Editörler : E.Kayı Han
06 Ocak 2025 10:57

Mal bildirimi Hk.

Arkadaşlar selam, şuan mal bildirimi zamanı benim hesabımda babamın parası ile kendi param mevduatta değerleniyor. Yani toplam 5 katını fazlasıyla geçti. Bildirirken dilekçe mi yazmam gerekiyor hesabımda ortak para değerlendirmesi yapıldığı şu kadar miktar babama ait falan diye. ya da nasıl bildirmem gerekiyor yeni 2.5 yıllık memurum yardımcı olabilir misiniz

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
06 Ocak 2025 15:07

Parayı babanın hesabında tut, mal bildirimi ile uğraşmazsın. İlla uğraşıcam diyorsan paranın tamamı seninmiş gibi bildir.

Tanrı Misafiri
Aday Memur
06 Ocak 2025 15:28

Kardeşlerin olmaması lazım, bunu yapmak için

İsmi Lazım Deil, 1 ay önce

Parayı babanın hesabında tut, mal bildirimi ile uğraşmazsın. İlla uğraşıcam diyorsan paranın tamamı seninmiş gibi bildir.

06 Ocak 2025 17:40

mal bildirimi mi borç bildirimi mi

katip1988
Şube Müdürü
06 Ocak 2025 20:47

uğraşma başına iş alma ayrica daha önce bildirmen gerekiyordu

sait okumuş
Aday Memur
10 Ocak 2025 00:20

Merhaba 6 ay önce evlendim. Dolayısıyla biraz altın var. Bunu bildirmedim unuttuğum için. Şimdi bilirsem sorun olur mu yoksa bildirmeyeyim mi

E.Kayı Han
Editor
10 Ocak 2025 09:07

Bildir me bildirirsen ceza alırsın bildirmezsen bi şey olmaz.

sait okumuş, 4 hafta önce
Merhaba 6 ay önce evlendim. Dolayısıyla biraz altın var. Bunu bildirmedim unuttuğum için. Şimdi bilirsem sorun olur mu yoksa bildirmeyeyim mi

E.Kayı Han
Editor
10 Ocak 2025 09:08

Borç bildirimi daha mantıklı geldi bana da.

Murathan Deniz, 1 ay önce
mal bildirimi mi borç bildirimi mi

Tanrı Misafiri
Aday Memur
11 Ocak 2025 17:46

Devletin en abuk subuk kanunu bu.

devbir
Aday Memur
18 Ocak 2025 11:42

Merhaba ben kasim ayında bu eminevim sistemine Mayıs ayında arac teslim almak üzere maaşın 5 katını geçecek şekilde borclandim. Ancak bunu bildirmeyi unuttum. Genel mal bildiriminde bunu bildirince problem olur mu? Nasıl bir yol izlemem gerekir? Teşekkürler

E.Kayı Han, 4 hafta önce

Borç bildirimi daha mantıklı geldi bana da.

muhendisbey06
Kapalı
18 Ocak 2025 12:31

konu sahibine: para senin hesabında durduğu için şu kadar miktar babama ait diyemezsin mal bildiriminde. mal bildirimi vermeyi unutmakta nedir onu anlamış değilim

E.Kayı Han, 4 hafta önce

Bildir me bildirirsen ceza alırsın bildirmezsen bi şey olmaz.

ahmetk103
Aday Memur
01 Şubat 2025 00:14

mal bildirim süresi hala devam ediyor. Benim merak ettiğim mal bildiriminde bulunduktan sonra bir yanlıklık yapıldığını fark ettiğin zaman nasıl düzeltiliyor misal sizin yaptınız gibi?

katip1988
Şube Müdürü
01 Şubat 2025 15:32

süresi bitmeden tekrar bildirim yapabilirsin

ahmetk103, 1 hafta önce
mal bildirim süresi hala devam ediyor. Benim merak ettiğim mal bildiriminde bulunduktan sonra bir yanlıklık yapıldığını fark ettiğin zaman nasıl düzeltiliyor misal sizin yaptınız gibi?

ahmetk103
Aday Memur
01 Şubat 2025 15:35

Bir sorun olur mu hocam? Akıllara soru işareti gelsin istemem? büyük bir meblağ değil zaten maaşın 6,6 katı felan
katip1988, 1 hafta önce

süresi bitmeden tekrar bildirim yapabilirsin

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi