Editörler : Pangaea

ucara
Aday Memur
13 Ocak 2025 17:40

Olmuyor hocam puanlamayi etkilemez

KARATEPE84, 2 ay önce

Geçici görevlendirme yapılan idareciliklerin bir faydası olur mu

mıcheal owen
Daire Başkanı
13 Ocak 2025 18:16

2022 de yeniden 4 yıl için görevlendirilenlerin süresi ne zaman dolar hocam

berkalber, 3 ay önce

Bu sene ders yılı bitimi karne günü olan 20 haziran olduğundan dolayı rotasyon bir sonraki yıla kalıyormuş, daha önce bende bu konuyu tartışmaya açmıştım genel kanaat bu yöndeydi. Aslında haziran ayı son günü baz alınsa böyle bir problem yaşanmayacak, eski yönetmelikte ders yılı bitimi haziran ayının son günüydü.

KARATEPE84
Aday Memur
13 Ocak 2025 18:20

Akademi içinde işe yaramaz mı

ucara, 2 ay önce

Olmuyor hocam puanlamayi etkilemez

B.01
Aday Memur
13 Ocak 2025 19:44

2026 da biter hocam. Bu yıl 29xhqzieani baz alacaklar. 4 yıl önce 21 haziranda göreve başlayan yöneticilerin görev süresi 1 günden dolayı 1 yıl üzüyor. Fakat seneye artık olmayacak

mıcheal owen, 2 ay önce

goner
Daire Başkanı
13 Ocak 2025 19:44

1 yılın dolmasında istifa dilekçesi tarihimiz mi baz alınıyor yoksa görevden ayrılışımız mı? İstifa dilekçem ile görevden ayrıldığım süre arasında 3 hafta var. Dilekçe haziran ayında görevden ayrılış ise temmuz ayında.

ziya64
Şube Müdürü
13 Ocak 2025 23:03

Alakasız bir soru sorayım.Bu sınava hazırlanmak için önerebileceğiniz bir kaynak var mı?

berkalber
Aday Memur
14 Ocak 2025 10:30

2027 Haziranında dolar hocam...

mıcheal owen, 2 ay önce

omerkose07
Memur
15 Ocak 2025 13:49

O zaman gelecek sene 4 yılı dolanlar 5. yıla sarkmadan tercih sürecine girecek diyebilirmiyiz o zaman sayın hocam ?

emirsezgin, 3 ay önce

"Ders yılı uygulaması" ÖMK'ya göre 01/09/2025 tarihinden itibaren geçerli olacağı için bu yılki atamaları kapsamıyor.

O yüzden 5. yıla uzayacak ...

omerkose07
Memur
15 Ocak 2025 13:51

Benimde merak ettiğim bir konu ve anladığım bu sene 4 olanlar 5 i çalışacak ama seneye 4 olanlar tercih sürecine girecek.

B.01, 2 ay önce

Ayrica arkadaşlar omk da yöneticilerin görev süresi 4 DERS YILI olarak yeni bor kavram girdi. 5 Eylül 2022 de göreve başlayan bir m.yrd görev süresi 2026 hazoran mi yoksa 2027 haziranda mi biter? Hamgi tarihler baz alınır.

omerkose07
Memur
15 Ocak 2025 13:53

Eski sistemde olsa dediğiniz çok doğru ama bu 4 ders yılı ifadesi biraz işleri değiştiriyor gibime geliyor en azından seneyekiler için diye düşünüyorum.

ucara, 2 ay önce

Eğitim öğretim yılı eylül itibariyle başladigi için eylülde görevlendirilenlerin süresinin 2027' de bitmesi lazım. Genel kanaat haziran temmuzda görevlendirilenler için artık yıl +1 olmayacaği yönünde ama yönetmeliği görmek lazım hocam belli olmaz.

omerkose07
Memur
15 Ocak 2025 13:55

Seneye olmayacağı kesin mi hocam artık yıldan dolayı 5 yıl çalışma olayı yokmu seneye 4 yıl dolduğu anda tercih sürecine mi girecez artık ?

B.01, 2 ay önce

2026 da biter hocam. Bu yıl 29xhqzieani baz alacaklar. 4 yıl önce 21 haziranda göreve başlayan yöneticilerin görev süresi 1 günden dolayı 1 yıl üzüyor. Fakat seneye artık olmayacak

ucara
Aday Memur
15 Ocak 2025 14:59

Hocam daha önce bir arkadaşımız belirtmişti bütün mesele bu ders yılı tanımında. Ders yılı dersler başladığında başlar, bittiğinde biter. ÖMK' de eğitim öğretim yılı deseydi artık yıl olmayabilirdi, tanımlar değişirse bilemem. Ayrıca hemen tüm yönetmeliklerde görev süresini hesaplarken son görevlendirme itibariyle 4 veya 8 yıl ifadesi var. Yeni yönetmelikte buna benzer bir madde olmak zorunda olmazsa benim gibi dava sonucu göreve dönenler veya farklı durumlar yaşayanlar 3 yıl anca çalışmış olur. Yeni yönetmelikte ders yılı bitimi itibariye 4 yıl şeklinde bir madde olacaktır kanaatindeyim, çıksın bakalım bi görelim, hayırlısı olsun.

omerkose07, 2 ay önce

Eski sistemde olsa dediğiniz çok doğru ama bu 4 ders yılı ifadesi biraz işleri değiştiriyor gibime geliyor en azından seneyekiler için diye düşünüyorum.

B.01
Aday Memur
17 Ocak 2025 20:09

Hocam ders yılı derslerin başladığı gün yani 9 Eylül ( bu yıl için) derslerin bittiği gün 18 haziran olduğu için gelecek yıl bitecek olanlar bu süreler içinde görev yaptıysa süresi muhtemelen bitecek. Yönetmelik bazı haber sitelerinde ocak sonu çıkacak deniyor ama eylülü bulur diye sldüsünuyorum. Ek 2 de hizmet süreleri ile ilgili revizyona gidilecek sanirim. Genç idarecilerin bu sistemde 4 yılını bitirdiğinde tekrar atanma olasılığı çok az

B.01
Aday Memur
17 Ocak 2025 20:10

Sendikalardan da baskı var diye duyum aldım. Genç idarecilerin dezavantajlı dengeye oturtulması ile ilgili. Bakanlıkta nasıl bir çalışma var bilmiyorum

B.01
Aday Memur
18 Ocak 2025 22:52

Hocam yönetmelik kanuna uygun olmalı.,4 ders yılı ibaresi şeklinde olacaktır. Siz her türlü,4 ders yıl çalışacaksınız görevden ayrilsaniz dahi ayrıldığımız kısımlar hariç olacaktır. Fazladan da çalışabilirsiniz. Fakat bu süreçte atanan kişi 4 yıl çalışamayacak hiçbir şekilde eylülde atananlar için konuşuyorum. Fakat diğer 4 te tam 4 yıl çalışmış olacaklar haziranda görev süreleri bittiği için.

ucara, 2 ay önce

Hocam daha önce bir arkadaşımız belirtmişti bütün mesele bu ders yılı tanımında. Ders yılı dersler başladığında başlar, bittiğinde biter. ÖMK' de eğitim öğretim yılı deseydi artık yıl olmayabilirdi, tanımlar değişirse bilemem. Ayrıca hemen tüm yönetmeliklerde görev süresini hesaplarken son görevlendirme itibariyle 4 veya 8 yıl ifadesi var. Yeni yönetmelikte buna benzer bir madde olmak zorunda olmazsa benim gibi dava sonucu göreve dönenler veya farklı durumlar yaşayanlar 3 yıl anca çalışmış olur. Yeni yönetmelikte ders yılı bitimi itibariye 4 yıl şeklinde bir madde olacaktır kanaatindeyim, çıksın bakalım bi görelim, hayırlısı olsun.

asminezaran
Şube Müdürü
22 Ocak 2025 19:30

ders yılı dediği için Eylül 2021 de ders yılı başlangıcında görevde olduğunuz için 2025 Haziran'da 4. ders yılını tamamlamış olacaksınız.

justlike
Müsteşar Yardımcısı
23 Ocak 2025 11:09

4 yılını bu yıl yani 2025 te dolduranlar 5.yıla sarkacak ama 4 yılı 2026 yılında dolanlar yer değiştirmeye tabii olacaklar. Yeni ÖMK bunu söylüyor.

Braweheart01
Genel Müdür
23 Ocak 2025 11:19

Ben 2014-2017 yılları arasında 3 yıl kadrolu müdürlük yaptım. 2017 yılında müdürlükten istifa ettim 2017 yılından bu yana öğretmenim. Şu an ekys ye giriş için başvuru yaptım. Size sorum şu olacak

Sınava başvuru sırasında müdürlük veya müdür yardımcılığı diye bir seçenek yoktu.

Biz yerleştirmelerde ikisinden birini mi seçiyoruz bu ayrım nerede belli oluyor?

gökcann
Memur
24 Ocak 2025 23:10

Yeniden muhtemet görevlendirme yads joker diyelim.iş tanımı olmayan tek kadro her işi yapacan.mys,tkys,ebys,kbs,tefbis,tif bir incele sonra idardci ol.

KARATEPE84
Aday Memur
24 Ocak 2025 23:18

Küçük yerlerde yapılır

Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi