Editörler : Pangaea
08 Ocak 2025 02:39

MEB de vhki ve Bilgisayar İşletmenliği Bekleyen Memurlar
Sevgili arkadaşlar Çorum merkez de tüm sendikalarda memur arkadaşlar birleşerek memurların vhki kadrsou alması için bir çalışma başlatmaya karar verdik. Bu konuyu il sendikalarımıza ilettik genel merkezle görüşüleceği söylendi. sanırım bu konu bakanlık düzeyinde. Başka illerden de vkhi kadrosu almayan memur arkadaşlarda bizlerle güç birliği yaparsa sanırım bu konuyu bu yıl ki toplu sözleşmeye ekletebiliriz. halen memur olup vhki kadrosu alamayan arkadaşlar bana buraya iletişim bilgisi yazarsa ne yapacağımız konusunda istişare edebiliriz. bu işler güç birliği ve sesimizi ne kadar çok çıkartırsak karşılığını alırız. Biliyorsunuz MEB taşrada vhki kadrosu almak işkence. 30 yıllık memurlarımız var halen bekleyen, başka illerde de böyle sanırım. Bunu tıpkı öğretmenler deki uzman ve baş öğretmenlik gibi elinde bilgisayar sertifikası olan memurlar için on yıl veye on beş yıla yerini değiştirmeden bir takvime bağlayarak alınması için bir çalışma yapmak istiyoruz haklıda bir talebimiz bu. Bizlere başka illerde sendika fark etmeden katılmak isteyenler lütfen iletişime geçsin. Sendikalarımıza toplu bir talep e maili atarak sesimizi yüksek duyuralım... Bu konuda bir şablon e maili hazırlayacak bize katılmak isteyenler lütfen iletişime geçiniz.

VHKİ-MEB
Memur
08 Ocak 2025 09:24

Hocam ne farkı var? Bu üç unvan arasında

titoo1907
Aday Memur
08 Ocak 2025 09:27

yeşil pasaport alamazsın vhki veya bilgisayar işletmeni olarak kalırsan ve maaşında cüzi bir artış olur
VHKİ-MEB, 1 ay önce

Hocam ne farkı var? Bu üç unvan arasında

Burak Eker67
Daire Başkanı
08 Ocak 2025 12:13

Hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçmeyi anlarım da memurdan vhki ye geçmek isteme talebi çok anlamsız olmuş bence. çünkü maaş ve mevkii olarak hemen hemen aynı değişen bir şey yok

titoo1907
Aday Memur
08 Ocak 2025 12:23

yeşil pasaport alamazsın kadron beşten aşagı düşmediği için ayrıca Bilgisayar işletmeliği kadrsounda emekli olduğunda yıpranma payın olur. memurla maaşın 500 TL fark eder.
Burak Eker67, 1 ay önce

Hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçmeyi anlarım da memurdan vhki ye geçmek isteme talebi çok anlamsız olmuş bence. çünkü maaş ve mevkii olarak hemen hemen aynı değişen bir şey yok

2ven
Şef
08 Ocak 2025 12:57

bir ilçede lise mezunlarına bile vermişler, bizim ilçede bilgisayarla alakalı 2 üniversite bitirmiş biri, olarak alamıyorum.

2ven
Şef
08 Ocak 2025 12:58

ayrıca bilgisayar sertifikamda var

titoo1907
Aday Memur
08 Ocak 2025 16:00

iritibata geç bana yaz iletişim bilgini hangi ildeysen
2ven, 1 ay önce

ayrıca bilgisayar sertifikamda var

m.r_f
Şef
10 Ocak 2025 02:47

İstanbulda geçen ay sınavsız ünvan değişikliği yapıldı. İl Müdürlüklerinin insiyatifinde olabilir u durum, belki diğer illere de yapılması planlanıyordur bilemiyorum. İstanbul İl Milli Eğitim veya Bakanlık Personel Genel Müdürlüğünden bilgi almanızı tavsiye ederim.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi