerek

Kamupersoneli07
Yasaklı
14 Aralık 2024 17:36

Bazı arkadaşlar rakkamı cok görmüş olmalı yada banka çalışanı olmalilarki saçma salak cevaplar yazmış yahu anlatamadım galiba sendika görevlilerinin bizatihi anlattıklarını buraya paylaştım ne alay etmesi ne umut vermesi Eylül 2025 te rakkamlar ortaya çıkınca beni aklınıza getireceksiniz bu arada MEB ve Emniyet çalışanları arkadaşlar bu rakamın çok üzerine güncelleme aldılar ve yeni anlasma için gün sayıyorlar saçma sapan cevap yazmak yerine etrafiniza sorun danışın biseyler öğrenin sizde burada bisiler yazın

Kamupersoneli07
Yasaklı
14 Aralık 2024 17:43

Sendikalar elinden geleni yapıyor lakin Adalet Bakanlığı personeli ne yazikki bu konuda ne destek veriyorlar nede konu hakkında araştırma yapıyorlar sadece köstek olmak gibi bir durum mevcut Cimere Şikayet.com.gibi bilinir yerlere onbinlerce mesaj gidiyor acaya kaç defa zahmet edip bunu yaptiniz

çokçalışan
Aday Memur
14 Aralık 2024 17:55

Selam kaynak nedir rica etsek açıklar msnz?

horageçti
Şef
14 Aralık 2024 17:58

çalışmalar devam ediya

E.Kayı Han
Editor
14 Aralık 2024 18:10

İftira büyük günahlardan biridir. Memurlar net platformunun söylediğin şekilde hareket etmesine ihtiyacı yok. Türkiye'nin en büyük tematik sitesi.

Konunun saçma olduğuna inanıyorsan ki (bence de bu yazılanlar saçma) yorum yapmazsın konu kaybolur gider.

Kurallara aykırı olmayan bir konuyu kapatamam siz yorum yapmayarak prim vermezsiniz konuya ve kaybolur gider. Bu kadar basit.

Promosyon hususunda şahsi düşüncemi de söyleyim. Yeni ihale temmuz ayında. Temmuz ayından önce hiçbir şey olmaz.

Sıradın Birii, 4 ay önce
moderatörlerin fake hesapları bunlar. Aklı sıra milletin aklıyla dalga geçecek birşeyler paylaşım forum yüzlerce yorumla dolsun forum şenlensin. Yoksa böyle türlerin küfür ve hakaret edenlerle aynı cezayı alması gerek

Kamupersoneli07
Yasaklı
14 Aralık 2024 20:04

Şuan Mutabakata varılan tek rakkam güncelleme 125 bin TL 2025 2026 2027 Eylül dönemleri için konuşulan Rakkam henüz anlaşma saglanmadı... Eğer kabul edilir ise güncelleme dahil edilmeden bu yıl ve önümüzdeki 3 yıl 275 bin TL

Bahtsızik
Aday Memur
14 Aralık 2024 20:50

ooooo e kayıhan bey yaşıyormuş. adalet hizmetleri için ortaya attığınız ve sonrada ortadan kaybolduğunuz bi konu vardı. orada arkadaşlar size soruyorlar neden ümit verdiniz vs. diye. tek cevap yazmadınız burda moderatörün fake hesapları deyince hemen ortaya çıktınız. o zaman madem burdan cevap var sorayım ne oldu cumhurbaşkanımız adalet hizmetleri için açıklama yapacaktı. ortada esamesi bile yok. her zamanki ümitlendirme stratejisi mi. cevap bekliyorum veremeyeceğinizi bile bile.

E.Kayı Han, 4 ay önce

İftira büyük günahlardan biridir. Memurlar net platformunun söylediğin şekilde hareket etmesine ihtiyacı yok. Türkiye'nin en büyük tematik sitesi.

Konunun saçma olduğuna inanıyorsan ki (bence de bu yazılanlar saçma) yorum yapmazsın konu kaybolur gider.

Kurallara aykırı olmayan bir konuyu kapatamam siz yorum yapmayarak prim vermezsiniz konuya ve kaybolur gider. Bu kadar basit.

Promosyon hususunda şahsi düşüncemi de söyleyim. Yeni ihale temmuz ayında. Temmuz ayından önce hiçbir şey olmaz.

Devir Kötü
Şube Müdürü
14 Aralık 2024 21:18

Çok inandım, herşey gerçektir kesin

E.Kayı Han
Editor
14 Aralık 2024 21:42

? Bu hususta Antalya da geçen hafta bilgilendirme yapıldı bakanlık tarafından. Çalışmalar tamamlandı. Cumhurbaşkanımızın onayına sunuldu dedi. Hatta detay dahi verildi. Örneğin teknik hizmetler sınıfında bulunan teknisyenler vebenzeri adalet hizmetleri sınıfına geçmeyecekler denildi.? bahsettiğin konuda ki cevabım bu.

Bunun neresinde umut vermek var sadece eğitimde söylenenleri aktardım. Orada yazdıklarımı tekrar oku. Anlamazsan tekrar oku. Eğitimde şunlar şunlar söylendi cb onayına sunuldu dedim. Cb açıklama yapacak demedim. Açıklama yapacak kısmını nerden çıkarttın nasıl çıkarttın acaba.

Anlamakta zorluk çektiğin için açıklayım, Yazdıklarımda ben biliyorum şöyle olacak böyle olacak diye bir durum yok sadece Antalya?da yapılan eğitimde bize söylenen sözleri burada aktardım.

Bahtsızik, 4 ay önce

ooooo e kayıhan bey yaşıyormuş. adalet hizmetleri için ortaya attığınız ve sonrada ortadan kaybolduğunuz bi konu vardı. orada arkadaşlar size soruyorlar neden ümit verdiniz vs. diye. tek cevap yazmadınız burda moderatörün fake hesapları deyince hemen ortaya çıktınız. o zaman madem burdan cevap var sorayım ne oldu cumhurbaşkanımız adalet hizmetleri için açıklama yapacaktı. ortada esamesi bile yok. her zamanki ümitlendirme stratejisi mi. cevap bekliyorum veremeyeceğinizi bile bile.

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi