Editörler : gül-feşan
10 Ocak 2025 11:00

2025/3 çevre şehirciliğe atanırsak merkeziden tercih veremiyor muyuz?

2025/3 de atanırsak merkezi atamada hakkımız yanar mı

mratanamayan
Memur
10 Ocak 2025 11:05

kardeşim gitmeyeceğiniz yere tercih vermeyin milletin kadrosunu yakmayın

crops35
Daire Başkanı
10 Ocak 2025 11:06

Verirsiniz.

kayseri_li38
Aday Memur
10 Ocak 2025 11:06

Gitmeyeceğiz demedik hemen tatava yapma Bi soru sorduk cevap istedik cevabın yoksa ne atlıyon sazan gibi
mratanamayan, 1 yıl önce

kayseri_li38
Aday Memur
10 Ocak 2025 11:07

Teşekkür ederim
crops35, 1 yıl önce

Verirsiniz.

10 Ocak 2025 11:31

Kardeşim o kadar haklısın ki gitsen bile başka yerlere kaçmak için can atacaksın öyle bi iş eğer milli emlakta çalıştırıyorlarsa ve her kpss b dönemi alom oluyor çünkü işten ayrılan çok

kayseri_li38, 1 yıl önce
Gitmeyeceğiz demedik hemen tatava yapma Bi soru sorduk cevap istedik cevabın yoksa ne atlıyon sazan gibi

kayseri_li38
Aday Memur
10 Ocak 2025 11:33

Yani çalışma şartlarını bilmiyorum ama sonuçta Bi şeyleri öğrenip ona göre yol haritası çizelim diye soru soruyoruz hemen ordan sazan gibi atlıyor herşeye rağmen özel sektörden iyidir bu arada
memurolacam19, 1 yıl önce

Kardeşim o kadar haklısın ki gitsen bile başka yerlere kaçmak için can atacaksın öyle bi iş eğer milli emlakta çalıştırıyorlarsa ve her kpss b dönemi alom oluyor çünkü işten ayrılan çok

Murat0755
Aday Memur
10 Ocak 2025 11:47

Merhaba arkadaslar . Kariyer kapisi uzerinden karayollarina basvuru yapmak istiyorum. İse basladiktan sonra merkezi de ayni puanla tercih yapabilir miyim ? Tesekkurler.

Zuleyhasoner
Aday Memur
10 Ocak 2025 12:30

Gerçekten yuh be sorduğu soruya bak

mratanamayan, 1 yıl önce

lumpys
Aday Memur
10 Ocak 2025 13:07

neden böyle söylediniz çalışma şartlarında zor olan nedir

memurolacam19, 1 yıl önce

10 Ocak 2025 15:14

Kardeşim inşallah atanırsınız buraya ancak ben cimere yazacam ösymye yöke filan yazacam bi yere girince en az 3 5 yıl çalışma olmalı oraya buraya giriyorlar sonra orada çalışken bizim beklediğimiz yerlere başvuruyorlar kazanırsa orayı bırakıyor o kurum da biz de mağdur oluyoruz devlete yük de bürokratik giderler de artıyor tasarruf tedbiri istiyorlarsa uyandırmak gerek her gün cimere yazacam bi yere atanan başka yere geçmek için en azından 3 5 sene beklemeli böyle saçmalık olamaz

kayseri_li38, 1 yıl önce
Yani çalışma şartlarını bilmiyorum ama sonuçta Bi şeyleri öğrenip ona göre yol haritası çizelim diye soru soruyoruz hemen ordan sazan gibi atlıyor herşeye rağmen özel sektörden iyidir bu arada

banty
Aday Memur
10 Ocak 2025 17:48

ÖSYM'den öğrenin ama duyuma göre 1 yıl atama cezası varmış

10 Ocak 2025 18:23

Bazıları seri eksilemiş zorlarına gidiyor herhal her yere saldırmasınlar dedik diye inşallah dediğiniz gibi bi yıl yasak olur da haziran ve aralık atamaları rahatlar

banty, 1 yıl önce

ÖSYM'den öğrenin ama duyuma göre 1 yıl atama cezası varmış

10 Ocak 2025 19:30

verirsin

italyanmaz
Daire Başkanı
10 Ocak 2025 21:22

Hocam ben de merak ediyorum bunu ama tatmin edici cevap bulamadım. Merkeziden olması kafa karıştırıyor

kayseri_li38, 1 yıl önce

kayseri_li38
Aday Memur
10 Ocak 2025 22:57

Kimse bilmiyor pazartesi osym yi arayacağım
italyanmaz, 1 yıl önce

Hocam ben de merak ediyorum bunu ama tatmin edici cevap bulamadım. Merkeziden olması kafa karıştırıyor

banty
Aday Memur
11 Ocak 2025 01:17

hocam buraya da yazar mısınız diğer arkadaşlarla beraber bilgilenelim

kayseri_li38, 1 yıl önce

italyanmaz
Daire Başkanı
11 Ocak 2025 01:36

bugün aradım telesekreterden kurtulup kimseyle görüşemedim maalesef

kayseri_li38, 1 yıl önce
11 Ocak 2025 01:42

4b alım bu. merkezi 4a. o sebeple geçiş yapılır

12 Ocak 2025 01:33

Furkan sende habire kadro yaktılması peşindesin herhalde

the back of furkan, 1 yıl önce

4b alım bu. merkezi 4a. o sebeple geçiş yapılır

italyanmaz
Daire Başkanı
12 Ocak 2025 01:45

adam yardımcı oluyor. sana ne oluyor? zamanında bizim önümüzde çook kadro yakıldı biz de kafayı yedik. varsın bir kere de biz yakalım. herkes önce kendini düşünüyor hocam yaşayıp gördük. kusura bakma. hem belki sözleşmeli atandığım kurumu sever kalırım kim bilir..

OKYANUSÇİCEĞİ, 1 yıl önce

Furkan sende habire kadro yaktılması peşindesin herhalde

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi