Editörler : Pangaea
07 Ocak 2025 12:39

2025 Aile yılı

2025 aile yılı ilan edilmiş. 3+1 sisteminin değiştirilme olasılığı var mı sizce ? Aile yapısının korunmasından bahsediyorlarsa 4 yıl eşleri ayrı bırakmamaları gerekiyor. Elimizden aldıkları 1 yılda yer değiştirme hakkımızı geri versinler artık

Peyami.safa81
Aday Memur
07 Ocak 2025 12:50

Emekli yılı ilan edildi emeklilerin başına gelmeyen kalmadı aile yılı ilan edilince aileler için olumlu bir şey mi yapacaklar sanıyorsunuz. Aileler hepten dağılmazsa iyidir.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
07 Ocak 2025 12:50

Olur başka istek ?

R. Netsk
Aday Memur
07 Ocak 2025 12:58

aileler dağılmaz inşallah.

07 Ocak 2025 15:28

13 ünde müjdeler açıklayacakmış reis belki de doğum izni çocuk yardımı vs. artabilir

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
07 Ocak 2025 17:21

İşine gelince Avrupa gelmeyince reis. Ne iki yüzlü insansin

bilinçlivatandas, 2 hafta önce
13 ünde müjdeler açıklayacakmış reis belki de doğum izni çocuk yardımı vs. artabilir
07 Ocak 2025 17:22

Bana cevap yazma arkadaşım söylemimi de politikleştirme uzaklaş hadi yavrum
SorunCevaplayıN, 2 hafta önce

İşine gelince Avrupa gelmeyince reis. Ne iki yüzlü insansin

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
07 Ocak 2025 17:44

Hayirdir kime cevap yazılıp yazilmayacagina sen mk karar veriyorsun ? Dünkü çocuk kime talimat veriyorsun.

bilinçlivatandas, 2 hafta önce
Bana cevap yazma arkadaşım söylemimi de politikleştirme uzaklaş hadi yavrum

spock
Daire Başkanı
07 Ocak 2025 17:47

biz bir aileyiz diye üçkağıtçı patron aklıma geldi.

ahmetbulut47
Genel Müdür
07 Ocak 2025 19:59

önce ekonomik şartları düzeltip aileye sözde değil özde değer verilmeli.. öneriler: 1-kadının çalışması teşvik edilip çalışma koşulları daha uygun hale getirilmeli. 2-Evleneceklere faizsiz ciddi krediler sağlanmalı 3-çalışan kadınlara en az 2 yıl ücretli ve 2 yıl yarı zamanlı izin verilmeli 4- çocuk beslenme ve kreş desteği sağlanmalı 5- çocuk parası yurt dışında olduğu gibi en az 100 dolar yani 3500 olmalı 2.ve3.çocukta bu miktar arttırılmalı(şuanda çocuk yardımı 300 TL civarı ve 6 yaşına gelince artacağına yarıya iniyor!) 6- 1 çocuğu olana 2 yıl, iki çocuğu olana 5 yıl erken emekli olması sağlanmalı. gibi maddeler üzerinde yoğunlaşmadıkça ve ekonomik refahı tabana yaymadıkça başka türlü ikna edemezsiniz. ama gerçekler çok farklı gün geçmiyor ki yeni vergiler ve fahiş zamlar yapılmasın. bu ekonomik koşullarda ve hayat pahalılığında değil çocuk yapmak tek kişinin ayakta durması bile çok zor malesef .

okuryazar3
Müsteşar
07 Ocak 2025 20:18

Gündemi değiştirme telaşları işe yaramıyor artık,

Acı gerçekler ortada,

İş,aş,istihdam,üretim,ekonomi,eğitim,sağlık hepsi mevtaa..

Piyasa zamları,vergiler ve enflasyon çalışanı,emekliyi işliyi işşizi topyekün marizlerken,İmralı canisinden medet umar hale gelenleri ve destekçilerini Allah Kahreyleye!

07 Ocak 2025 22:05

2025 yılında herkes ailesine sahip çıksın.

okuryazar3
Müsteşar
08 Ocak 2025 00:21

Uazaylı adamın omzuna elini koyup çekiyor koyup çekiyor..Adam öfkeyle ve o niyetle dönüyor ki bir uzaylı,soruyor nasıl olacak..Uzaylı omzuna dokunuyor:)

Yahu daha nasıl ..cekler..hoşafımızı çıkardılar:))

korayy84
Aday Memur
08 Ocak 2025 20:21

aile birliği mazeretimize ne kadar duyarlı kalacaklarını merak ediyorum.

09 Ocak 2025 09:47

6284 iftira kanunu yüzünden 22 yıllık evliliğimi uzaklaştırma ve boşanma davası bitirdi. İftira kanunu ile kadınlara pozitif ayrımcılık yapılıyor. Babalar evsiz kalacak yine. Babayı ezen, onu sömüren sistemi daha da güçlü hale getirecekler. Bunlar feminist ve siyonist oyunlar

#SüresizNafaka

Mal rejimi

Uzun süren boşanmalar

Velayet hakkı

Kadının Mehir hakkı

Tazminat

Avukat masrafları

Dava masrafları

Haydi gidin evlenin diyorlar..

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük