Editörler : cihan27E.Kayı Han

M Can
Genel Müdür
06 Ocak 2025 19:57

Temenni : En az üç çocuk...

Dağılabilirsiniz.. :))

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
06 Ocak 2025 19:59

aldiniz mi yavrucuklarim refah payini :)))

hala refah payi bekleyenler vardi

siz cidden AKILLANMAZSINIZ

seyay
Müsteşar Yardımcısı
06 Ocak 2025 21:20

Memur bile demedi

r.diyojen
Genel Müdür
06 Ocak 2025 22:46

Memurların kamuoyu yok, o sebeple bir kazanım elde edemiyoruz.

Sendikaların yapması gerekeni yapacak, kamuoyu oluşturacak bir sosyal medya ekibi lazım. Biraz mizahi takılarak acınası halimizi anlatacak, reels v.s. gündem olmamız lazım. Asgari ücretliler, öğretmenler hatta emekliler bile kamuoyu oluşturabiliyorlar.

r.diyojen, 2 hafta önce

Yeterli kamuoyu yok, resen harekete geçip memurlara bir şey vereceklerini sanmıyorum. Ağlamayan çocuğa mama vermezler. memurlar sessiz.

akbaba2
Aday Memur
07 Ocak 2025 01:05

Evet arkadaşlar 2024 yılı emekli yılıydı 2025 ise aile yılı olacak .2026 değil de 2027 belki sizin yılınız olabilir ama altını çiziyorum belki

meraklivatandas
Aday Memur
07 Ocak 2025 03:00

Niye desin ki hocam? Siz Cumhurbaşkanı olsanız, memura ek zam verme gibi bir hata yapar mısınız? Talep yoksa niye veresiniz? Burada konu açınca veya sosyal medyada paylaşım yapınca talep edilmiş oluyor mu? Bak doktorlara, aslanlar gibi söke söke alıyorlar hakkını. Helal olsun sınavlarda o puanları boşuna almıyorlar kafaları çalışıyor

seyay, 2 hafta önce

Memur bile demedi

seyay
Müsteşar Yardımcısı
07 Ocak 2025 10:20

Evet ben olsam ben de vermezdim doğru diyorsun. Eğer sandıkta da insanlar bu şekilde cevap verirse ne ala. Ama vermiyorsa bizlere her şey mübah. Şimdi bakıyorum merkez bankası başkanının maaşı olmuş 660 bin tl. Diyecek bir şeyim yok şimdilik

meraklivatandas, 2 hafta önce

Niye desin ki hocam? Siz Cumhurbaşkanı olsanız, memura ek zam verme gibi bir hata yapar mısınız? Talep yoksa niye veresiniz? Burada konu açınca veya sosyal medyada paylaşım yapınca talep edilmiş oluyor mu? Bak doktorlara, aslanlar gibi söke söke alıyorlar hakkını. Helal olsun sınavlarda o puanları boşuna almıyorlar kafaları çalışıyor

Toplam 67 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi