Editörler : gül-feşan
06 Mart 2026 17:16

Herkesin gideceği yer belliymiş zaten boşuna sınav yapıp milleti uğraştırdılar.

crazyeagle81
Aday Memur
06 Mart 2026 19:29

boşa ders çalıştık. hiç gerek yoktu bu kadar sınava mülakata. direk yapsaydınız atamaları...

Mercankayalık
Aday Memur
07 Mart 2026 00:12

İtiraza gelen cevaplar ayrı komedi. Vicdanını yitirmiş bir İK. Adil, eşit ve şeffaf yürütmüşler sözüm ona süreci. Arkadaşlar o kadar noksan ki bazı şeylerden adalet ve eşitlik aynı anda bir yerde olmaz bir kere. Kendi dilinin bir cümlede kullanmayı beceremeyen adamlar derece yapan adamları elediler. Ya adil olursun ya eşit. Siz ikisini de olamadınız. Çalışkan adamları erken emekli ettiniz. Çok da unrunuzda değil zaten ama belki okur da utanırsınız. Tekrar söylüyorum haram zehir zıkkım olsun. Bir gram hakkım varsa ki fazlasıyla var iki cihanda da helal etmiyorum.
07 Mart 2026 01:00

Bu kafa ile bide cennete talipler. Sabaha kadar namaz kil ahirette sormazlar mi bu insanlarda senin personelin degilmiydi diye
07 Mart 2026 07:58

Sınavda tercih vermediğim bir yer boş kalırsa yedekten oraya atanabilir miyim ?

crazyeagle81
Aday Memur
07 Mart 2026 09:31

sendikaların hiçbirinden bir tepki yok. bari avukat vekalet ücretini karşılayın üyelerinizin. idari şeflikle taşra uzman lıkda resmen ayar çekmişler. mülakat puanını da ayrı ayrı açıklasana. resmen organize kötülük var...
07 Mart 2026 13:47

Bi önceki sınavda yedeklere bir şey yapmamışlar diye duydum ama teyide muhtaç.

anonim323334, Dün

Sınavda tercih vermediğim bir yer boş kalırsa yedekten oraya atanabilir miyim ?

Toplam 247 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi