Editörler : Lanet
20 Aralık 2024 21:33

TMO özelleşiyor mu?

TMO ellindeki tüm malı boşaltıyor merkezi atmada personel de almadı sizce TMO özelleşecek mi

figo0
Memur
20 Aralık 2024 21:56

kim TMO yu alıp ne yapsın. kar amacı gütmeyen kuruluş. her sene zarar veren kuruluş. tmo, buğdayı çiftçiden alır, fabrikaya satar. bunun için tmo'yu almak mantıksız olur. aç bir şirket, çiftçiden al buğdayı, sat fabrikaya. hepsi bu.

her kurum özelleşir bu tmo ÖZELLEŞEMEZ. (bak özelleşmez demiyorum, özelleşemez diyorum. çünkü öyle bir vasfı yok.)

makine279
Aday Memur
21 Aralık 2024 12:01

cidden böyle bi ihtimal varmı

mahmutbeyler
Aday Memur
22 Aralık 2024 11:32

özerkleşiyor mu diyelim o zaman

figo0, 2 ay önce

kim TMO yu alıp ne yapsın. kar amacı gütmeyen kuruluş. her sene zarar veren kuruluş. tmo, buğdayı çiftçiden alır, fabrikaya satar. bunun için tmo'yu almak mantıksız olur. aç bir şirket, çiftçiden al buğdayı, sat fabrikaya. hepsi bu.

her kurum özelleşir bu tmo ÖZELLEŞEMEZ. (bak özelleşmez demiyorum, özelleşemez diyorum. çünkü öyle bir vasfı yok.)

king is turn back
Aday Memur
22 Aralık 2024 11:50

Ortada normal bir durumun olmadiğı aşikar çünkü Türkiye genelinde tek bir kadro bile açılmadı.

figo0
Memur
22 Aralık 2024 12:51

İhtimal yüksek. Devlet kitler için reform yapacak. Kitlerde memur olmak tarihe karışacak.
mahmutbeyler, 2 ay önce

özerkleşiyor mu diyelim o zaman

22 Aralık 2024 22:09

inşallah devlet kendini bu kamburdan kurtarır

patatessalatası
Aday Memur
22 Aralık 2024 23:52

rez

Amiralinofkesi
Aday Memur
23 Aralık 2024 00:27

Ula her zaman açar sırf burda açmadı diye özelleşme muhabbeti ne :D

mahmutbeyler
Aday Memur
16 Ocak 2025 18:18

beklemektir bir umut

togizmir
Genel Müdür
16 Ocak 2025 19:15

kendinize yazık etmeyin istifa edin kurtulun.
mahmutbeyler, 3 hafta önce

beklemektir bir umut

makine279
Aday Memur
16 Ocak 2025 21:10

TMO çalışma şartları gerçekten söylendiği kadar zor mu
togizmir, 3 hafta önce
kendinize yazık etmeyin istifa edin kurtulun.

mahmutbeyler
Aday Memur
18 Ocak 2025 13:55

Söylendiğinden daha zor. Burada insanın değeri yok, yaptığı işin hiç değeri yok. "Git yap, orayı bitir; burayı yap, orayı bitir." Şu an durumumuz aynen böyle. Senin bir hayatın var mı yok mu, genel müdürlüğün zerre umurunda değil.

3 sene şartı olmasaydı bu kurum ayakta duramazdı. Giden her türlü gidiyor ama kalanların çoğu ya yaşlı ya da evlenmiş, çocuk sahibi. Bunlar sayesinde kurum ayakta. O yüzden kurum eskimiş ve geri kafalı. Türkiye?nin en eskimiş kurumu diyebilirim. 50 sene önceki işleyiş düzeni hâlâ devam ediyor, değişim olmazsa bu kurumun fazla bir ömrü yok.

makine279, 3 hafta önce
TMO çalışma şartları gerçekten söylendiği kadar zor mu

makine279
Aday Memur
18 Ocak 2025 13:57

Teşekkür ederim saha şartlarının zor olduğunu duymuştum özellikle liman kentlerinde yoğun iş yükü Allah kolaylık versin
mahmutbeyler, 3 hafta önce

Söylendiğinden daha zor. Burada insanın değeri yok, yaptığı işin hiç değeri yok. "Git yap, orayı bitir; burayı yap, orayı bitir." Şu an durumumuz aynen böyle. Senin bir hayatın var mı yok mu, genel müdürlüğün zerre umurunda değil.

3 sene şartı olmasaydı bu kurum ayakta duramazdı. Giden her türlü gidiyor ama kalanların çoğu ya yaşlı ya da evlenmiş, çocuk sahibi. Bunlar sayesinde kurum ayakta. O yüzden kurum eskimiş ve geri kafalı. Türkiye?nin en eskimiş kurumu diyebilirim. 50 sene önceki işleyiş düzeni hâlâ devam ediyor, değişim olmazsa bu kurumun fazla bir ömrü yok.

07 Şubat 2025 15:06

Mehmet Şimşek Kit Yönetişim Reformunu Ak parti grubuna sunduğunu söylemişti. Sunulan teklifi öğrenebilecek var mı?

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi