Editörler : Pangaea
04 Ocak 2025 15:13

Ücretsiz Doğum ixni borçlanması yapanların durumu
3 yıl ücretsiz doğum izni kullanmıştım. Borçlanma yapıp ödedim. Bu ödemem emekliliğe esas hizmet süresine sayıldı ama başöğretmenliğe sayılmadı. Bunun için girişimde bulunuldu mu acaba, bilgisi olan var mı?

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
04 Ocak 2025 15:18

Sonuç olarak calismadin. Ama bunu istiyorsun daha neler gorecegiz

Hocaanımm
Aday Memur
04 Ocak 2025 15:30

E-devlette çalışmış gibi, ödeme yaptığım günler prim günüme eklendi. Çalışmadıysam neye istinaden prim günü verildi? Çalıştı isem ne iş yapıyordum, başka bir meslek mi yaptım? Kaldı ki başka meslekten geçenler bile sayıldı, öğretmenlik yapmadıkları halde. Bu arada aynı durum askerliğini öğretmen olarak yapmayanlar için de geçerli. Onların izinleri de sayılmalı. Sendika çalışmaları yapanların ücretsiz izinleri sayıldı ama...
SorunCevaplayıN, 2 hafta önce

Sonuç olarak calismadin. Ama bunu istiyorsun daha neler gorecegiz

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
04 Ocak 2025 17:07

Askerlerinki sayılmalı. Keyfi bir durum değil. Sizinki keyfi bir durum

Hocaanımm, 2 hafta önce
E-devlette çalışmış gibi, ödeme yaptığım günler prim günüme eklendi. Çalışmadıysam neye istinaden prim günü verildi? Çalıştı isem ne iş yapıyordum, başka bir meslek mi yaptım? Kaldı ki başka meslekten geçenler bile sayıldı, öğretmenlik yapmadıkları halde. Bu arada aynı durum askerliğini öğretmen olarak yapmayanlar için de geçerli. Onların izinleri de sayılmalı. Sendika çalışmaları yapanların ücretsiz izinleri sayıldı ama...

Hocaanımm
Aday Memur
04 Ocak 2025 17:20

Sizin mantığınıza göre eş durumu atamaları da yapılmamalı. Bana mı sordu evlenirken, değil mi ama :) Evlenmek keyfi bir durum çünkü.

04 Ocak 2025 18:12

Hocam şunu adamdan sayıp da cevap yazmaya uğraşmayın her salataya maydonoz olan boş beleşin teki.

Hocaanımm, 2 hafta önce
Sizin mantığınıza göre eş durumu atamaları da yapılmamalı. Bana mı sordu evlenirken, değil mi ama :) Evlenmek keyfi bir durum çünkü.

ogretmenbey786
Aday Memur
04 Ocak 2025 18:35

Fiili olarak öğretmenlik yaptıysan sayılır ücretli öğretmen vekil öğretmen özelde öğretmen asker öğretmen ama adı öğretmenlik olmayan şeylerde sayılmaz.

ogretmenbey786
Aday Memur
04 Ocak 2025 18:36

şuan anne olup 3 çocuk yetiştirmek 3 defa askerlik yapmaktan ülke için çok daha elzem çok daha değerli anne başına çocuk sayısı 1.6 böyle giderse iktisadi askeri siyasi olarak daha aşağıda bir ülke olacağız.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
04 Ocak 2025 19:09

Eş durumu atamaları anayasa ile alakalı bir durum . Aynı siz çocuğunuz içi ücretsiz izine ayrılmak ile aynı mantık. Ama siz yapmadığınız isin kaymağını yemenin derdindesiniz :)

Hocaanımm, 2 hafta önce
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi