Editörler : Pangaea

KARATEPE84
Aday Memur
25 Ocak 2025 00:11

Görev paylaşımı olabilir

gökcann, 3 hafta önce

Yeniden muhtemet görevlendirme yads joker diyelim.iş tanımı olmayan tek kadro her işi yapacan.mys,tkys,ebys,kbs,tefbis,tif bir incele sonra idardci ol.

ALİYAS
Daire Başkanı
25 Ocak 2025 11:41

yeni yönetmelik de 4 ve 8 yıl aynenn devam ediyormuş ancak idareci kendisi isterse arada dönemde de tercih yapma hakkı tanınacakmış. böyle bir durum alan var mı arkadaşlar
25 Ocak 2025 20:27

Haziranda mülaka girerken tercih döneminde 1 tanesini seçiyorsun

Braweheart01, 4 hafta önce

Ben 2014-2017 yılları arasında 3 yıl kadrolu müdürlük yaptım. 2017 yılında müdürlükten istifa ettim 2017 yılından bu yana öğretmenim. Şu an ekys ye giriş için başvuru yaptım. Size sorum şu olacak

Sınava başvuru sırasında müdürlük veya müdür yardımcılığı diye bir seçenek yoktu.

Biz yerleştirmelerde ikisinden birini mi seçiyoruz bu ayrım nerede belli oluyor?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
25 Ocak 2025 22:03

İlk defa yönetici atamaya başvuracaksanız ya tüm tercihleri müdür yardımcısı ve baş müdür yardımcısı ya sa tüm tercihleri müdür olarak yapmanız gerekiyor diye biliyorum.Bu aşamada diğer puan getiren evrakları da sunmanız gerekir. Mülakate de girersiniz.Yok ağustosta yapılan boş kalan yerlere atamaya basvuracaksanız ona puan kullanmanıza gerek yok sadece boş müdür kadrolarına baş vurabiliyorsunuz diye biliyorum. Bunda mülakat veya belge yok

Braweheart01, 4 hafta önce

Ben 2014-2017 yılları arasında 3 yıl kadrolu müdürlük yaptım. 2017 yılında müdürlükten istifa ettim 2017 yılından bu yana öğretmenim. Şu an ekys ye giriş için başvuru yaptım. Size sorum şu olacak

Sınava başvuru sırasında müdürlük veya müdür yardımcılığı diye bir seçenek yoktu.

Biz yerleştirmelerde ikisinden birini mi seçiyoruz bu ayrım nerede belli oluyor?

Braweheart01
Genel Müdür
25 Ocak 2025 23:55

teşekkkür ederim.

Pratik Hoca, 3 hafta önce

Haziranda mülaka girerken tercih döneminde 1 tanesini seçiyorsun

Toplam 45 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi