Editörler : swat3410

sımseeekk
Şef
23 Ocak 2025 20:21

ne güzel hepsi bi köşe tutmuş işçi memur 6 milyon kamu çalışanı var.emniyetteki 350 bin personelin 50 bini gerçek polislik yapıyor .gavur muyum lan ben 17 yıldır ekiplerde karakolda çalışıyorum.yeter lan .gelin siz çalışın.2 yıllık memurlar geliyor.surat bi karış sonra bi bakıyoruz üç gün sonra polis evine şubeye.her şeyı bizim sırtımıza yükleyın sonra fetocu he.olum önce ana.nızı sorgulayın sonra bizi.biz gerçek türk polisıyız götün.z yemez bizim gibi çalışmaya hemen ağlıyonuz

sımseeekk
Şef
23 Ocak 2025 20:29

ben polis evinde bürolarda şubelerde özel kalemde korumada şöförlükte kademede havaalanında koruma olarak haydide tdp de silah rusatta hudut kapılarında polis okulunda vs....onlarca eklenir çalışsam bu maaşa ses etmem yorum da yapmam.ama bu para karakol ekipler ve trafiğe yetmiyor .sokaktayız toplumun her kesimiyle muhatabız .gece soğuk sıcak bayram seyran biz çalışıyoruz...benim meslektaşlarım dediğim üç birime laf edenin anasını yad edrim haddiniz bilin

sımseeekk
Şef
23 Ocak 2025 20:34

adam polis okulunda beyfendiye özel lojman tahsis edilmiş kontenjanı ayrı ama aynı ilde.bana 20 yılda gelen lojman ona 6 yıllıkken geliyor.servisiyle işe gidiyor lojmanından ben 19 bin kira veriyorum.okulda yemeği hazır üç kuruşa.ek görev yok terör parası aynı benle atış parası ful .ohhhh. bu benim meslektaşı hee öyle mi..hadi lannn

sımseeekk
Şef
23 Ocak 2025 20:40

bak şunları yazdım yüzde 80 inin zoruna gider eksi verir eleştirir.çünkü doğru.doğrular da acıdır ağırdır.düzenleri bozulur çünkü...

sımseeekk
Şef
23 Ocak 2025 21:43

ha şunu da bilin.düzen böyle napalım yoksa niye torpil yapalım sistem böyle diye de kendi vicdanınızı rahatlatmayın öyle kurtuluş yok.iki yıllık memurlar bürolarda yatacak güven masalarında saat dolduracak babası yaşında 50 küsür yaşında adamlar gece yarısı sokakta sarhoşla yaka paça olacak.ŞUNU BİLİN BİZİM SAYEMİZDE RAHAT EDİYOSUNUZ.HAKKIMIZ EN ACI YERİNİZDEN ÇIKSIN İNŞALLAH.ha bu dünyada ha ahirette.hakkımız zehir zıkkım olsun.... bu da son sitemimdir .esen kalın...

Umut1903
Memur
24 Ocak 2025 06:41

Yüzde yüz haklısın adamın varsa her türlü kebap yoksa her yerde mağdursun bunda vebal varmı var böyle yerlerde çalışan larîn yüzde 95 i torpilli

sımseeekk, 2 hafta önce
adam polis okulunda beyfendiye özel lojman tahsis edilmiş kontenjanı ayrı ama aynı ilde.bana 20 yılda gelen lojman ona 6 yıllıkken geliyor.servisiyle işe gidiyor lojmanından ben 19 bin kira veriyorum.okulda yemeği hazır üç kuruşa.ek görev yok terör parası aynı benle atış parası ful .ohhhh. bu benim meslektaşı hee öyle mi..hadi lannn

tr52400fatsa
Aday Memur
24 Ocak 2025 09:52

arkadaşlar 2023 yılı eylül ayında emekli oldum. 1 gün bile fazla çalışmadım, ikinci şarka gittim birinci şark süresini fazla yaptığım için ikinci şarkı 1 yıl doldurunca tayin hakkım doğdu, İstanbul'a atandım, başlama yaptığım gün emeklilik dilekçesini verip izne ayrıldım. ve emekli oldum, Allah herkese nasip etsin.

Nacizane tavsiyem; Ben emekli olunca ne iş yaparım diye düşündüm, çoğu arkadaş hemen özel güvenlik olmaya yöneliyor, herkesin kendi fikri tabiki..

Meslekte iken C sınıfı ehliyet almıştım, hemen gittim sürücü kursuna tır ehliyeti aldım. Uluslararası çalışan firmalardan birine müracaat ettim ve şuan yurtdışına tır şoförü olarak çalışıyorum aylık hemen hemen 2000 Euro alıyorum. ve bedava Avrupa geziyorum. Yeşil pasaport elinizdeki en büyük altın bilezik,.. firmalar yeşil pasaport var dediğinizde havada kapiyor, adamlar tecrübe sormuyor, 2-3 sefer birinin yanında yedek şoför olarak gidip geldi mi sonra tek başına gidersiniz. mesleği unuttum aklıma bile gelmiyor, kendime geldim vallahi taniyan herkes yüzüne kan gelmiş diyor,meslek bitik, Allah yardımcınız olsun. Ben kendi fikrimi nacizane anlattım. herkese kolaylık versin Rabbim

24 Ocak 2025 20:42

Fetö'nün eğitim ayağı henüz araştırılmadı. Fetöcü öğretmenler henüz ihraç edilmedi. Bu davalar başlayınca göreceğiz bu kripto öğretmenleri. Kudursun dursun şimdilik. Her şeyin zamanı gelir elbet. 2009 yılında PMYO kabul edilmedim. 2016dan sonra girdim teşkilata. İstediği kadar şikayet etsin. Benim herhangi bir terör örgütü ile ilişkim olmadığı güvenlik araştırması ile ispatlıdır. Fakak o bit yavrusu öğretmen ne zaman öğretmen oldu, mülakatta ismi kime gitti, nasıl millete kolayca terörist diyor göreceğiz.

sımseeekk, 2 hafta önce
bu zoruna giden i..nler niye saldırıyo biliyo musun kardeşim.bizim gibi garibanlar sokakta bunlar burolarda şubelerde veya başka memurıyette.tuzları kuru yani.gel desen sokakta sabahlayıp soruşturma mahkeme uğraş g..tleri yemez.sen çalış sen öl vatan millet skarya derler.vay p..ler vayy

Manuel59
Aday Memur
24 Ocak 2025 23:04

Zamanında yurtlarda kalan dershaneye giden öğrt. soruşturma geçirmeyecek zannediyor. :))))

Patron El Patrona, 2 hafta önce

Fetö'nün eğitim ayağı henüz araştırılmadı. Fetöcü öğretmenler henüz ihraç edilmedi. Bu davalar başlayınca göreceğiz bu kripto öğretmenleri. Kudursun dursun şimdilik. Her şeyin zamanı gelir elbet. 2009 yılında PMYO kabul edilmedim. 2016dan sonra girdim teşkilata. İstediği kadar şikayet etsin. Benim herhangi bir terör örgütü ile ilişkim olmadığı güvenlik araştırması ile ispatlıdır. Fakak o bit yavrusu öğretmen ne zaman öğretmen oldu, mülakatta ismi kime gitti, nasıl millete kolayca terörist diyor göreceğiz.

Umut1903
Memur
27 Ocak 2025 07:57

Polis jandarma maaşı eşitiensin nokta

Umut1903
Memur
27 Ocak 2025 08:01

Polis jandarma maaşı eşitlensin dedimya artık şuna kanaat getirdim polise zam vermemek için jandarma maaşlarının düşürür yine polise zam yapmazlar artık o kadar eminim

Umut1903
Memur
30 Ocak 2025 17:07

Adliyede çalışan katiplerede sırf zam yapmak için uzman ve baş katip ünvanı getirilecekmiş uzman 5 bin baş katip 10 bin TL zam yapılacak helal olsun adamlara kendi çalışanını düşünüyor

30 Ocak 2025 17:17

Yakarsa dünyayı garipler yakar. Bu torpilli apartman çocuklarına karşı birleşip bunları tek tek bulundukları yerlerden sürdürmek lazım. Bize acımayana merhamet etmemek lazım.

sımseeekk, 2 hafta önce
ben polis evinde bürolarda şubelerde özel kalemde korumada şöförlükte kademede havaalanında koruma olarak haydide tdp de silah rusatta hudut kapılarında polis okulunda vs....onlarca eklenir çalışsam bu maaşa ses etmem yorum da yapmam.ama bu para karakol ekipler ve trafiğe yetmiyor .sokaktayız toplumun her kesimiyle muhatabız .gece soğuk sıcak bayram seyran biz çalışıyoruz...benim meslektaşlarım dediğim üç birime laf edenin anasını yad edrim haddiniz bilin
Toplam 73 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi