Editörler : gül-feşan
10 Ocak 2025 13:50

Yeni atama yönetmeliği mağduriyet

Arkadaşlar pdc doluluk sebebi ile iki defa eş tayinimiz Red yedi. Eşim 5c bölgesinde ben 6a dayım. Bu konuda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. İkimizde kadroluyuz.

ferhat koca
Aday Memur
11 Ocak 2025 14:03

ben cimere yazdım başka çare gelmiyor elden

Cabirbinhayyam
Aday Memur
12 Ocak 2025 22:47

Torpillerin geçici görevleri iptal olsa pdc ler açılır

grknbstrkk
Aday Memur
13 Ocak 2025 13:05

Hocam 2025 Ocak için izmire tayin yazdım muhtemelen gelecek. Şuan erzincanda görev yapıyorum. Eşim de Erzincan'da çalışıyor. İkimizin de branşı hemşire. İkimiz de kadroluyuz. Erzincan 5A, İzmir 1D pdc ya da hizmet grubundan yana sıkıntı yaşar mıyız sizce?

Spekerr
Aday Memur
13 Ocak 2025 20:33

Bence yaşamazsınız hocam onaylanır . D grubu ile geçiyorsunuz.

grknbstrkk, 3 ay önce
Hocam 2025 Ocak için izmire tayin yazdım muhtemelen gelecek. Şuan erzincanda görev yapıyorum. Eşim de Erzincan'da çalışıyor. İkimizin de branşı hemşire. İkimiz de kadroluyuz. Erzincan 5A, İzmir 1D pdc ya da hizmet grubundan yana sıkıntı yaşar mıyız sizce?

grknbstrkk
Aday Memur
14 Ocak 2025 10:36

Ocak-Şubat döneminde grubu değişmezse tabi. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Spekerr, 3 ay önce

Bence yaşamazsınız hocam onaylanır . D grubu ile geçiyorsunuz.

A.mehmet02
Aday Memur
14 Ocak 2025 23:25

Hocam yüzde 100 red yiyeceksiniz. Bakın olay artık gruba bakmıyor. Pdc ye bakıyor. Benim eşimde kadrolu bende kadroluyum pdc oranı izmirde erzincana göre yüksek olduğu için siz gittikten sonra eşinizde yeni yönetmeliğe göre red yiyecek. Sonra sizde izmirden erzincana dönmek için 1 yıl doldurma zorunluluğu olduğu için red yiyeceksiniz. Evet çok saçma ama gerçek. Şu an bunu yaşıyorum.

grknbstrkk, 3 ay önce

lDeimosl
Genel Müdür
17 Ocak 2025 10:31

Yanlış okumuş gibisiniz. 5A Erzincan, 1D İzmir. Yani Erzincan İzmir?den daha dolu.

A.mehmet02, 3 ay önce

Hocam yüzde 100 red yiyeceksiniz. Bakın olay artık gruba bakmıyor. Pdc ye bakıyor. Benim eşimde kadrolu bende kadroluyum pdc oranı izmirde erzincana göre yüksek olduğu için siz gittikten sonra eşinizde yeni yönetmeliğe göre red yiyecek. Sonra sizde izmirden erzincana dönmek için 1 yıl doldurma zorunluluğu olduğu için red yiyeceksiniz. Evet çok saçma ama gerçek. Şu an bunu yaşıyorum.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi