Editörler : gül-feşan

Kapalı
09 Ocak 2025 20:16

Çevre ve şehircilik büro personeli alımı hakkında

İstanbul?a başvurucam servis imkanı, iş hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Maaş, tayin durumu?

the back of furkan
Şube Müdürü
09 Ocak 2025 20:23

Maaş 43k

tayin sene sonra

Kwbhiy
Kapalı
09 Ocak 2025 20:29

Peki servis imkanı var mı biliyor musunuz?

the back of furkan, 6 ay önce

Maaş 43k

tayin sene sonra

Sansasyonell
Aday Memur
09 Ocak 2025 20:38

Servise ne gerek var cezaevi falan olsa anlarım

Kwbhiy, 6 ay önce

Peki servis imkanı var mı biliyor musunuz?

ustad288
Aday Memur
09 Ocak 2025 20:47

servis mevcut.

hanhun44
Aday Memur
09 Ocak 2025 20:48

Hani herkes isyerine yakin konumda oturamıyor ya ondan servis soruluyo
Sansasyonell, 6 ay önce

Servise ne gerek var cezaevi falan olsa anlarım

Kwbhiy
Kapalı
09 Ocak 2025 20:49

Teşekkürler

ustad288, 6 ay önce
servis mevcut.

Sansasyonell
Aday Memur
09 Ocak 2025 21:26

Küçük şehir seç reis

hanhun44, 6 ay önce
Hani herkes isyerine yakin konumda oturamıyor ya ondan servis soruluyo

hanhun44
Aday Memur
09 Ocak 2025 21:29

Sen küçük şehir seçtiğin için büyük şehiri bilmiyosun herhalde ulaşım sıkıntısı vs.
Sansasyonell, 6 ay önce

Küçük şehir seç reis

lumpys
Aday Memur
09 Ocak 2025 21:43

İstanbul taşra yazıyor ama acaba hangi ilçe oluyor? Bi de çalışma şartları nasıldır rahat mıdır?

Kwbhiy
Kapalı
09 Ocak 2025 21:45

Sanırsam istanbul ana merkezi ataşehirde bir de ek binası var o da halkalıda. Kaç puanla başvurmayı düşünüyorsunuz?

lumpys, 6 ay önce

İstanbul taşra yazıyor ama acaba hangi ilçe oluyor? Bi de çalışma şartları nasıldır rahat mıdır?

lumpys
Aday Memur
09 Ocak 2025 21:46

Hocam üsküdar ve fatih de gözüküyor ama. Puanım 85. Çalışma şartlarıyla ilgili bilginiz var mıdır acaba

Kwbhiy, 6 ay önce

Sanırsam istanbul ana merkezi ataşehirde bir de ek binası var o da halkalıda. Kaç puanla başvurmayı düşünüyorsunuz?

Sansasyonell
Aday Memur
09 Ocak 2025 22:18

Enayi değilim :)

hanhun44, 6 ay önce
Sen küçük şehir seçtiğin için büyük şehiri bilmiyosun herhalde ulaşım sıkıntısı vs.

Kwbhiy
Kapalı
09 Ocak 2025 22:33

İnsanların kurulu düzeni olabilir mesela benim İstanbulda evim var neden başka bir yerde tercih vereyim. Herkesi kendi durumunuzda düşünmeyin. Her lafa atlayarak enayi kim gayet belli ettiniz susun açtığım konuya da yorum eklemeyi bırakın.

Sansasyonell, 6 ay önce

Enayi değilim :)

Sansasyonell
Aday Memur
09 Ocak 2025 23:20

Babayın tapulu malı mı burası yeğen

Kwbhiy, 6 ay önce

İnsanların kurulu düzeni olabilir mesela benim İstanbulda evim var neden başka bir yerde tercih vereyim. Herkesi kendi durumunuzda düşünmeyin. Her lafa atlayarak enayi kim gayet belli ettiniz susun açtığım konuya da yorum eklemeyi bırakın.

Kwbhiy
Kapalı
09 Ocak 2025 23:27

Kesin puanınız çok düşük eliniz titriyor atanabilir miyim diye panikten her yere saldırıyorsunuz. Sorunlu olduğunuzu düşünmeye başladım. Siz umarım atanmazsınız sizinle muhatap olacak insanlara acırım.

Sansasyonell, 6 ay önce

Babayın tapulu malı mı burası yeğen

Sansasyonell
Aday Memur
09 Ocak 2025 23:48

İstanbul depreminde ve şizofren tedavinde başarılar sana ezik :)

Kwbhiy, 6 ay önce

Kesin puanınız çok düşük eliniz titriyor atanabilir miyim diye panikten her yere saldırıyorsunuz. Sorunlu olduğunuzu düşünmeye başladım. Siz umarım atanmazsınız sizinle muhatap olacak insanlara acırım.

Sansasyonell
Aday Memur
09 Ocak 2025 23:50

Mabadını kaldır da İstanbuldan taşın servis soracağına ahsjsksg

Kwbhiy, 6 ay önce

hanhun44
Aday Memur
10 Ocak 2025 00:00

sevgili sansasyonel buranın seviyesini düşürme medeni insanlar nasıl konusuyorsa öyle konuşmanı öneririm sana bu senin için şu anlık sadece bi öneri insanların huzurunu kaçırma saygılı seviyeli konuş aksi takdirde bu öneri senin için öneri olmaktan çıkar istanbul depreminden önce nice şeyler olur bilemezsin deprem dışında nice doğal afetler var bu sana bi abi tavsiyesi

Sansasyonell
Aday Memur
10 Ocak 2025 00:02

İstanbulda yaşayanlara acıyorum sadece:)

hanhun44, 6 ay önce
sevgili sansasyonel buranın seviyesini düşürme medeni insanlar nasıl konusuyorsa öyle konuşmanı öneririm sana bu senin için şu anlık sadece bi öneri insanların huzurunu kaçırma saygılı seviyeli konuş aksi takdirde bu öneri senin için öneri olmaktan çıkar istanbul depreminden önce nice şeyler olur bilemezsin deprem dışında nice doğal afetler var bu sana bi abi tavsiyesi

italyanmaz
Daire Başkanı
10 Ocak 2025 00:59

hocam mülakat ve yaş sınırı yok mu ben mi göremedim?

Sansasyonell, 6 ay önce

İstanbulda yaşayanlara acıyorum sadece:)

Toplam 107 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi